Een slimme werkkamer

Niet alleen wordt de scheiding tussen werk en privé steeds dunner, veel bedrijven van nu worden vanuit huis gerund. Tijd om ook de werkkamer thuis serieus te nemen voor een productieve werkdag.

1. Denk aan je lijf

Het lijkt zo makkelijk om je laptop op de eettafel open te slaan en aan je thuiswerk dag te beginnen. Helaas is dit niet zo goed voor je houding en zal je lichaam binnen de kortste keren gaan tegenstribbelen met pijntjes in rug, pols en nek. Een goede bureaustoel is absoluut de slimste investering. Met een ergonomische bureaustoel  die de natuurlijke houding ondersteunt rol je zo de werkdag door. Daarnaast is de bureaustoel verkrijgbaar in diverse kleuren en prints zodat deze perfect in je interieur past.
Iedereen weet het: teveel zitten is niet gezond. De beste combinatie is dan ook een goede bureaustoel die je af kan wisselen met staand werken. Een slinger of elektrisch verstelbaar bureau maakt dit eenvoudig en snel.

 

2. Klein maar fijn

Ook wanneer er geen extra kamer of veel ruimte beschikbaar is, kun je eenvoudig een werkplek inrichten. Een klein formaat bureau brengt de oplossing. Zo is er een verstelbaar bureau met zijwanden met de perfecte afmetingen voor een kleinere ruimte of woonkamer. De zijwanden zorgen voor een afscheiding van de rest woning en verbetert de concentratie. Het bureaublad kan met een gemakkelijke knijpbeweging zonder elektriciteit omhoog worden gebracht. Zo ga je in één beweging van een zittende positie naar een actieve staande houding. Ontdek dit duurzame bureau Nest.

 

3. Opgeruimd staat netjes

Archiveren is niet het leukste onderdeel maar zorgt uiteindelijk wel voor meer productiviteit. Ruim na de werkdag je bureau op zodat je de volgende dag weer met een frisse start kan beginnen. Kasten en ladeblokken helpen om alles een plek te geven en netjes achter gesloten deuren te houden. Dit is niet alleen fijn voor jezelf, het geeft ook een professionele uitstraling aan je bezoekers.

Kantoor aan huis inrichten

4. Verlichting

Zorg voor voldoende daglicht tijdens je werkdag, zo worden je ogen minder snel moe en een blik naar buiten is een welkome afwisseling van je scherm. Voor die donkere dagen of late uurtjes is extra verlichting nodig. Gelukkig is er genoeg keus in verlichting zoals hippe bureaulampen, akoestische verlichting of lichtelementen in diverse vormen.

 

5. Huisstijl of Huis stijl

Trek de huisstijl van je bedrijf door in de aankleding en accessoires van je werkkamer. Mooie posters aan de muur, groene planten voor extra frisse lucht en fijne stationary. Kies de kleuren van je huisstijl en voer deze subtiel door in de accessoires. Akoestische accessoires zorgen voor een prettige akoestiek en helpen bij de aankleding van de werkkamer. Een akoestisch wandpaneel geeft ook de mogelijkheid om folders en inspiratiebeelden te tonen en wat denk je van akoestische letters om je bedrijfsnaam of favoriete quote op de muur te laten zien?

 

                                                                                                                                                                                                 

Zit sta bureau thuis

 

Wilt u meer weten over de inrichting van een kantoor aan huis? Neem contact met ons op voor vrijblijvend persoonlijk advies.
Uitgelichte meubelen:
Zit sta bureau Nest Zit sta bureau Nest  € 899 meer informatie »
Ergonomische bureaustoel Hag Capsico  Bureaustoel Hag Capsico 
€ 888 
meer informatie »
Stoffen zitbal Gestoffeerde zitbal