Meubilair voor effectieve vergaderingen

Meetings zijn waardevol voor elk bedrijf, maar wist u dat u de koers van een vergadering kunt beïnvloeden met vergadermeubilair? Het type meubilair en uitstraling zegt namelijk veel over de kernwaardes en bedrijfscultuur. Hieronder vertellen we meer over de verschillende opties voor de inrichting van de vergaderruimte.

Traditioneel

De onverslaanbare combinatie van een vergadertafel met comfortabele stoelen. Tijdloos en representatief. Ook wanneer u vaak bezoek ontvangt is dit een geschikte inrichting. Een massief houten tafel, vergadertafel met modern design of ronde tafel zijn een paar mogelijkheden. Afhankelijk van het aantal deelnemers en persoonlijke voorkeur. Vergaderstoelen vrijwel altijd gestoffeerd voor extra comfort. Dit zijn altijd stevige projectstoffen zodat de stoelen jaren meegaan. Deze opstelling mag dan wel traditioneel zijn, de kleuren en type meubelen bepalen uiteindelijk de uitstraling. Voeg daarnaast verschillende accessoires en veel planten toe. Speel met kleur op de wand of ga voor een fotowand met een mooie afbeelding. Zo weet iedereen waar ze moeten zijn als er om 12.00 een meeting is in Afrika.

 

Vergadertafel en stoelen Spoinq

 


Sta-vergadertafels

Wilt u kort en effectief vergaderen? Ga staan! Maak gebruik van een sta-tafel en combineer deze eventueel hoge krukken. Staande medewerkers tijdens een meeting zijn alerter en maken sneller beslissingen. Daarnaast zijn medewerkers geneigd meer samen te werken en actief deel te nemen. Onderuit in de stoel zakken is bij staand vergaderen geen optie. Lees hier alle voordelen van staand vergaderen. Tot slot is deze inrichting ideaal voor screen sharing en conference calls. Hang een scherm bij de statafel en zorg voor een goede integratie van technologie door middel van inbouw powerboxen. Zo heeft u alles voor een multifunctionele inrichting!

 

Buzzispace statafel en krukken

Modulaire loungebanken en –stoelen

Modulaire banken creëren een comfortabele setting voor informele overlegmomenten. Plaats de banken in uw ontvangsthal, in de buurt van de receptie of in de open kantoorruimte en stel deze zo samen dat de bank perfect in de ruimte past. Deze banken zijn vaak voorzien van handige laptop tafels, ideaal voor een snel overleg. Groot voordeel is dat u de bank kan aanpassen aan de beschikbare ruimte.

 

Cascando team bank

Akoestische overlegplekken en units

Een akoestische overlegplek dempt omgevingsgeluid en zorgt voor een rustige omgeving. Ideaal in open kantoortuinen of kantoor zonder aparte vergaderruimte. Akoestisch meubilair is verkrijgbaar in verschillende gradaties. Moet de unit bijvoorbeeld geschikt zijn voor vertrouwelijke gesprekken of volledig geluiddicht zijn? Kies dan een volledig afgesloten unit. Deze gesloten overlegplekken zijn van alle gemakken voorzien zoals verlichting, ventilatie en stroom. Andere akoestische overlegplekken hebben een hoge rugleuning en armleuningen en zijn voorzien van geluiddempend materiaal. Deze overlegplekken dempen het geluid maar zijn niet volledig geluiddicht.  

 

Gotessons The Hut

 

Zit-sta werkeilanden

Zo krijgt een zit-sta bureau wel heel veel voordelen! Ga met 1 druk op de knop van een individuele werkplek naar een staande vergaderplek. Deze dynamische oplossing nodigt uit tot samenwerking en werkt goed bij teams die veel moeten overleggen.

 

Stand-up zitsta bureau

 

MV Kantoor is een ervaren projectinrichter uit Zeist. Wij helpen met de inrichting van kantoor, kantine, ontvangst of vergaderruimte. Van een bescheiden kantoor tot een grote Universiteit verzorgen wij passende meubels. Wij vertalen uw wensen naar een 3D tekening en nemen het volledige proces uit handen. Benieuwd welke bedrijven u al voorgingen? Bekijk onze projectpagina  en lees onze referenties, klanten geven ons een 9,8!