HAG Celebrating Movement: Bewegend zitten

HAG ontwerpt hoogwaardige en stijlvolle bureaustoelen die u tijdens het zitten helpen om gezonder, actiever en alerter te blijven. Het resultaat van deze Scandinavische design stoelen is dat u veel bewegingsvrijheid ervaart, met een hoog zitcomfort en meer energie en productiviteit.

Ontdek de collectie en maak uw werkplek een stuk gezonder met de ergonomische bureaustoelen die bewegend zitten mogelijk maken.

Bekijk hier alle bureaustoelen van HAG.

Kenmerken van HAG bureaustoelen

De bureaustoelen van het Noorse merk zijn er in diverse stijlen, maar hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken.

  • Gepatenteerde HAG in Balance mechanisme (volledige bewegingsvrijheid): een balans zitting waaruit u met het grootste gemak uw bewegingen kunt aanpassen en de gewenste zithoek kunt kiezen en kunt controleren door de druk te verminderen of te zetten d.m.v. uw voeten die u op het voetkruis kunt zetten. U heeft geen hendel te gebruiken.
  • Stijlvol design
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Ergonomische zitting

HAG Collectie

Hag bureaustoelen collectie

Creed bureaustoelen: Scandinavische best verkochte bureaustoel. Klassiek design met slimme functies. De stoel is erg gebruikersvriendelijk door zijn 4-in 1 verstelling. Hiermee kunt u de zitdiepte, rugleuning hoogte, schommelweerstand en kantelpunt van de bureaustoel gelijktijdig instellen. Uniek zijn ook de SwingBack armleggers die u kunt kiezen, deze kunnen volledig achter de rugleuning geduwd worden zodat u dichter aan het bureau kunt zitten..

Capisco & Capisco Puls zadelstoelen: Een tijdloos designicoon. Deze bureaustoel met zadelzitting heeft een unieke vorm en is geïnspireerd op de houding van een ruiter. Deze zadelstoel is ideaal voor als u meer bewegingsvrijheid wenst en in diverse zithoogtes wenst aan te nemen of om half recht op te staan terwijl u ondersteund wordt..

Futu bureaustoelen: Stijlvolle bureaustoel met zachte vormen geschikt in diverse kantooromgevingen. De Futu is soepel aan te passen en heeft een frisse uitstraling door de mooie kleurstellingen.  

SoFi bureaustoelen: Een zeer comfortabele bureaustoel met een warme uitstraling en onovertroffen bedieningsgemak. De HAG Sofi zit vol slimme functionaliteiten verpakt in een aantrekkelijke stoel. Ook dit model is mogelijk met de HAG SlideBack armleggers.

Inspiration bureaustoelen/directiestoelen: Uitstekende bureaustoel, maar ook een absolute favoriet als directiestoel. Door het onovertroffen niveau in comfort en design, is deze high-end stoel een excellente aanvulling. De geavanceerde functies en prachtige stoffen geven een luxueus gevoel en uitstraling.

Excellence bureaustoelen/directiestoelen: Door zijn excellente ondersteuning, functie, balans en design dankt deze HAG stoel zijn naam. Net zoals de Inspiration, is de Excellence een geliefde directiestoel, maar ook als luxe vergaderstoel in conferentiezalen

HAG Creed bureaustoel  Bureaustoel Creed
 
€ 666 
meer informatie »
HAG Capisco bureaustoel  Zadelstoel Capisco (Puls)
 
€ 350 
meer informatie »
Futu Mesh 1100 bureaustoel Bureaustoel Futu 
€ 482 
meer informatie »
SoFi 7500 bureaustoel  Bureaustoel Sofi
 
€ 575 
meer informatie »
Inspiration directiestoel  Bureaustoel Inspiration
 
€ 911 
meer informatie »
Excellence directiestoel leder zwart Bureaustoel Excellence 
€ 1.615 
meer informatie »

Duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid zijn naast kwaliteit, ergonomie en functioneel design de belangrijkste aspecten van het merk. De bureaustoelen worden ontworpen op basis van een design criteria met focus op klimaat, middelen en gezondheid.

Een zo klein mogelijke koolstof voetafdruk en energie verbruik, minder materiaal gebruik,  minimaliseren van verspilling en het verminderen van chemische en gevaarlijke stoffen.

Meest recente nieuwsberichten:

Nu uit te proberen: akoestische belcel in showroom
Akoestische cabines voor zoommeetings, telefoongesprekken, vergaderingen en individueel werk
Mosmuren, mosschilderijen en mospanelen voor een happy workspace
Home Interior Edition: design bureaustoelen in kleur

MV Kantoor is een ervaren projectinrichter uit Zeist. Wij helpen u ook graag met de inrichting van kantoor, kantine, ontvangst of vergaderruimte. Van een bescheiden kantoor tot grote organisaties verzorgen wij passende meubels. Wij vertalen uw wensen naar een 3D tekening en nemen het volledige proces uit handen. Benieuwd welke bedrijven u al voorgingen? Bekijk onze projectpagina en lees onze referenties, klanten geven ons een 9,3! Neem contact op met onze klantenservice om een afspraak in te plannen.