Gerealiseerde projectinrichtingen in 2021

In 2021 heeft MV Kantoor diverse projectinrichtingen opgeleverd voor bedrijven en scholen. Wij blikken graag met u terug en wellicht raakt u geïnspireerd door deze werkomgevingen.
Houdt onze projectenpagina in de gaten, er worden meer afgeronde projecten op deze pagina geplaatst.

Wij adviseren u graag bij het inrichten van uw kantoorruimte, bedrijfskantine, ontvangstruimte of schoolkantine.
Time-ff-kantoorinrichting


Onze expertise:
  • MV Kantoor neemt het volledige inrichtingsproces uit handen;
  • Veel kennis over ergonomische kantoormeubelen en zijn voorstanders van een actieve werkhouding;
  • Wij vertalen kernwaarden en merkidentiteit naar een passende inrichting;
  • Onze ontwerpen zijn persoonlijk, bevatten unieke producten en zijn anders dan anders.

Wist u dat een gezonde werkomgeving zorgt voor minder ziekteverzuim en meer productiviteit? Wij weten wat nodig is voor een prettige kantoorinrichting, van ergonomische bureaustoelen tot arbo goedgekeurde bureaus en akoestische producten met de esthetiek die u zoekt.

Speelse schoolinrichting Sterrenschool Zevenaar

Schoolinrichting Sterrenschool Zevenaar

 

Deze unieke basisschool voor om een bijzondere schoolinrichting. In dit schoolgebouw zijn leerpleinen voorzien van speelse zitmeubelen zoals geometrische ziteilanden, zitballen en konijnenstoeltjes. Deze unieke schoolmeubelen nodigen scholieren uit om plaats te nemen en dragen bij aan een inspirerende omgeving.

Een comfortabele loungebank waar men recht kan zitten, maar aan de andere kant van de bank kan er gelounged worden.

Ook was er behoefte aan voldoende tafels, kunststof stoelen en ergonomische wiebelkrukjes. Een speelse en gestylde schoolinrichting voor de Sterrenschool Zevenaar.

 " Bedankt voor jullie tijd en aandacht waarbij jullie voor onze unieke school echt in mogelijkheden en out of the box hebben gedacht. Heel fijn contact gehad." - De Sterrenschool Zevenaar

Schoolmeubelen Sterrenschool Zevenaar

Gezellige kantine inrichting Aqua look

Kantine inrichting Aqua look

 

Voor Aqua look hebben wij een sfeervolle en gezellige kantine inrichting gerealiseerd in de natuurlijke kleuren dat bij het bedrijf past. Met het kantinemeubilair is rekening gehouden met de duurzaamheid van de producten. Ze moeten tegen een stootje kunnen en eenvoudig te reinigen zijn. Dit, door het aard van het werk en de bedrijfskleding van het personeel.

Men kan plaatsnemen aan de grote rechthoekige Docktafel of aan één van de vierkante kantinetafels met kolompoot. De Babila stoelen en Caro kantinebanken zorgen voor een prettig zitcomfort tijdens de pauze. Vanuit de bedrijfskantine is er een doorkijk naar de vergaderzaal waar een grote vergadertafel staat met een fraaie fotowand. Ook bij binnenkomst komt het natuur element terug met de frisse moswand met logo.

 " Het was fijn om "ontzorgt" te worden bij de inrichting van onze bedrijfsruimtes. We konden de totale inrichting van stoelen en tafels tot luxaflex en lampen overlaten aan MV Kantoor. We hebben de samenwerking als heel prettig en professioneel ervaren. Er werd goed meegedacht, er waren korte lijnen en er kwamen een aantal leuke verrassende ideeën uit... We zijn er erg blij mee! " - Aqua look

Bedrijfskantine inrichten

Directiekantoor inrichting T-Mobile Hoofdkantoor

T-Mobile directiekantoor inrichting

 

Met T-Mobile heeft MV Kantoor wederom een mooie inrichting gerealiseerd. Dit maal een nieuw directiekantoor in het hoofdkantoor in Den Haag. Uiteraard is de herkenbare huisstijlkleur terug te zien in het interieur.
Een veelzijdige en representatieve ruimte met hoogwaardig kwalitatief meubilair. O.a. een massief houten bureau voor extra karakter, comfortabele kantoormeubelen en een grote aanlandplek met gekleurde poefjes.

" Het is altijd heel prettig samenwerken, met een duidelijke inzage in levertijden en er wordt goed meegedacht in mogelijke opties voor de ruimtes. Top gedaan! " - T-Mobile.

projectinrichting voor t-mobile

Aula inrichting school Hervormd Lyceum West

Aula inrichting HLW

 

Voor het Hervormd Lyceum West (HLW) is een gloednieuwe aula kleurrijk ingericht. Er is een ruime aanwezigheid van werk- en overlegplekken voor leerlingen van de middelbare school.
Met stevige treinbanken met stroompunten en solide kolomtafels hebben zij alles bij de hand. Extra zitplaatsen op de trappen zijn mogelijk gemaakt met trapkussens. Door diverse kleuren te combineren heeft de aula een frisse uitstraling. Aspecten zoals stevigheid en duurzaamheid waren erg belangrijk voor de inrichting.

" MV Kantoor heeft ons met deskundig advies, constructief meedenken en goede service geweldig geholpen bij het kleur geven van onze aula." - Hervormd Lyceum West

Middelbare school inrichting

Uniforme kantoorinrichting Loading Systems

Kantoorinrichting Loading Systems

 

Voor Loading Systems was een uniforme uitstraling de wens in hun nieuwe kantoorinrichting.
Op de verschillende afdelingen en kantoorruimtes komt dezelfde look terug met elektrische zit sta bureaus, hoekbureaus en duo bureaus. Medewerkers kunnen afwisselen tussen zittend en staand werken. Zitten doet men op een ergonomische bureaustoel van Interstuhl.

De combinatie van Halifax eiken en de kleur zwart krijgt het kantoorinterieur een smaakvol contrast. Door de aanwezigheid van akoestische panelen werkt men in een prettige akoestische omgeving en blijft de ruimte netjes door de akoestische schuifdeurkasten.

" MV kantoor heeft ons op zeer klantgerichte wijze door het proces van ontwerp tot levering en montage van onze nieuwe kantoorinrichting meegenomen, waarbij er telkens snel werd gereageerd en goed werd geluisterd naar onze wensen. Hilde de Bree is een rasechte onderneemster met een professionele houding en pas tevreden als haar klant dat ook is." – Loading Systems

Industriële kantoorinrichting Loading Systems

Enthousiast geworden en benieuwd wat wij met uw bedrijfsinrichting kunnen doen? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij helpen met de inrichting van kantoor, kantine, ontvangst of vergaderruimte. Van een bescheiden kantoor tot grote organisaties verzorgen wij passende meubels. Wij vertalen uw wensen naar een 3D tekening en nemen het volledige proces uit handen. Bekijk hier alle projectinrichtingen van MV Kantoor.