MV Kantoor in regio Utrecht is al ruim 30 jaar bureaustoelen expert. Wij leveren bureaustoelen aan allerlei soorten bedrijven en instellingen, geven deskundig advies en zorgen ervoor dat u heerlijk en arbo verantwoord achter uw bureau kunt zitten. Bij ons kunt u onder andere terecht voor ergonomische bureaustoelen, directiestoelen, budgetstoelen, zadelstoelen, Interstuhl bureaustoelen en HAG stoelen. 

SHOWROOM

Onze showroom in Zeist is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00. U bent van harte welkom om eens wat bureaustoelen uit te testen. In onze showroom hebben wij een ruim assortiment aan bureaustoelen. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag in het maken van de juiste keuze. 

PROEFPLAATSING

Bij MV Kantoor is het mogelijk om een proefplaatsing van bureaustoelen aan te vragen. Bedrijven en organisaties kunnen dan testen hoe de bureaustoel zit en of de keuze aansluit bij de wensen en verwachtingen.

BUREAUSTOEL INSTELLEN

Een juiste zithouding is ontzettend belangrijk. Uit onderzoek is gebleken dat 80 tot 90% van de Nederlanders verkeerd zit. Hierdoor ontstaan er geregeld rug- nekklachten. Vaak weten werknemers niet hoe je de bureaustoel op de juiste manier instelt. Hiervoor zijn 5 aspecten ontzettend belangrijk. De juiste zithoogte, de juiste zithoek, de juiste zitdiepte, de juiste armleggerhoogte en breedte en de juiste lendenondersteuning. MV Kantoor helpt u bij het juist instellen van uw bureaustoel.

INFO

Wilt u meer informatie over de bureaustoelen of wilt u een afspraak maken om proef te zitten. Bel ons gerust op 030-691 25 25 of mail naar info@mvkantoor.nl.