MV Kantoor verzorgt het poject van A tot Z

MV Kantoor creëert al jaren gezonde en fijne werkomgevingen voor uiteenlopende organisaties. Wij adviseren u graag bij het inrichten van uw kantoorruimte, bedrijfskantine, ontvangstruimte of schoolkantine.
Onze expertise:

  • MV Kantoor neemt het volledige inrichtingsproces uit handen;
  • We hebben veel kennis over ergonomische kantoormeubelen en zijn voorstanders van een actieve werkhouding. 
  • Wij vertalen kernwaarden en merkidentiteit naar een passende inrichting;
  • Onze ontwerpen zijn persoonlijk, bevatten unieke producten en zijn anders dan anders.

Wist u dat een gezonde werkomgeving zorgt voor minder ziekteverzuim en meer productiviteit? Wij weten wat nodig is voor een prettige kantoorinrichting, van ergonomische bureaustoelen tot arbo goedgekeurde bureaus en akoestische panelen.


Hieronder lichtten we een aantal recente projecten uit:

Frisse bedrijfskantine voor MXNS Mérieux NutriSciences

Wat direct opvalt bij binnenkomst zijn de felle frisse kleuren en een realistische bomenprint op de muur. De zon lijkt bijna echt te schijnen in de kantine van Mérieux. Er is gekozen voor verschillende lage en hoge tafels met zwarte onderstellen gecombineerd met Delano eiken tafelbladen. De frisgroene treinbanken staan in coupé opstelling met koffietafels. Bij de hoge tafels staan barkrukken in een bijpassende groene kleur. In het midden staan lunchtafels met een dubbele kolompoot. Medewerkers kunnen hier aanschuiven op stijlvolle zwarte kantinestoelen met sledeframe. Kijk mee naar het resultaat!

 

 

"Goed benaderbaar, hele leuke contactpersoon (Hilde), denkt mee komt met hele leuke opties. Inrichting van de kantine is supermooi geworden."
MXNS

 

Kantine inrichting MXNS

 

 

Groene kantine inrichting

 

Nieuwe kantoorinrichting voor UBN Uitzendbureau

MV Kantoor heeft de nieuwe inrichting voor de diverse UBN vestigingen in Nederland mogen verzorgen. Zij kozen voor slinger zit-sta bureaus, ergonomische bureaustoelen en fietsstoelen. Zo kunnen medewerkers zittend werken afwisselen met staan of fietsen. De bureaus zijn voorzien van frontpanelen en persoonlijke bureaulades. Dit zorgt voor nette en representatieve werkplekken. Natuurlijk mag de herkenbare oranje kleur niet ontbreken in de inrichting. Deze kleur komt terug in de comfortabele bezoekersstoelen. Hieronder ziet u foto’s van twee vestigingen: Rotterdam en Utrecht.

 

Kantoorinrichting voor UBN Uitzendbureau

 

"Denken mee, persoonlijk contact, passen bij ons bedrijf in hun doen en laten."
UBN Uitzendbureau

 

Projectinrichting voor UBN Uitzendbureau

 

 

UBN Uitzendbureau inrichting

 

Demoroom T-Mobile Hoofdkantoor

T-Mobile is continue op zoek naar vernieuwende manieren om de T-Mobile identiteit door te voeren in hun werkomgeving. Inmiddels heeft MV Kantoor al meerdere ruimtes op het hoofdkantoor mogen inrichten. Waaronder een Demo ruimte met een lange massief houten tafel en hoge tafel met krukken. De comfortabele zithoek zorgt voor een huiselijk en welkom gevoel. De vergaderruimtes zijn naar wens ingericht met massief houten tafels of verrijdbare klaptafels. Op de afdeling zijn verschillende akoestische producten toegepast. Akoestische roomdividers voor een mooie afscheiding en geluiddempende wolken boven de werkeilanden. Bekijk hieronder de foto’s en toegepaste producten van het T-Mobile hoofdkantoor. Wij hebben diverse projecten voor T-Mobile mogen uitvoeren, bekijk de projectinrichting van het T-Mobile Callcenter, en de T-Mobile winkelinrichting.

 

T-Mobile demoroom

 

"Het is altijd heel prettig samenwerken, met een duidelijke inzage in levertijden, en er wordt goed meegedacht in mogelijke opties voor de ruimtes. Top gedaan!"
T-Mobile

 

projectinrichting voor t-mobile

 

 

T-Mobile loungehoek

 

Kantoor- en vergadermeubelen voor UW Holding

Voor UW Holding heeft MV Kantoor verschillende type werkplekken en bureaus geleverd met speciale houten bureaubladen. De kantoren zijn voorzien van industriële boomstamtafels met comfortabele vergaderstoelen. Ook de opbergkasten hebben een bijpassend houten topblad. Een modern en natuurlijk geheel! Op de grote afdelingen ervoeren werknemers geluidsoverlast. Om de kantoorgeluiden te dempen zijn er akoestische scheidingswanden geplaatst. Door de uniek gevormde bureaus waren staande scheidingspanelen de perfecte oplossing. De witte roldeurkasten zorgen voor verdere opdeling van de ruimte en bieden voldoende opbergruimte. Werknemers bij UW Holding krijgen voldoende afwisseling. Ze kunnen hun bureaustoel verruilen voor een fietsstoel, zitbal of kunnen een tijdje staand werken. De hoge tafel met krukken nodigt uit voor een kopje koffie of informeel overleg. Ook aan de details is gedacht: de koffiecorner en accessoires zoals de boomkapstok en design whiteboard zijn de finishing touches.

 

Vergaderruimte UW Holding

 

"Denken mee en komen met goede oplossingen. Zeer servicegericht!"
Projects Made Personal voor UW Holding

 

Kantoorinrichting Utrecht

 

 

Kantoorinrichting met zitsta bureaus

 

Comfortabele fauteuils voor De Bieb voor de Zaanstreek

De Bieb voor de Zaanstreek was op zoek naar comfortabele stoelen voor diverse lees- en computerplekken. De keuze is gevallen op de moderne Hendrix mini stoel. Deze stoel heeft een bijzonder zwart draadframe. De Hendrix stoelen zijn gestoffeerd met twee verschillende blauwtinten. Een helderblauwe kleur voor het leescafé en een gedempte kleur blauw voor de computerplekken. Bekijk hieronder het mooie resultaat.

 

Comfortabele stoelen voor de Bieb

 

Leeshoek met blauwe fauteuils

 

 

Computerplekken met blauwe stoelen

 

Enthousiast geworden en benieuwd wat wij met uw kantoorinrichting kunnen doen? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Wij helpen met de inrichting van kantoor, kantine, ontvangst of vergaderruimte. Van een bescheiden kantoor tot grote organisaties verzorgen wij passende meubels. Wij vertalen uw wensen naar een 3D tekening en nemen het volledige proces uit handen. Bekijk hier alle projectinrichtingen van MV Kantoor.