Voor een middelbare school in Epe hebben wij afgelopen week een aantal leuke hockers geleverd. De hockers zijn bestemd voor in de schoolkantine, maar met hockers en zitelementen kun je echt alle kanten op! Het praktische formaat maakt hem ook een ideaal meubel in bijvoorbeeld een ontvangsthal, wachtruimte of bedrijfskantine.

Maat en print: kies zelf

De hockers van MV Kantoor zijn verkrijgbaar in allerlei maatvoeringen en nog leuker... De print op de hocker kan geheel naar eigen wens worden gekozen! Zo zijn er ook weer leuke ontwerpen gemaakt voor de middelbare school in Epe. De poefen hebben allemaal een blauwtint, maar met een verschillende print zoals steigerhout en een mix van houtsoorten. Hockers met een effen stof, leer of kunstleer is ook mogelijk. 

Stevig en comfortabele zit

De polycolour extreme stof van de hockers is zeer sterk, makkelijk afneembaar en eenvoudig schoon te houden.

Proefplaatsing en projectinrichting

Op zoek naar een projectinrichter die advies kan geven over bijvoorbeeld een kantine inrichting of een nieuwe wachtkamer? Bel ons gerust via 030-691 25 25 of mail naar info@mvkantoor.nl. MV Kantoor verzorgt ook regelmatig een proefplaatsing van diverse kantinemeubelen op locatie bij de klant.