Succesvol op afstand werken in de Hybride kantoorpod

De Hush Hybrid, de all-in-one kantoor pod voor online vergaderingen! Volledig ingericht en voorzien van alle functies die u wilt van een stilte cabine waarin u makkelijk Zoommeetings, Skype sessies, Google Meets en Teams vergaderingen (enzovoort) kunt houden.

Vergaderen op afstand is tegenwoordig de drijvende kracht van het Hybride werken geworden.
Op afstand verbinden en vooruitgang boeken. We vragen ons af hoe we eenvoudig de hybride wereld kunnen faciliteren? Hoe communiceren we met elkaar én werken we samen, als de helft van de tijd dit digitaal gaat? Stap dan in de Hush Hybrid.

De akoestische cabine Hush Hybrid voorziet in de behoefte van afgeschermde en stille ruimtes, waarin men comfortabel en vrijuit kan spreken, zonder dat het veel ruimte op kantoor in beslag neemt.
Akoestisch heeft het een uitstekende werking, de box is mobiel, compact en biedt u de flexibiliteit bij de kantoorinrichting.

Hybride werken akoestische oplossing

 

Waarom online vergaderen in deze dichte werkplek?

De chatbox heeft alles voor een succesvolle online meeting:

  • Uitstekende akoestische werking: akoestisch comfort in de office pod. Zowel aan de binnen-als buitenzijde.
  • Flexibel: licht in gewicht en verrijdbaar. U bent niet gebonden aan één vaste plek waar de cabine moet staan.
  • Comfortabel en ergonomisch: geïntegreerde zitting (comfortabel voor lange telefoongesprekken) en in diepte verstelbare tafel (geschikt voor werken op laptop). De geluiddempende werkplek is energiezuinig, verlichting en ventilatie is regelbaar.
  • Volledig uitgerust: stopcontact en USB poorten. Mogelijk met VESA-beugel voor AIO-computer/beeldscherm, optionele en verstelbare LED lichtstrips om gezicht te verlichten.
  • Geen last van slechte verbinding: met gemak remote werken

De Hush Hybrid is een ideale mobiele videoconferentie ruimte voor individueel gebruik.

Online vergadercabine

 

Akoestische werking

Stil, maar niet te stil.

Een vraag die wij regelmatig krijgen is: hoe stil zijn de akoestische booths?
Volledige stilte is niet waar de Hush Hybrid (en alle andere dichte pods) naar streven. Waarom? Absolute stilte is niet gezond, schokkend en eigenlijk destructief voor de mens. Daarnaast is het voor veiligheidsredenen zeker niet verstandig om niks te kunnen horen.

Daarom is de Hush Hybrid zo ontworpen dat er een bepaalde hoeveelheid geluid geblokkeerd wordt, zodat in de werkcabine een fijn akoestisch comfort is, maar ook voor de mensen buiten de Hush Hybrid.

Als we naar de technische eigenschappen van de cabine op kantoor kijken, dan wordt er ca. 40dB toegestaan.
Uit diverse onderzoeken schijnt dat dit het beste (en prettigste) volume is om te concentreren. 

Als u in de zoommeeting ruimte zit, dan zijn gesprekken buiten de Hybrid vergelijkbaar als dof gemompel. Tegelijkertijd blijven de gesprekken die in de geluiddempende werkplek gevoerd worden, binnen de pod. Hierdoor hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken dat ze gehoord worden of druk maken dat ze anderen lastig vallen. Dit heeft als gevolg dat het buiten de cabine ook rustiger is.

De Hybrid staat op zichzelf en is een fijne werkplek. Ondanks dat ze niet te veel ruimte in beslag nemen op de werkvloer, zijn ze van binnen ruim genoeg, tegelijkertijd wel knus en goed geventileerd voor frisse lucht.

Akoestische werking Hush Hybrid

 

Vergadercabine Hush Hybrid

 

Winnaar van diverse Awards

De Hush Hybrid is sinds zijn lancering erkend met diverse awards in 2022.  
De Muuuz International Awards (MIAW Design Awards) beloont de meest uitstekende producten voor architectuur en design. De akoestische werkplek Hush Hybrid was in de categorie Interieur apparatuur, de grote winnaar. Het interieur is gericht op individueel werk waarin een comfortabele zitting, in diepte verstelbare tafel, elektrificatie en andere functionaliteiten zitten, dat Hybride werken eenvoudig mogelijk maakt. Het maakt een integraal onderdeel uit van de nieuwe manier van werken. Het maakt verbinding mogelijk en past in de flexibele kantoorfilosofie.

Best of NeoCon 2022 Awards
De Hush Hybrid heeft deze award in de categorie Acoustics and Privacy gewonnen. De nieuwe akoestische pod heeft de behoeften van de markt in de Hybrid werkcabine gestopt. 

Hush Hybrid winnaar awards

 

Nog alle functionaliteiten op een rijtje:

Technische kenmerken concentratie werkplek Hush Hybrid

 

Office pod voor hybride werken en succesvolle videoconferenties

Als u een flexibele werkplek zoekt dat uitstekend ingericht is voor zoommeetings en hybride werken, dan is de Hush Hybrid een favoriet. De akoestische unit is ingericht voor individueel geconcentreerd werken en langere videoconferenties, evenals online trainingen en Webinars. De comfortabele geïntegreerde zachte zitting maakt een rechte houding mogelijk die u tijden het zitten goed ondersteund.

Met een stille cabine zoals de Hybrid hoeven werknemers zich geen zorgen te maken of ze hun collega’s storen, zelfs als de pod midden in een open space-kantoor bevindt. Geïnteresseerd in dit model? Onze adviseurs helpen u graag verder met deze akoestische oplossing!