Premium akoestische oplossingen voor uw interieur

Feltouch ontwerpt hoogwaardige geluiddempers voor alle ruimtes om spraakverstaanbaarheid, welzijn, concentratie en prestaties te verbeteren. In het assortiment vindt u verschillende akoestische producten: standaard met individuele keuzes of geheel aan projecten aangepaste oplossingen. Feltouch is gespecialiseerd in het produceren met duurzaam PET-Felt. Dit materiaal bestaat uit gerecycleerde PET flessen, is vrij van formaldehyde en bevat geen chemische binders. Daarnaast is PET-Felt 99,9% antibacterieel, conform ISO-20743. Naast de mens- en milieuvriendelijke eigenschappen hebben de producten hoge akoestische prestaties conform norm EN-11654 tot aan klasse A. MV Kantoor deelt alle akoestische producten in akoestische klassen. Deze zijn per product terug te vinden. Meer weten? Lees hier hoe deze akoestische beoordeling tot stand is gekomen. De producten zijn beschikbaar in twee neutrale basiskleuren en 17 Camira Sonus kleuren.

Feltouch biedt een goed akoestisch en decoratief resultaat voor elke ruimte. Er zijn diverse verschillende akoestische oplossingen:
- Akoestische wandpanelen en wandbekleding
- Akoestische plafondpanelen en hangende plafondpanelen
- Staande akoestische panelen
- Akoestische verlichting


De Feltouch collectie bestaat uit meer dan 20 verschillende akoestische oplossingen. Wij lichtten hier een aantal bijzondere Feltouch producten uit:

Mesh:

Deze hangende panelen dragen bij aan een prettige akoestiek, zorgen voor afscheiding en creëren privacy. De Mesh modellen zijn licht in gewicht en makkelijk te installeren. Door de verschillende open designs biedt Mesh een visuele afscheiding met een transparant karakter. Naast de 10 standaard beschikbare design, zijn eigen ontwerpen op aanvraag mogelijk. Forest en Circles zijn bij ons favoriet!

 

Hangend paneel Mesh

 

Manta:

Manta is één van acht 3D modellen uit de DecoSund collectie. Een collectie met premium decoratieve akoestische panelen. Manta is geschikt voor muur- en plafondbevestiging, en zorgen zo voor geluiddemping op de meeste cruciale plekken in de ruimte. Met de Manta panelen zijn diverse designs te maken, afhankelijk van uw interieur en beschikbare ruimte. De velours afwerking zorgt voor een luxueuze uitstraling, kies uit twee neutrale basiskleuren of laat de panelen aan de voorzijde bekleden met een Sonos stoffering.

Akoestisch paneel Manta

 

Topolight:

Deze gelaagde designlamp combineert het beste uit twee werelden: verbetert de akoestiek en zorgt voor goede verlichting door middel van een geïntegreerd LED systeem. Met een doorsnede van 85 cm is deze lamp een echte blikvanger in de ruimte. Door de lamp boven een geluidsbron te hangen, bijvoorbeeld de vergadertafel, zal de lamp hier direct de geluiden absorberen.

Akoestische lamp Topolight

 

Cloud Astro:

Dit modulaire plafondsysteem bestaat uit diverse vilt panelen in unieke vorm. Met dit hangende paneel kunt u grote stukken plafond bedekken. Of hang Cloud voor een grotere impact dichterbij de geluidsbron, boven een werkeiland of vergaderplek. Cloud zal niet alleen zorgen voor een prettige akoestiek maar zorgt hierdoor ook voor meer productiviteit en minder stress. Naast al deze voordelen is dit paneel ook een mooi decoratief item in uw interieur.

Plafondpaneel Cloud

 


De kenmerken van de Feltouch producten op een rijtje:

- Esthetische akoestische oplossingen
- Vervaardigd van duurzaam PET-Felt
- Decoratief, innovatief & creatief
- Hoge akoestische prestaties conform EN-11654 tot aan klasse A
- Brandvertragend en zelfdovend conform EN-13501, B, S1, D0
- Vrij van formaldehyde conform ISO-14184
- Super thermische isolatie, namelijk 0,040 W/mK
- 99,9% antibacteriële structuur conform ISO-20743
- Extreem licht, ca. 1,5 kg per m2
- Ontworpen voor gemakkelijk assemblage & installatie
- Gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek of stofzuiger


Geluidsmeting op locatie

Benieuwd hoeveel Feltouch producten er benodigd zijn om het akoestiek probleem op te lossen? Wij bieden de mogelijkheid om een meting op locatie te laten uitvoeren door een van onze akoestiek experts. Dit proces verloopt als volgt:

1. Op locatie wordt een geluidsmeting uitgevoerd (Op basis van 6 geluidsfrequenties wordt de gemiddelde nagalmtijd gemeten)
2. De benodigde gegevens worden verwerkt in een speciaal programma.
3. Er worden diverse Feltouch producten ingevoerd en op basis van gewenst resultaat en beschikbaar budget wordt het advies in een offerte uitgewerkt.
4. Indien gewenst kunnen wij voor u de installatie verzorgen.

NB: De kosten voor de geluidsmeting op locatie alsmede de verwerking van alle gegevens bedragen € 250,- netto. Bij plaatsing van opdracht (afhankelijk van omvang) wordt dit bedrag verrekend. Meer weten? Neem contact op met onze klantenservice.


Feltouch projecten

Bekijk de toegepaste Feltouch producten in onderstaande projecten.

 

Kantoorinrichting Siemens

 

Kantoorinrichting Siemens

 

Kantoorinrichting Siemens

 

Akoestisch paneel Spiderweb Bron: Siemens Turkey R&D Offices | Feltouch.nl

 

Akoestisch paneel Cracker Bron: Co-zone | Feltouch.nl

 

Staand paneel Recta Bron: Bayer | Feltouch.nl

 

Hangende akoestische panelen Bron: Zurich Insurance | Feltouch.nl

 

Akoestisch plafondpaneel Plain Bron: Elekta | Feltouch.nl

 

Akoestisch wandpaneel Rhino Bron: Workinton | Feltouch.com

 

MV Kantoor is een ervaren projectinrichter uit Zeist. Wij helpen met de inrichting van kantoor, kantine, ontvangst of vergaderruimte. Van een bescheiden kantoor tot grote organisaties verzorgen wij passende meubels. Wij vertalen uw wensen naar een 3D tekening en nemen het volledige proces uit handen. Benieuwd welke bedrijven u al voorgingen? Bekijk onze projectpagina en lees onze referenties, klanten geven ons een 9,9! Neem contact op met onze klantenservice om een afspraak in te plannen