MV Kantoor verkoopt sinds geruime tijd hippe en frisse treinbanken. De banken zijn onder andere geschikt voor de inrichting van een kantine, een flexwerkplek of voor een overlegruimte. Het leukste aan de treinbanken is dat u ze helemaal naar eigen keuze kan ontwerpen, met een print of foto. 

BOL.COM

De treinbanken die MV Kantoor in de bedrijfskantine van Bol.com heeft geplaatst, zijn een leuk voorbeeld van treinbanken met eigen design. Bol.com heeft het ontwerp namelijk helemaal zelf uitgekozen en heeft hier de rest van de kantine inrichting op aangepast. Witte robuuste tafels met een HPL blad en hippe kunststof kantinestoelen. Het bekende mannetje ‘Billy’ siert de treinbanken in de bedrijfskantine van Bol.com.

WAAROM TREINBANKEN?

Bol.com heeft voor de treinbanken gekozen om ruime, comfortabele en eigentijdse overleg- en eetplekken in haar restaurant te creëren. De treinbanken zijn er zowel in een enkel als dubbele uitvoering. Onze treinbanken zijn sterk, comfortabel en duurzaam gefabriceerd. De treinbanken zijn bijna in elke kleur en maat verkrijgbaar. 

WEBSHOP TREINBANKEN MV KANTOOR

Bekijk ons ruime assortiment aan treinbanken eens in onze webshop! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, Heeft u andere vragen of wenst u advies of een offerte? Bel gerust met ons via 030-691 25 25 of via info@mvkantoor.nl