Jouw projectinrichter in Nederland

Druk met nieuwe inrichtingsplannen voor de organisatie in het nieuwe jaar?
MV Kantoor kan jullie daar bij helpen. Wij verzorgen ruim 35 jaar met veel expertise en plezier complete projectinrichtingen in kantoren, scholen en zorgomgevingen in heel Nederland.

Of het nu gaat om een compleet nieuwe inrichting, de herinrichting van het pand of een aanvulling van het kantoormeubilair. Als leverancier van kantoormeubelen, ben jij bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit een ruime collectie van kwalitatieve producten die gezonde, aantrekkelijke en inspirerende werkomgevingen mogelijk maken.

Kantoorinrichting Novi Hogeschool MV Kantoor tekening

tekening

Realisatie project Novi Hogeschool MV Kantoor
realisatie

Projectinrichting in het kort, hoe gaat het in zijn werk?

Wij ontzorgen de klant en kunnen alle fases van het project uit handen nemen.
Door onze expertises op verschillende vlakken, denken wij graag met jullie mee en inventariseren wat de behoeften en eisen zijn. Dit verschilt per branche, organisatie, maar ook de gebruikers.

Stap 1. Advies

Als zakelijk kantoorinrichter in Utrecht, helpen onze experts jou graag met deskundig advies. Dit kan telefonisch, bij jou op locatie of in onze showroom te Zeist. Denk bijvoorbeeld aan:

  • hulp bij materiaalkeuzes
  • advisering in gezonde en ergonomische aspecten van de werkomgeving 
  • hulp bij productkeuzes, kleuren en stoffen
  • budgetadvies en begeleiding bij passende producten voor jouw budget

Door samen met jou te sparren, de wensen en behoeften te inventariseren en de inrichting te analyseren, creëren wij een passend plan met als doel, een inrichting die bij jouw organisatie past. Met oog voor de gebruikers en ruimte.

Stap 2. Een 3D ontwerp van jouw projectinrichting

Na de inventarisatie van het project, gaat MV Kantoor voor jullie aan de slag.
Om een duidelijk beeld te geven over de inrichting, vertalen wij de wensen en eisen in een ontwerp in een 3D tekening met passende en unieke producten. Voor een complete ervaring, kunnen wij op aanvraag een video van het ontwerp aanleveren. Dit geeft nog een beter beeld van de kantoorinrichting voordat je een keuze hoeft te maken. Onze 3D ontwerpen zijn op schaal, realistisch, creatief en duurzaam. Je weet zeker dat wat je in de 3D visualisatie ziet, past in de beschikbare ruimte. Er wordt rekening gehouden met diverse vereisten vanuit de Arbo regelgevingen voor een gezonde en veilige werkomgeving.

Kantine inrichting Aqua look MV Kantoor

tekening                                                                                                                                realisatie

Stap 3. Offerte

Ben je tevreden over het ontwerp? Dan ontvang je van ons een offerte (soms tegelijkertijd met de 3D-projecttekening). Hierin staan de genoemde producten met verdere specificaties en het totaaloverzicht. Zo is direct duidelijk welke investering nodig is voor realisatie van het ontwerp. Wij geloven in een persoonlijke aanpak, en houden bij het geven van interieur advies rekening met aspecten zoals stijl, functionaliteit en budget. Door het samenvoegen van diverse merken presenteren wij altijd een uniek advies.

Kantoor inrichter MV Kantoor

Stap 4. Realisatie

Is er een akkoord voor het ontwerp en de offerte? Dan gaan wij alles in gang zetten. Wij zorgen voor heldere communicatie en korte lijnen tijdens het hele proces. MV Kantoor houdt je op de hoogte over het proces en stemy de oplevering van het project af.

Projectinrichter Nederland MV Kantoor

Opgeleverde projecten

Als projectinrichter in Utrecht en omgeving, heeft MV Kantoor ruim 35 jaar ervaring. Hierdoor hebben wij een mooi portfolio opgebouwd van inrichtingen in o.a. kantoren, kantines, scholen en publieke gebouwen. Bekijk onze projectenportfolio voor afgeronde projecten die wij als professioneel kantoorinrichter hebben gerealiseerd.

Bekijk projecten »

MV Kantoor projectinrichting Utrecht
Kantoren inrichter MV Kantoor
Sterrenschool Zevenaar scholeninrichter MV Kantoor


MV Kantoor helpt graag met jouw interieur

Maak een afspraak met ons voor een projectinrichting in Utrecht of andere locatie in Nederland. Wij denken graag met u mee over het interieurontwerp voor uw organisatie. Heeft u interesse of vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met onze expertise, creativiteit en divers aanbod van kantoormeubilair in regio Utrecht. Wij staan voor u klaar om een inspirerende werkomgeving te creëren.

Vraag om advies »