Ontdek onze comfortabele treinbanken

Treinbanken zijn al jaren een geliefd item in kantine en kantoorinrichtingen. Deze veelzijdige bank kan in elke kantine, coffee corner, restaurant, maar in ook werk- en overlegruimtes worden ingezet. De treinbank is te bekleden met een groot scala aan stoffen en prints óf kies uw eigen print. Naast diverse standaardmaten kunt u ook uw eigen afmetingen samenstellen.

Treinbanken en Coupébanken in alle soorten en maten

Onze treinbanken worden volledig in Nederland geproduceerd, met trots een Made in Holland product. De treinbanken zorgen voor een minimale milieubelasting door creatief om te gaan met restafval. Zo worden restanten zoveel mogelijk hergebruikt in vulling en kindermeubelen. Er wordt alleen gewerkt met stoffen van hoogwaardige kwaliteit, alles voor de allerbeste comfort. Een treinbank gestoffeerd met kunstleder is makkelijk schoon te houden en af te nemen. Of kies een zachte stof met reliëf voor een huiselijk gevoel in uw kantoor- of overlegruimte.

Treinbanken in combinatie met kolomtafels zijn een ideale match, ze bieden op deze manier veel zitplekken op een klein oppervlakte. Door de ergonomische vorm zal u genieten van een hoog zitcomfort, waar ook uw bezoekers op plaatsnemen. Een uitnodigende zitting, volledig door u samengesteld qua kleur en maten.

Daarnaast worden de treinbanken vaak gecombineerd met hockers, poefen en ziteilanden in dezelfde print of stijl.                                                                                                                                                                                                       

Treinbanken en Coupebanken

Treinbanken met print

Een treinbank met eigen print biedt eindeloos veel mogelijkheden, ga bijvoorbeeld voor een bank met fruitprint in de bedrijfskantine, een treinbank met de skyline van uw vestigingsstad of treinbank met bedrijfsmascotte of logo. Bol.com ging u al voor en was super enthousiast over deze treinbank met print van hun herkenbare Billie. Bekijk alle foto’s hier

Wij laten veel treinbanken met print zien ter inspiratie maar u kunt naast deze voorbeelden uw eigen afbeelding of logo laten afdrukken op een treinbank. Ook met diverse kleurencombinaties kunt u uw merkimago doortrekken in uw interieur. Wij helpen graag met het samenstellen of ontwerpen van een treinbank op maat, neem hiervoor contact met ons op. 

 

                                                                                                                                                                                                 

Treinbanken met print

Treinbanken in projectinrichtingen

AkzoNobel

Een frisse en functionele bedrijfskantine voor AkzoNobel. De praktische en comfortabele treinbanken bieden samen met stevige kantinestoelen plek voor 120 personen. Bekijk het volledige project hier.

Hogeschool Zwolle

Hogeschool Zwolle wenste een kantine met meubels die tegen een stootje kunnen. De treinbanken zijn gestoffeerd met rood en blauw kunstleder, zo zijn de banken makkelijk schoon te houden. Bekijk het project hier.

Coca-Cola

De bedrijfskantine van Coca-Cola heeft een volledige nieuwe inrichting gekregen met treinbanken in de kleuren van Coca-Cola: rood, lichtgrijs (Light) en zwart (Zero). Het resultaat is een functionele kantine met duurzame treinbanken. Bekijk alle afbeeldingen hier

                                                                                                                                                                                                   

Treinbanken in kantines

 

Wilt u meer weten over het gebruik van treinbanken in uw interieur? Neem contact met ons op voor persoonlijk en vrijblijvend advies.
Uitgelichte treinbanken:
Treinbank met printTreinbank met print Nemo  €809 meer informatie »
Treinbank adx high lowTreinbank ADX High-Low 
€7.528 
meer informatie »
Dubbele treinbank roodDubbele treinbank