Ideeën voor Very Peri in de projectinrichting

Elk jaar roept Pantone een kleur uit tot kleur van het jaar. Met in 2022: Very Peri. Very Peri wordt omschreven als een dynamische maagdenpalmblauwe tint met een levendige violetrode ondertoon. Blauw is een kalmerende tint en de zacht rode toon geeft wat meer pit aan de kleur.

 

Pantone kleur van het jaar 2022: Very Peri

De kleur Very Peri hebben we nog niet eerder gezien, de kleur is op maat gemaakt door de kleurexperts van Pantone. De kleur staat symbool voor de wereldwijde innovatie en transformatie die gaande is. Het vertegenwoordigt een nieuwe start met optimistische verwachtingen voor de toekomst.

"Terwijl we een wereld van ongekende veranderingen binnengaan, biedt Very Peri een nieuw perspectief en visie op de vertrouwde en geliefde blauwe kleurenfamilie.” zegt Leatrice Eiseman, executive director van Pantone. Ze voegt daaraan toe: “De Pantone-kleur van het jaar weerspiegelt wat er gebeurt in onze wereldwijde cultuur en geeft uiting aan waar mensen naar op zoek zijn.” Het bedrijf omschrijft de kleur als opgewekt, vrolijk en dynamisch die moedige creativiteit en fantasierijke expressie aanmoedigt.

In 2018 werd de paarse kleur Ultra Violet uitgeroepen als kleur van het jaar. Een donker paarse tint. In vergelijking met Ultra Violet is Very Peri complexer door blauwe en violetrode tinten.

Pantone kleur van het jaar 2022

Pantone kleur van het jaar: Very Peri

 

Very Peri in de projectinrichting en kantoorinrichting

De opgewekte kleur stimuleert creativiteit en verbeelding. Very Peri is daarom een heel geschikte kleur binnen de project- en kantoorinrichting.

Begin klein door kleuraccenten toe te voegen aan het interieur of kies voor Veri Pery op de vergaderstoelen, loungebank of bureaustoelen. Hieronder delen we een aantal inspiratiebeelden van meubelen met Very Peri.

Positiva bank

Deberenn bank Positiva met hoge wanden

 

Verrijdbare vergaderstoelen Nero

Verrijdbare vergaderstoelen Nero

 

Akoestische vergaderplek Hush Meet

Akoestische gesloten werkplek Hush Meet

 

Kantinestoelen en bank van Spoinq

Caro bank en Piramide stoel van Spoinq

 

Kleurenpallets met Very Peri

Breng vrolijkheid in de kantoorruimte! Very Peri werkt als een opvallend kleuraccent in een verder monochroom kleurpallet.

Op zoek naar Very Peri als projectstof? Hieronder laten we een aantal Very Peri stofkleuren zien die geschikt zijn voor de kantoor- en projectmarkt. Het combineren van Very Peri met andere tinten is heel gemakkelijk! De kleur werkt goed met rode aardetinten. Ook groene kleuren combineren mooi met Very Peri.

Neem contact op voor advies bij het kiezen van de juiste stofkleur.

Pantone Very Peri

Pantone Very Peri

 

Pantone Very Peri kleurenpallet Terra

Pantone Very Peri kleurenpallet terra

 

Pantone Very Peri kleurenpallet Groen

Pantone Very Peri kleurenpallet groen

 

Neem contact op voor interieur advies
Hulp nodig bij een projectinrichting? Of op zoek naar advies over producten? Bij MV Kantoor denken we graag mee met interieurvragen. We komen met een advies op maat en nemen de volledige projectinrichting uit handen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek »