Industriële houten tafels

Duurzame houten tafels van gerecycled hout

Wilt u een massief houten tafel voor een grote ruimte, of heeft u juist maar een klein hoekje over? Zoekt u een echte eyecatcher of juist rust in de ruimte? Wij zorgen voor uw perfecte tafel! Robuuste tafels, stoere tafels of strakke tafels. De tafel kan worden samengesteld naar uw persoonlijke wensen. Onze bijzondere duurzame tafels zijn gemaakt van gerecycled hout wat zorgt voor een warme en huiselijke sfeer in uw ruimte. Naast een mooie uitstraling zijn massief houten tafels erg degelijk. Op massieve houten tafels mag worden geleefd en hoeft u niet bang te zijn voor een deukje of een krasje. Onze massieve tafels zijn volledig duurzaam ontwikkeld. Onze meubelmaker is FSC gecertificeerd en zelfs de lijm die wordt gebruikt is biologisch afbreekbare lijm. De tafels kunnen naar keuze worden afgewerkt in olie, blanke lak of juist in een kleur worden gebeitst. De tafels worden op maat gemaakt en zijn in verschillende vormen en houtsoorten verkrijgbaar!

  • Buzziplants

 

Industriële houten tafels met stalen frame

Een stoere tafel met een industriële look. Onze robuuste industriële tafels worden gemaakt uit zware industriële tafelpoten en tafelonderstellen en zijn voorzien van een rustiek eiken tafelblad. De combinatie van zware industriële tafelpoten en rustiek eikenhout zorgen voor een stoere onverwoestbare tafel. Ideaal als vergadertafel of kantinetafel.

Wilt u meer informatie of heeft u ook een ruimte die ingericht moet worden? Bel gerust geheel vrijblijvend naar 030-6912525 of mail naar MV Kantoor.