Akoestiek verbeteren op kantoor

mvkantoor-akoestische-stoel-positiva

Een prettige akoestiek op de werkvloer

Heeft u akoestiek problemen en wilt u dat graag oplossen? Wij hebben veel mogelijkheden in ons assortiment. Goede akoestiek heeft een positieve invloed op de werksfeer. Naast dat akoestische meubelen zorgen voor geluiddemping, creëer je op deze manier een persoonlijke werkruimte in een drukke omgeving.

Akoestische wanden

Het plaatsen van scheidingswanden met stof is slechts camouflage. Door het inzetten van akoestische scheidingswanden gemaakt van hoogwaardige geluidsabsorberend materiaal wordt de akoestiek pas echt verbeterd. Omgevingsgeluid wordt gedempt waardoor er prettiger gewerkt kan worden. Er kunnen verschillende soorten scheidingswanden worden gecombineerd. Denk aan akoestische bureauwand, of staande bureauwand, deze zijn vaak te combineren met wielen en verschillende accessoires.

Akoestische panelen

Met akoestische hangpanelen of wandpanelen kunt u nagalm tegengaan en daardoor de akoestiek verbeteren. De panelen zijn in elk interieur te gebruiken. U kunt onze akoestische panelen als akoestisch plafondplaneel of als akoestisch wandpaneel toepassen. Vaak zijn deze wand- en hangpanelen verkrijgbaar in unieke vormen zodat ze niet alleen de akoestiek verbeteren maar ook nog eens heel mooi staan in uw interieur.

Akoestische meubelen

Akoestische meubelen van MV Kantoor vormen een visuele afscheiding waarin men kan ontspannen, rustig bellen, bespreken of ongestoord werken. Door de geluidsabsorberende werking wordt een rustige werkomgeving gecreëerd, wat de productiviteit ten goede komt. 30% van de concentratie gaat namelijk verloren door omgevingsgeluiden. Wij bieden oneindig veel mogelijkheden aan akoestisch meubilair.

Akoestische accessoires

Akoestische memoborden, collages of een wereldkaart met geluiddempende werking. Daarbij geven de accessoires ook een warme en sfeervolle uitstraling.

