En wie jarig is.... Trakteert!

Dit willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Wij zijn erg trots op wat wij de afgelopen jaren hebben bereikt en zonder u was dat zeker nooit gelukt. Het komende jaar staat in het teken van ons 30-jarig jubileum. Het hele jaar zal in het teken staan van spectaculaire acties. Houdt de acties in de gaten via onze website en de Facebook pagina.

bekijk acties

 

Terug in de tijd...

We gaan helemaal terug naar 1 oktober 1985: de dag waarop Harry de Bree & Ella de Vos MV Kantoor openden. Vanaf een zolderetage werd het eerste jaar hard gewerkt. Daarna verhuisde MV naar het huidige pand. Wat eerst een handelsbedrijf was in kopieermachines, typemachines en kassa’s werd al snel ook een leverancier kantoorartikelen en kantoorinrichting. In die laatste twee productgroepen werd steeds meer expertise opgebouwd en toen Hilde de Bree MV Kantoor op 2-1-2002 overnam, was er een mooie verdeling van productgroepen.

In de loop der jaren heeft Hilde door marktontwikkelingen en persoonlijke passie MV Kantoor op de kaart gezet als een adviesgerichte en serviceverlenende projectinrichter een kantoorartikelleverancier. Ook zijn de pijlen voor de komende jaren hierop gericht. Wij denken dat wij de passie, achtergrond, kennis en drive hebben om ons vaste klantenbestand te koesteren, te blijven bedienen en adviseren. En ook nieuwe klanten op het gebied van officesupplies als inrichting te kunnen verbazen.

 

Actie van de maand!

Het hele jaar door vieren we feest en hebben we iedere maand een andere actie. Deze maand staat in het teken van dynamisch werken. Om die reden bieden wij drie ergo-fiets pakketten aan.

  • Pakket middel
  • Pakket middel
  • Pakket luxury

 

Op naar de volgende mijlpaal! Viert u het samen met ons?

bekijk acties