Akoestiek verbeteren op kantoor

mvkantoor-akoestische-stoel-positiva

Een prettige akoestiek op de werkvloer

Heeft u akoestiek problemen en wilt u dat graag oplossen? Wij hebben veel mogelijkheden in ons assortiment. Goede akoestiek heeft een positieve invloed op de werksfeer. Naast dat akoestische meubelen zorgen voor geluiddemping, creëer je op deze manier een persoonlijke werkruimte in een drukke omgeving.

Akoestische wanden

Het plaatsen van scheidingswanden met stof is slechts camouflage. Door het inzetten van akoestische scheidingswanden gemaakt van hoogwaardige geluidsabsorberend materiaal wordt de akoestiek pas echt verbeterd. Omgevingsgeluid wordt gedempt waardoor er prettiger gewerkt kan worden. Er kunnen verschillende soorten scheidingswanden worden gecombineerd. Denk aan akoestische bureauwand, of staande bureauwand, deze zijn vaak te combineren met wielen en verschillende accessoires.

Akoestische panelen

Met akoestische hangpanelen of wandpanelen kunt u nagalm tegengaan en daardoor de akoestiek verbeteren. De panelen zijn in elk interieur te gebruiken. U kunt onze akoestische panelen als akoestisch plafondplaneel of als akoestisch wandpaneel toepassen. Vaak zijn deze wand- en hangpanelen verkrijgbaar in unieke vormen zodat ze niet alleen de akoestiek verbeteren maar ook nog eens heel mooi staan in uw interieur.

Akoestische meubelen

Akoestische meubelen van MV Kantoor vormen een visuele afscheiding waarin men kan ontspannen, rustig bellen, bespreken of ongestoord werken. Door de geluidsabsorberende werking wordt een rustige werkomgeving gecreëerd, wat de productiviteit ten goede komt. 30% van de concentratie gaat namelijk verloren door omgevingsgeluiden. Wij bieden oneindig veel mogelijkheden aan akoestisch meubilair.

Akoestische accessoires

Akoestische memoborden, collages of een wereldkaart met geluiddempende werking. Daarbij geven de accessoires ook een warme en sfeervolle uitstraling.

Artikelen 1 tot 12 van 150 in totaal

 • ScreenIt A30 Above Desk
  ScreenIt A30 above desk is een scheidingswand voor op het bureau. Door het akoestische materiaal worden omgevingsgeluiden verminderd en bevorderen ze de concentratie gedurende de dag.
  Prijs per stuk: € 105,00 Excl. BTW
 • Akoestische schuifdeurkast
  Deze akoestische metalen schuifdeurkast van 122cm hoog is voorzien van geperforeerde akoestische deuren waarin geluiddempende vulling is verwerkt. De geluidsdempende kast is verkrijgbaar in verschillende kleuren met optionele melamine top. De deuren zijn voorzien van geluidsabsorberende foam. De afmetingen zijn 122 cm hoog en 48cm diep, er zijn 3 breedtematen: 200, 160 of 240 cm breed. De schuifdeurkast is inclusief legborden.
  Prijs per stuk: € 1.193,00 Excl. BTW
 • Akoestische overlegplek Huggi met dakelement en kolomtafel

  Akoestische overlegplek Huggi met dakelement en een kolomtafel is een ideale oplossing als u in alle rust wilt overleggen.

  Creëer uw eigen vergaderruimte midden in een andere ruimte en ga zo efficiënt om met de beschikbare vierkante meters.

  Prijs per stuk: € 7.724,00 Excl. BTW
 • Akoestische bank Positiva

  Akoestische bank Positiva is voorzien van een hoge rugleuning, waardoor u in alle rust op de bank kunt zitten. De hoge wand van de bank heeft een geluidsdempende werking en zorgt voor minder omgevingsgeluiden. Het akoestische meubel is verkrijbaar in diverse uitvoeringen.

  Prijs per stuk: € 1.833,00 Excl. BTW
 • Akoestisch staand paneel Mitesco Totem
  De Mitesco Totem is een staand vloerscherm bestaande uit een staande voet met 1 of 2 akoestische panelen. De Mitesco panelen zijn onderdeel van het gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.
  Prijs per stuk: € 224,00 Excl. BTW
 • City modulair hoekopstelling 4-persoons

  City modulair hoekopstelling 4-persoons is een comfortabele bank die volledig is gestoffeerd, voorzien van armleuningen en vaste kussens. Bepaal zelf de uitstraling van uw ontvangstruimte door de stoffen en kleuren te kiezen.

  Is deze opstelling net niet wat u zoekt? Geen probleem, door het modulaire systeem heeft u de mogelijkheid om de bank in diverse opstellingen te bestellen. Bekijk onze andere modulaire banken of neem gerust contact met ons op.

  Prijs per stuk: € 3.741,00 Excl. BTW
 • Akoestische hanglamp Alhambra & Royal
  Een prachtige akoestische hanglamp, met sfeervol licht. De Alhambra heeft een ander printje dan de Royal, en ze zijn verkrijgbaar in twee afmetingen.
  Prijs per stuk: € 700,00 Excl. BTW
 • LowNoise Sofa

  Lownoise Sofa is een comfortabele en akoestische bank. Een mooie toevoeging aan de inrichting op kantoor als u een comfortabele bank zoekt waar u tevens in alle rust kunt overleggen, werken of een belletje wilt plegen.

  Lownoise Sofa is te bestellen in diverse stoffen en kleuren. Bekijk de mogelijkheden van de akoestische design bank.

  Prijs per stuk: € 1.969,00 Excl. BTW
 • Akoestisch bureaupaneel Mitesco Desk

  De akoestische bureaupanelen Mitesco maken het mogelijk snel en eenvoudig akoestische correcties aan te brengen aan uw werkomgeving. De Mitesco panelen zijn onderdeel van het gepatenteerde Snowsound systeem: de oplossing voor al uw akoestische problemen.
  Toolbar met accessoire mogelijkheden is beschikbaar bij de volgende montagemogelijkheden: Bladsteun geklemd en Bladsteun geschroefd onder bureaublad. 

  Prijs per stuk: € 169,00 Excl. BTW
 • Stoel Carenna

  Carenna is een smalle, elegante en comfortabele stoel die ideaal is als u een fraaie stoel zoekt die niet te veel ruimte in beslag neemt. U kunt het uiterlijk van de stoel zelf bepalen door de stoffering en kleuren te kiezen.

  Prijs per stuk: € 441,00 Excl. BTW
 • Akoestische overlegplek Huggi met gestoffeerde tafelsokkel

  Akoestische overlegplek Huggi is ideaal om in alle rust te overleggen.
  Creëer uw eigen vergaderruimte midden in een andere ruimte en ga zo efficiënt om met de beschikbare vierkante meters.

  Op de afbeelding is Huggi weergegeven als 2x3 zits.

  Prijs per stuk: € 5.921,00 Excl. BTW
 • Bank Cara Medium

  Bank Cara is een comfortabele bank, geschikt voor in de wachtkamer of op kantoor.
  Door de vele mogelijkheden past de design bank bij de meeste interieurs. Bepaal de uitstraling van de bank door de kleuren zelf te kiezen.

  Prijs per stuk: € 1.051,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar onze complete collectie akoestiek? Klik dan hier.

Heeft u persoonlijk advies nodig of wilt u graag meer informatie?
Neem contact met ons op via info@mvkantoor.nl of bel naar 030-6912525

Offerte aanvragen

Inrichten is een leuke klus. Maar hoe weet je dat alles bij elkaar past? MV Kantoor doet u graag een passende offerte.

OFFERTE AANVRAGEN

Contact

ma t/m vrij 09:00 - 17:00

Heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
STEL ONS EEN VRAAG

Documentatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons product assortiment?
VRAAG ONZE DOCUMENTATIE AAN