Tribunetrap eenvoudig inrichten met zitkussens

Bent u op zoek naar manieren om uw tribunetrap aan te kleden? Dat kan eenvoudig met trapkussens! De mogelijkheden voor zit-trapkussens zijn groot. Maar hoe kiest u de juiste zitkussens voor uw tribunetrap? Welke opties zijn er allemaal? En waar moet u rekening mee houden bij het kiezen van zit-trapkussens?

Lees op welke manieren zitkussens voor op de trap het verschil kunnen maken bij het inrichten van een school-, kantoor- of tribunetrap.

School- of kantoortrap aankleden

De tribunetrap wordt vaak gezien als het centrale ontmoetingspunt binnen een gebouw. In sommige gevallen dient de trap als verbinding tussen twee of meerdere ruimtes op verschillende etages. Schooltrappen zijn in diverse ruimtes te vinden, zoals in de kantine, aula, mediatheek en zelfs in grote ontvangstruimtes, waar de tribunetrap gezien wordt als een soort van een statement.

De tribunetrap kan zorgen voor een positieve indruk doordat de trap je welkom heet. De trap is een doorgang naar de volgende etage en wordt multifunctioneel door deze mooi aan te kleden met zitkussens. Zo tover je de traditionele trap om tot een leuke zitoplossing.

Tribunetrap als meubelstuk in diverse ruimtes

Tribunetrappen zijn erg praktisch en kunnen door middel van zitkussens heel eenvoudig getransformeerd worden tot een comfortabel zitmeubilair. Zit-trapkussens zorgen voor een warme en uitnodigende uitstraling in de ruimte en maken het interieur helemaal compleet. Met enkele zitkussens creëert u in een handomdraai comfortabele zitplekken op een gewone traditionele trap.

Het begint allemaal bij het kiezen van de juiste afmeting van de zit-trapkussens. Stel uzelf de volgende vragen. Waar wordt de trap precies voor gebruikt? Hoeveel personen moeten er op de trap kunnen zitten? En moeten de kussens op de trap ook voorzien worden van eventueel rugleuningen?

Dit alles is belangrijk om te weten zodat u de juiste zitkussens kunt samenstellen voor het type trap die u heeft; want wordt de trap gebruikt als zitplek in een collegezaal, aula of kantine voor de leerlingen/medewerkers, of wordt deze eerder gebruikt als ontvangstmeubilair voor uw bezoekers? Ontdek hoe eenvoudig zitkussens op maat samengesteld kunnen worden en bekijk als voorbeeld maatwerk trapkussens voor het Discovery Museum>>>

Het kiezen van het juiste trapkussen

Wanneer u de juiste afmeting van de zitkussens in kaart heeft gebracht en de gewenste uitstraling van de tribunetrap als zitplek heeft bepaald, is het nu tijd voor het kiezen van de stoffering en de kleuren! Er zijn vele sterke slijtvaste en afneembare stofmogelijkheden. Stem de kleur van de zitkussens af op bijvoorbeeld de kleur van de trap en de rest van het kantine interieur en u heeft de eerste stap gemaakt. Waar u ook heen wilt met de inrichting van de trap, het kan allemaal eenvoudig met trapkussens!

Welke soorten trap-zitkussens zijn er?

Er zjn veel soorten trapkussens beschikbaar, geschikt voor diverse interieurs. Deze zijn leverbaar in verschillende maatvoeringen, stofsoorten, kleuren en diktes. 

Geef de trap op school een vrolijke uitstraling door er verschillende kleuren kussens op te plaatsen of kies juist voor wat meer neutrale kleuren die het interieur een ontspannen sfeer geven. Kijk bijvoorbeeld eens bij de kleurrijke aula voor het HLW:

Schooltrap kussens zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, vormen, stoffen en kleuren. De zitkussens voor op school worden vaak gekozen in een sterk kunstleder en zijn in de meeste gevallen voorzien van een type stof die eenvoudig te reinigen is. Daarnaast is de bodem van het kussen voorzien van antislip, zodat de trapkussens niet makkelijk wegglijden. De zitkussens van MV Kantoor zijn voorzien van een 3cm dikke laag koudschuim, wat bijdraagt aan een optimaal zitcomfort.

Tover uw tribunetrap om tot een aangename zitplek met onze kwalitatieve trapkussens, leverbaar in diverse uitvoeringen! Trap-zitkussens kunt u bij ons eenvoudig online bestellen! Bekijk de mogelijkheden! >>>

Hulp nodig bij het samenstellen van trapkussens op maat? We denken graag mee naar de beste oplossing voor uw tribunetrap.


Plan een vrijblijvend adviesgesprek »