Akoestiek verbeteren op kantoor

akoestische oplossingen

Een prettige akoestiek op de werkvloer

Heeft u akoestiek problemen en wilt u dat graag oplossen? Een prettige werkomgeving wordt vaak verstoord door nagalm, telefoongesprekken en computergeluiden van collega’s. Akoestische oplossingen hebben een positieve invloed op het concentratievermogen en de algehele werksfeer. Naast dat akoestische meubelen zorgen voor geluiddemping, brengen ze ook sfeer en comfort. De eerste stap is om te kijken met wat voor soort ruimte u te maken heeft. Is er een hoog plafond of veel glas aanwezig? Dan moet er vaak extra materiaal ingezet worden om de akoestiek te verbeteren. Hoogpolig tapijt en gordijnen zijn al een stap in de goede richting naar een prettigere geluidsomgeving. Maar wat als u een industriële ruimte heeft en deze uitstraling graag wil behouden? Gelukkig zijn er ook veel producten die zoveel mogelijk in de omgeving op gaan.

Akoestische scheidingswanden

Het plaatsen van scheidingswanden met stof is slechts camouflage. Door het inzetten van akoestische scheidingswanden gemaakt van hoogwaardige geluidsabsorberend materiaal wordt de akoestiek pas echt verbeterd. Omgevingsgeluid wordt gedempt waardoor er prettiger gewerkt kan worden. Er kunnen verschillende soorten scheidingswanden worden gecombineerd. Denk aan akoestische bureaupanelen waardoor het geluid direct wordt geabsorbeerd omdat de geluidsbron dichtbij is. Daarnaast zorgen de panelen voor een persoonlijke werkplek en meer privacy. Vloerpanelen zijn vooral aan te raden in grote ruimtes en werkeilanden. Deze zijn vaak te combineren met wielen zodat ze makkelijk te verplaatsen zijn. Ook kunt u kiezen voor accessoires zoals een whiteboard, brochureplankjes, een houder voor LCD scherm of jashaken. Omdat de panelen te stofferen zijn met veel verschillende kleuren zit er altijd wel een tussen die in uw kantoor past.

akoestisch scherm pli
akoestische stoelen positiva

Akoestische plafond- en wandpanelen

Het plafond en kale muren zijn de grootste boosdoeners in het weerkaatsen van geluid. Het bekleden van het plafond en de grootste muur zorgt voor een goed resultaat. Zo is vervelende nagalm verleden tijd en veranderd het in een prettige omgeving. De akoestische panelen zijn verkrijgbaar in unieke vormen zodat ze niet alleen de akoestiek verbeteren maar ook heel mooi staan in uw interieur.

Akoestische meubelen

Wist u dat 30% van de concentratie verloren gaat door omgevingsgeluiden en voor meer stress zorgt? Akoestische meubelen vormen een visuele afscheiding waarin men kan ontspannen, rustig bellen, vergaderen of ongestoord kan werken. Door de geluidsabsorberende werking wordt een rustige werkomgeving gecreëerd, wat de productiviteit ten goede komt. Akoestische stoelen, banken en poefen vormen samen een fijne zithoek om te ontspannen of gasten in te ontvangen. Akoestische werkplekken helpen u met een productieve werkdag. Denk aan werkstations die volledig geluiddicht zijn waar u in alle rust kunt werken of bellen. Deze units zijn voorzien van ventilatie, licht en stroomaansluiting.

Akoestische accessoires

Sfeer toevoegen en tegelijkertijd de akoestiek verbeteren kan met akoestische accessoires. Memo borden, collages of een wereldkaart met een geluiddempende werking zorgen voor een subtiele verbetering.

Akoestische verlichting

Deze lampen met geluiddempende werking zijn ideaal op de werkvloer. Ze zorgen naast de akoestische werking voor de juiste verlichting. Vaak zijn het hanglampen gestoffeerd met hoogpolig materiaal. Ook een wandpaneel is in te zetten met indirecte verlichting.

De waarde van een goede akoestiek

Op onze site is voor elk akoestische probleem een oplossing te vinden.
Wij hebben onze producten onderverdeeld in akoestische klassen om de geluidsabsorptie waarde aan te duiden. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan de pagina akoestische prestaties.

Heeft u problemen met de akoestiek? Neem dan contact  op voor vrijblijvend advies of plan een afspraak in. Voorafgaand van een afspraak ontvangen wij graag foto’s en afmetingen van de ruimte(s).

akoestische lamp buzzishade

Artikelen 1 tot 12 van 247 in totaal

 • Akoestische wandpanelen Alberi

  Een natuurlijke blikvanger met een akoestische werking!

  Deze configuraties van akoestische panelen zijn samengesteld uit verschillende formaten en patronen voor een speels effect.
  Kies de gewenste stoffering en kleur en verbeter de akoestiek in uw ruimte met Alberi.

  Prijs per stuk: € 1.003,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandpaneel Alberi Wall

  Geluiden dempen in de ruimte met deze unieke akoestische wandpaneel: Alberi Wall.

  Geïnspireerd op natuurlijke elementen heeft Alberi Wall de vorm van een boom en/of bladeren.
  Dempt geluiden en is mogelijk in verschillende uitvoeringen.

