De categorie loungemeubelen is aangevuld met nieuwe, kleurrijke meubelen. Deze lounge meubelen zijn uniek in vorm en zijn een ware eye-catcher voor elke omgeving. Daarnaast biedt de nieuwe collectie fauteuils hoge kwaliteit en comfort. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en wensen, precies zoals u het in gedachte heeft! U ziet ze hier.

 

 • Design stoel Sector
  Een bijzondere lounge fauteuil met vlakverdeling in de rugleuning. Deze opvallende stoel Sector heeft een uitstekend zitcomfort en is volledig gestoffeerd.
 • Gestoffeerde fauteuil Log
  Een grove fauteuil die ideaal gebruikt kan worden als vergaderstoel, als wachtstoel,maar ook goed toepasbaar in de horeca. 
 • Loungestoel Coco
  Opzoek naar ontspanning? In deze Coco loungestoel kom je tot rust! De ronde lijnen geven de stoel een moderne uitstraling die past in elke omgeving! Verkrijgbaar in vele kleuren. 
 • Loungemeubel Eden
  Een stoel geïnspireerd op autostoelen uit sportwagens, gecombineerd met klassieke vormen en een stijlvol houten frame. Het verfrissende nieuwe ontwerp ‘Eden’.

design-stoel-sector-loungestoel-roodfauteuil log ontvangstmeubelcoco-loungestoel-ontvangststoeleden-loungestoel-ontvangstzit

Meer informatie? Bel ons  via 030 691 25 25 of mail naar info@mvkantoor.nl. Wilt u een ontvangstruimte inrichten? Wij helpen u graag. Kijk hier voor meer informatie.