5 nieuwe manieren om de akoestiek te verbeteren

Ontdek nieuwe manieren om akoestische producten toe te voegen aan uw werkomgeving. Deze producten verbeteren de akoestiek, uw concentratie én humeur. Kijk mee naar onze inspirerende oplossingen!

#1 Akoestische verlichting

Verlichting is een van de belangrijkste onderdelen in de ruimte. Een slecht verlicht kantoor kan bijvoorbeeld voor hoofdpijn zorgen terwijl juist te felle verlichting een ongemakkelijk en steriel gevoel geeft. Het loont om een geschikt lichtplan te creëren voor een productieve en fijne werkomgeving. Akoestische lampen zorgen niet alleen voor goede verlichting maar dragen ook bij aan een prettige akoestiek. Deze mooie design lampen hebben geluidsabsorberende eigenschappen, dempen omgevingsgeluiden en voorkomen galm. Wij hebben veel verschillende designs in ons assortiment en zijn leverbaar in diverse kleuren. De lampen zijn vaak een echte eyecatcher in de vergaderruimte of ontvangst. Voor een grotere akoestische impact kunt u de akoestische lampen combineren met akoestische wand- of plafondpanelen of kies voor aan akoestisch paneel met geïntegreerde verlichting.

Akoestische lamp BuzziBell  Akoestische hanglamp BuzziBell 
 
€ 2.059 
meer informatie »
Akoestische lampen Buzzispace  Akoestisch paneel met verlichting 
 
€ 617 
meer informatie »
Akoestische lamp BuzziShade Akoestische XL lampenkap BuzziShade 
€ 1.046 
meer informatie »

 


#2 Akoestische overlegplekken

In open kantoortuinen kan het nog wel eens een uitdaging zijn om een rustig plekje te vinden voor een overleg of belangrijk telefoongesprek. Akoestische werk- en overlegplekken creëren deze onmisbare stille plek op kantoor. Kies voor een volledig gesloten overlegplek wanneer de werkruimte volledig geluiddicht moet zijn. Deze units zijn vaak van alle gemakken voorzien zoals ventilatie, verlichting en elektra. De half open overlegplekken dempen omgevingsgeluiden en zorgen zo voor een comfortabele omgeving.

Hush gesloten overlegplek  Gesloten overlegplek Hush meet L
 
€ 17.611 
meer informatie »
Akoestisch huisje The Hut  Akoestisch huisje The Hut 
 
€ 7.411 
meer informatie »
Akoestische overlegplek huggi Akoestische unit Huggi
€ 7.897 
meer informatie »

#3 Akoestische panelen in leuke vormen

Het plaatsen van akoestische panelen op wanden en plafond is de meest effectieve manier om de akoestiek te verbeteren. Nu kan het heel mooi zijn voor een clean design te kiezen zonder al te veel poespas. Deze panelen verstoren het huidige interieur niet en verbeteren toch de akoestiek, maar mogen de panelen wel opvallen? Dan zijn er diverse vormen en kleuren om uit te kiezen! Wij worden bijvoorbeeld enthousiast van de modulaire panelen Pillow Wall en Pillow Grid. Deze panelen zijn uit te breiden met allerlei accessoires zoals een whiteboard, plankjes en banden voor brochures, jashaken etc. Ook de akoestische letters zijn favoriet, plak bijvoorbeeld de naam van de vergaderruimte op de muur boven de vergadertafel of uw bedrijfsnaam in de buurt van de receptie. Tot slot willen we ook de wandpanelen in honingraadvorm of triangel noemen. Combineer meerdere panelen en speel hierbij met verschillende kleuren en diktes zo heeft u een uniek kunstwerk aan de muur en bent u verlost van die vervelende na-galm!

Akoestisch paneel pillow wall  Akoestiche panelen Pillow Wall 
 
€ 205 
meer informatie »
Akoestische letters  Akoestishe letters
 
€ 53 
meer informatie »
Akoestische honey panelen Akoestisch paneel Honey 
€ 58 
meer informatie »

#4 Akoestische loungemeubelen

De hoge rugleuning en armleuningen van de akoestische fauteuils en banken dragen bij aan de akoestische werking. Wanneer u erin gaat zitten voelt u direct de ontspanning van een comfortabele zitting zonder teveel omgevingsgeluiden en prikkels. Deze meubels zijn ideaal in de zithoek of ontvangstruimte.

Hendrix Fauteuil  Fauteuil Hendrix
 
€ 581 
meer informatie »
Loungebank met hoge rug pinto  Loungebank Pinto 
 
Vanaf € 3.044 
meer informatie »
Akoestische stoel positiva Akoestiche fauteuil Positiva
€ 1.171 
meer informatie »

#5 Bijzondere akoestische scheidingswanden

Een akoestische scheidingswand helpt bij het verminderen van geluidweerkaatsing en omgevingslawaai. Daarnaast zorgt een scheidingswand voor meer privacy. Een standaard paneel is effectief maar het oog wil ook wat, daarom benoemen wij hier een aantal leuke variaties. Zo is de scheidingswand BuzziFalls al jarenlang een veelvoorkomend product in onze projecten. Deze hangende panelen van vilt hebben opengewerkte patronen, van bomenprint, tot tropische papegaaien tot de skyline van New York. Een vrij nieuw product is de akoestische ruimteverdeler Pillow Space, verrijdbaar en uit te breiden met diverse accessoires zoals whiteboard, garderobe stang, lcd houder en niet te vergeten een plantenbak! Tot slot willen we de Trunk Desk benoemen, een draagbaar bureaupaneel in de vorm van een koffer. Gemakkelijk op het bureau neer te zetten wanneer u wat privacy wil om geconcentreerd te werken.

Pillow space roomdivider  Akoestische ruimteverdeler Pillow Space
 
€ 1.065 
meer informatie »
Bureaupaneel trunk desk  Akoestisch bureaupaneel Trunk Desk 
 
€ 346 
meer informatie »
Buzzifalls scheidingswand Scheidingswand BuzziFalls
€ 350 
meer informatie »