MV Kantoor heeft onlangs weer een mooie gezonde schoolkantine-inrichting mogen opleveren, en wel een hele bijzondere, die van het Amsterdams Lyceum. Hier vindt u meer foto’s van het opgeleverde project

 

Het Amsterdams Lyceum is een van de oudste lycea in Nederland, gebouwd in 1917,  een indrukwekkend monument van de Amsterdamse School. Architectenbureau J. van Stigt heeft hier een sterk staaltje ondergronds bouwen uitgewerkt. Onder de poorten van het gebouw is een enorme onderkeldering gecreëerd waarin een lichte en ruime leerlingenkantine is gemaakt. MV Kantoor werd gevraagd om de inrichting van deze kantine uit te denken, en is het project gegund.

 

De klantvraag was een uitdaging

Een kantine-inrichting die niet standaard was. Een inrichting waar de kernwoorden: mobiel, flexibel, fraai, theater, gezonde kantine en Amsterdam centraal stonden. Een gezonde kantine, waarin de leerlingen een gezonde lunch en tussendoortjes kunnen kopen en waar de ruimte is om te relaxen, samen te komen of tussenuren door te leren.

 

Unieke en mobiele meubelen

Dit lyceum heeft veel leerlingen die aan theater doen. De wens was dan ook om te zorgen dat ze in de kantine hier alle mogelijkheden voor kregen. Een kantine die niet alleen stoeltjes en tafeltjes kreeg, maar juist fraaie, unieke meubelen die tegelijkertijd mobiel, licht en verplaatsbaar moesten zijn en toch sterk i.vm. het schoolgebruik.

 

MV Kantoor heeft 2D en 3D inrichtingstekeningen gemaakt met verschillende ‘’mobiele’’ indelingen van de kantine. De klant heeft hieruit een indeling gekozen en door de prettige samenwerking met de enorm gedreven en enthousiaste klant zijn we tot een mooie kantine-inrichting gekomen die inmiddels is opgeleverd.

 

Wij wensen het Amsterdams Lyceum enorm veel plezier met hun nieuwe unieke kantine en bedanken de klant voor dit mooie project. Bekijk hier ook onze andere projecten. Wilt u meer informatie of heeft u ook een ruimte die ingericht moet worden? Bel gerust geheel vrijblijvend naar 030-6912525 of mail naar info@mvkantoor.nl.