  Prijs per stuk: € 279,00 Excl. BTW
 • Akoestisch staand paneel Alberi Free

  Leuk als akoestische vrijstaand paneel, om ruimtes te scheiden en als blikvanger!

  Geïnspireerd op natuurlijke elementen heeft Alberi Free de vorm van een boom en/of bladeren.
  Dempt geluiden en is mogelijk in verschillende uitvoeringen.

  Haal buiten naar binnen met de geluiddempende schermen.

  Prijs per stuk: € 333,00 Excl. BTW
 • Akoestische kast BuzziBassTrap

  De BuzziBassTrap is een akoestisch stapelbaar element met opbergruimte / kastruimte. DIt akoestische meubel is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

  Bekijk de mogelijkheden.

  Prijs per stuk: € 947,00 Excl. BTW
 • Akoestische schuifdeurkast

  Berg uw documenten veilig op en verbeter de akoestiek met de akoestische schuifdeurkast.

  Deze akoestische metalen schuifdeurkast van 86cm, 122cm, 158cm of 194cm hoog is voorzien van geperforeerde akoestische deuren waarin geluiddempende vulling is verwerkt. Verkrijgbaar in 160cm, 200cm of 240cm breed.

  De geluiddempende kast is leverbaar in verschillende kleuren en optioneel uit te breiden met melamine topblad.

  Prijs per stuk: € 974,00 Excl. BTW
 • Akoestische hanglamp Alhambra & Royal

  Deze prachtige akoestische hanglamp zorgt voor sfeervol licht.

  Verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en prints: Royal en Alhambra.

  Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden van de akoestische hanglamp.

  Prijs per stuk: € 700,00 Excl. BTW
 • LowNoise Sofa

  Lownoise Sofa is een comfortabele en akoestische bank. Een mooie toevoeging aan de inrichting op kantoor als u een comfortabele bank zoekt waar u tevens in alle rust kunt overleggen, werken of een belletje wilt plegen.

  Lownoise Sofa is te bestellen in diverse stoffen en kleuren. Bekijk de mogelijkheden van de akoestische design bank.

  Prijs per stuk: € 2.038,00 Excl. BTW
 • BuzziHat Geluidsabsorberende Lamp

  BuzziHat is een blikvanger in elke ruimte! Stel de lamp zelf samen door de kleuren van de basis, kap en rand zelf te kiezen. 

  Maak een keuze in de dropdown menu's hieronder en ontdek alle mogelijkheden. 

  Prijs per stuk: € 1.695,00 Excl. BTW
 • Akoestisch plafondpaneel BuzziLand

  De BuzziLand is een bijzonder plafondpaneel met geluiddempende werking. Het akoestische paneel wordt aan het plafond bevestigd met kabels. BuzziLand is verkrijgbaar in een platte vorm en in de 3D structuur met verschillende patronen. 

  Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden door een keuze te maken in de dropdown menu's.

  Prijs per stuk: € 374,00 Excl. BTW
 • Akoestische XL hanglamp BuzziShade Square

  Deze grote akoestische plafondlamp bekleed met vilt heeft een geluiddempende werking.

  Deze grote hanglamp is extreem divers. De akoestische lamp is een fraaie toevoeging aan elk kantoor, ontvangstruimte of restaurant.

  De XL lamp is mogelijk in verschillende kleuren. Bepaal de uitstraling van de geluidsabsorberende lamp door de kleuren te kiezen.

  Prijs per stuk: € 1.046,00 Excl. BTW
 • Akoestische bank Cara Highline met tafelbladen

  Even ontspannen of ongestoord een telefoontje plegen?

  Met de akoestische bank Cara Highline is dat mogelijk. Het akoestische zitmeubilair biedt u comfort, privacy en een akoestische oplossing.
  De akoestische bank is voorzien van hoge panelen in diverse hoogtes en kan geleverd worden in verschillende stofferingen en kleuren.
  Een combinatie van meerdere kleuren/stoffen is ook mogelijk tegen een meerprijs.

  Bekijk de mogelijkheden van akoestische bank Cara Highline.

  Prijs per stuk: € 2.352,00 Excl. BTW
 • Bank Team Light met panelen

  Het Team Panel System van Cascando bestaat uit comfortabele banken met houten of gestoffeerde panelen voor een fijne afscheiding en akoestiek. Ideaal voor een representatieve ontvangstruimte of open kantoorruimte. Keuze uit een 2, 2,5 of 3 persoons bank en u bepaald zelf de hoogte van de panelen. Voor de bank en panelen zijn diverse stofferingen en kleuren mogelijk. 

  Maak een keuze in het dropdown menu hieronder om alle mogelijkheden te zien. 

  Prijs per stuk: € 1.102,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Meer informatie?

 1. Bekijk het assortiment akoestische producten hier.
 2. Meer weten over akoestische waarde van producten? Ontdek de waarde van een goede akoestiek.
 3. Wilt u informatie over het inzetten van akoestische overlegplekken, belplekken en stilteruimtes? Lees het nieuwsbericht.
 

Offerte aanvragen

Inrichten is een leuke klus. Maar hoe weet u dat alles bij elkaar past? MV Kantoor doet u graag een passende offerte.

OFFERTE AANVRAGEN

Contact

ma t/m vrij 09:00 - 17:00

Heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
STEL ONS EEN VRAAG

Documentatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons product assortiment?
VRAAG ONZE DOCUMENTATIE AAN