Projectinrichter MV Kantoor uit de regio Utrecht levert ontvangstmeubilair voor bedrijven en scholen in heel Nederland. Ons assortiment aan ontvangstmeubelen is zeer ruim. Wij leveren zowel voordelige wachtbanken, als loungestoelen. MV Kantoor staat voor uitgebreid advies, uitstekende kwaliteit en een snelle levering.

WACHTKAMER, ONTVANGSTHAL OF PRAKTIJKRUIMTE

In wachtkamers of ontvangsthallen zijn praktische meubelen vaak het meest geschikt. Makkelijk afneembare stoelen voor in een praktijkruimte of een handig en groot zitelement voor in een ontvangsthal of stevige wachtkamerzitjes. MV Kantoor heeft een ruim assortiment en heeft voor elke ruimte geschikt meubilair. 

PRAKTIJKINRICHTER NODIG?

Bent u op zoek naar een projectinrichter die advies kan geven over het efficiënt en mooi inrichten van een ruimte, dan kan MV Kantoor u daarbij helpen. MV Kantoor kan 3D-tekeningen aanleveren, zorgt voor moodboards met verschillende kleuren en stoffen en is altijd bereikbaar voor overleg of goed advies. 

ADVIES?

U kunt ons altijd vrijblijvend een mail sturen naar info@mvkantoor.nl, voor meer informatie of bellen naar 030-691 25 25. Wij helpen u graag!