Artikelen 1 tot 12 van 108 in totaal

 • Bureauscherm BuzziDesk FlipFlop
  De BuzziDesk FlipFlop is een vrijstaand scherm voor op het bureau. Het scherm zorgt voor meer privacy op je werkplek, daarnaast heeft het ook een geluiddempende werking. De FlipFlop is makkelijk te plaatsen op elk bureau door de vouwbare zijkanten.
  Prijs per stuk: € 551,00 Excl. BTW
 • Fold-It bureau scheidingswand
  Fold-It is een scheidingswand voor op het bureau. Ideaal voor op een flexwerkplek.
  Prijs per stuk: € 219,00 Excl. BTW
 • BuzziScreen Mix scheidingswand
  Buzziscreen is een eigentijdse kijk op de flexibele scheidingswand met allerlei voordelen. Zo kan het oneindig worden uitgebreid: het handige gerecycled rits systeem maakt het u gemakkelijk om panelen toe te voegen. Net als met de andere Buzzispace producten, kunt u objecten, foto's of brieven aan het scherm pinnen, en natuurlijk werkt het ook als geluidsisolatie.
  Prijs per stuk: € 341,00 Excl. BTW
 • 80-200x53-60cm akoestische scheidingswand bureau
  Deze akoestische wand tussen twee werkplekken dempt ongewenste geluiden. Afmeting: 80-200 cm breedte x 53-60 cm hoogte x 3,8 cm dikte. De prijzen zijn inclusief aluminium ophangbeugels. De isolerende wanden zijn gestoffeerd en beschikbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 145,00 Excl. BTW
 • Akoestische schuifdeurkast
  Deze akoestische metalen schuifdeurkast van 122cm hoog is voorzien van geperforeerde akoestische deuren waarin geluiddempende vulling is verwerkt. De geluidsdempende kast is verkrijgbaar in verschillende kleuren met optionele melamine top. De deuren zijn voorzien van geluidsabsorberende foam. De afmetingen zijn 122 cm hoog en 48cm diep, er zijn 3 breedtematen: 200, 160 of 240 cm breed. De schuifdeurkast is inclusief legborden.
  Prijs per stuk: € 1.193,00 Excl. BTW
 • Scheidingswand Diverse
  De akoestische scheidingswand Diverse is perfect om een ruimte te creëren die afsschermt en spreek of ontvangsthoeken maakt. Afmeting: 120cm breed x 165cm hoog.
  Prijs per stuk: € 722,00 Excl. BTW
 • BuzziZone Scheidingswand
  De BuzziZone is een halfhoge akoestische wand die zorgt voor een stukje privacy en rust in je woonkamer of bureau. Hij is licht, kleurrijk, geluidsabsorberend en je kan er dingen op vastprikken: ideaal dus om er een speelhoek, een werkplek of een rustige leeshoek achter te verbergen. Bovendien past de BuzziZone zowel in een moderne als klassieke omgeving. De scheidingswand is uitgevoerd in de stof Felt. De connectie stukken zijn verkrijgbaar in de stof Fabric.
  Prijs per stuk: € 1.289,00 Excl. BTW
 • 80-200x45-49cm scheidingswand bureau
  Deze scheidingswand dient als scheidingspaneel tussen twee werkplekken. Afmeting: 80-200 cm breedte x 45/49 cm hoogte x 2,0 cm dikte. Circa 45cm komt uit boven het werkblad. De prijzen zijn inclusief montagebeugels. De scheidingswanden zijn gestoffeerd en beschikbaar in verschillende kleuren. De kleur zwart is uit voorraad leverbaar (Polyester).
  Prijs per stuk: € 108,00 Excl. BTW
 • ScreenIt Standaard bureau scheidingswand
  Screen It A30 is een gemakkelijke manier om persoonlijke ruimte en privacy te creëren binnen de meest grote kantoorruimtes of open kantoortuinen. De Screen It bureauschermen creëert privacy aan een bureau. De kleur en vorm dragen bij aan een creatieve en productieve omgeving. De screen IT is gemaakt van een houten frame.
  Prijs per stuk: € 178,00 Excl. BTW
 • BuzziFrio Scheidingswand
  De BuzziFrio scheidingswand bestaat uit drie panelen die dicht bij elkaar staan. Het heeft een groot oppervlak en daarom een geluiddempende werking. De BuzziFrio is verkrijgbaar in twee verschillende modellen en in verschillende kleuren. Het is ook mogelijk om de panelen in verschillende stoffen en kleuren te verkrijgen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Andere stoffen zijn ook mogelijk op aanvraag.
  Prijs per stuk: € 1.990,00 Excl. BTW
 • ScreenIt A30 plexi bureau scheidingswand
  Screen It A30 slide is een gemakkelijke manier om persoonlijke ruimte en privacy te creëren binnen de meest grote kantoorruimtes of open kantoortuinen. Dikte van de wand is 40mm.
  Prijs per stuk: € 382,00 Excl. BTW
 • Staande isolerende wanden
  Deze staande scheidingswanden voor op kantoor zorgen voor een lichte demping van omgevingsgeluiden en zijn in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar.  In onze webshop: Lucia stoffering. Blazer stof mogelijk op aanvraag.
  Prijs per stuk: € 345,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar onze complete collectie akoestiek? Klik dan hier.

Heeft u persoonlijk advies nodig of wilt u graag meer informatie?
Neem contact met ons op via info@mvkantoor.nl of bel naar 030-6912525

Offerte aanvragen

Inrichten is een leuke klus. Maar hoe weet je dat alles bij elkaar past? MV Kantoor doet u graag een passende offerte.

OFFERTE AANVRAGEN

Contact

ma t/m vrij 09:00 - 17:00

Heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
STEL ONS EEN VRAAG

Documentatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons product assortiment?
VRAAG ONZE DOCUMENTATIE AAN