Nieuw in onze collectie akoestische cabines zijn de HushFree werk- en overlegplekken. De HushFree cabines hebben de beste akoestische waardes en zijn A-label gecertificeerd volgens de ISO 23351-1:2020-norm. HushFree behoort niet alleen qua akoestische prestaties tot de hoogste klasse maar valt ook op door de premium materialen en afwerking.

De cabines zijn voorzien van automatische LED verlichting en supersnelle ventilatie waardoor je nog langer comfortabel kan werken en vergaderen. Door de geïntegreerde wielen zijn de cabines gemakkelijk te verplaatsen op de werkvloer.

Wat de cabines ook heel flexibel maakt, is het configureerbare interieur. Kies bijvoorbeeld een vergadertafel met stoelen of kies je voor banken met een vergadertafel of kleinere koffietafels. Daarnaast zijn er diverse elektrificatie mogelijkheden en opties om een beeldscherm op te hangen.

A-label gecertificeerde akoestische cabines voor je werkplek op kantoor

Maak kennis met de HushFree collectie: 3 akoestische cabines van formaat!

Akoestische belcel HushFree S

Deze akoestische belcel is de ideale werkomgeving voor telefoongesprekken, lange videoconferenties en individueel werk. Door de hoogwaardige geluidsisolerende materialen is de cabine heel geschikt voor vertrouwelijke gesprekken en geconcentreerd werk.

 • LED verlichting, inclusief gezichtsverlichting zodat je goed zichtbaar bent tijdens online meetings
 • Snelle ventilatie geactiveerd door bewegingssensor
 • Bedieningspaneel voor licht intensiteit en ventilatie snelheid
 • Geïntegreerde elektrificatie met 2x stroom
 • Verstelbaar zit-sta bureau
 • Wielen voor makkelijke verplaatsing

Akoestische belcel HushFree S

Akoestische overlegplek HushFree M

HushFree M is een aantrekkelijke werkomgeving voor brainstormsessies, formele presentaties en uitgebreide conferenties. Door de superieure akoestische waardes kun je professioneel presenteren, vertrouwelijke gesprekken voeren zonder dat mensen buiten de cabine je horen en kun je in alle rust geconcentreerd werken en vergaderen. In de HushFree M kunnen 4 mensen tegelijkertijd werken.

 • LED verlichting, geactiveerd door bewegingssensor
 • Snelle ventilatie geactiveerd door bewegingssensor
 • Bedieningspaneel voor licht intensiteit en ventilatie snelheid
 • Geïntegreerde elektrificatie met 2x stroom
 • Wielen voor makkelijke verplaatsing

Akoestische vergadercabine HushFree M

Akoestische overlegplek HushFree L

De grootste akoestische cabine uit de collectie is ideaal voor brainstormsessies, formele presentaties en uitgebreide conferenties. In dit alternatief voor traditionele conferentieruimtes kun je in alle rust geconcentreerd werken en vergaderen, presenteren en is hij geschikt voor vertrouwelijke gesprekken. In de HushFree L kunnen 6 personen tegelijkertijd werken. Uniek aan deze cabine zijn de verschillende manieren om de cabine in te delen. Bijvoorbeeld een grote vergadertafel of banken met kleine koffietafels en meerdere ophangmogelijkheden voor een beeldscherm.

 • LED verlichting, geactiveerd door bewegingssensor
 • Snelle ventilatie geactiveerd door bewegingssensor
 • Bedieningspaneel voor licht intensiteit en ventilatie snelheid
 • Geïntegreerde elektrificatie met 2x stroom
 • Wielen voor makkelijke verplaatsing

Akoestische vergadercabine HushFree L

De beste akoestische cabine voor je werkplek

Met de ruime keuze in cabines passen de HushFree cabines zich moeiteloos aan je vergaderbehoeften. Configureer vervolgens het interieur van de akoestische cabine om tot de ideale akoestische oplossing te komen. Premium maatwerk voor jouw organisatie. Plug & play, er is maar 1 stopcontact nodig voor het aansluiten van de vergaderunit. Daarnaast zijn alle modellen uitgevoerd met wielen en is het plafondpaneel geschikt om aan te sluiten op een bestaand brand- en sprinklersysteem.

Het stimuleren van pauzes tijdens het werk

Een goede balans tussen werk en rust is superbelangrijk voor het goed functioneren op het werk. Moedig je team aan om af en toe een korte pauze te nemen en wat te bewegen tijdens hun werkdag. Dit kan ervoor zorgen dat werknemers zich beter kunnen concentreren en meer gefocust kunnen werken als ze weer aan de slag gaan.

Het is daarbij slim om speciale plekken in te richten op kantoor waar medewerkers even kunnen ontspannen. Denk aan een relaxhoek met comfy stoelen of banken, of zelfs een stilteruimte waar ze even tot rust kunnen komen. Door zulke plekken beschikbaar te maken, geef je je team de kans om even weg te zijn van de drukte en weer helemaal op te laden voor hun werk

Akoestische cabine HushFree S  HushFree S
 
€ 13.115 
meer informatie »
Akoestische cabine HushFree M  HushFree M
 
€ 22.485 
meer informatie »
Akoestische cabine HushFree L HushFree L
€ 33.500 
meer informatie »


Ervaar de voordelen van akoestische cabines bij jou op kantoor

Benieuwd naar de voordelen van akoestische cabines voor jouw organisatie? Wij vertellen je er graag meer over! Op afspraak zijn de HushFree cabines te bekijken in de showroom in Eindhoven. Je kunt zelfs tijd reserveren om er een dag(deel) in te werken. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over de lease mogelijkheden.