Directiekantoor inrichting

Een directiekamer hoeft niet geheel overeenkomstig te zijn met de rest van de kantoorinrichting.
Een directiewerkplek wijkt meestal iets af en heeft zijn eigen stijl dat wel past bij de uitstraling van het kantoor. Directiemeubilair is persoonlijk en verschilt per persoon. Van minimalistisch design tot aan luxe en massieve meubelen.

Bij een directeurskantoor zijn kantoormeubelen zoals een groot bureau, directiestoel, vergadertafel met vergaderstoelen en een aparte zithoek, veelvuldig terug te vinden.

Als je een directiekantoor gaat inrichten, dan is het bureau, de werkplek van de CEO een basisonderdeel.

Directiebureau

Een groot bureau waar men voldoende werkruimte heeft en comfortabel kan werken is hier gewenst. Het heeft een stijlvol design en door zijn grootte, een functioneel gemak. Vaak heeft dit type bureau een massieve uitstraling.

Een directie bureau kan recht zijn of in een hoekvorm voor nog meer ruimte. Vaak zijn deze hoekbureaus voorzien van een ladenblok voor opbergruimte.

Om de werkplek een stoere en robuuste look te geven, is een massief houten tafel als bureau een mooie tafel. Stevig en biedt een grote werkplek voor de directeur.

Bekijk onze gerealiseerde inrichting van het T-Mobile directiekantoor

Directiebureau kantoor T-Mobile

Directiestoel

Comfort is een belangrijk aspect van een directeursstoel. Naast een stijlvol bureau is een passende bureaustoel niet weg te denken in de directie kantoorinrichting. Het is van belang dat de stoel ergonomisch is dat het lichaam goed ondersteund tijdens het zittend werken. Een kenmerk van directiestoelen is de hoge rugleuning en luxueuze uitstraling.

Directiestoel kopen

Vergadertafel

Een (grote) vergadertafel is regelmatig in een directeurs kantoor te vinden. Zo kan de directie in privacy een meeting houden met collega's of klanten.
Deze grote directie vergadertafel past bij de rest van de uitstraling van de directiekantoor. Zie hier de collectie van vergadertafels.

Luxe vergadertafel directiekantoor

Comfortabele vergaderstoelen

Aan een grote vergadertafel zijn comfortabele stoelen niet weg te denken. Je kan deze in de stijl van de bureaustoel doortrekken. Vaak is er een vergadermodel van de directiestoel beschikbaar, zo is er een cohesie in de stijl van het interieur.
Verrijdbare vergaderstoelen met armleuningen of met een stevig sledeframe voor de stijlvolle uitstraling, zijn regelmatig terug te vinden in het interieur. Bekijk hier de collectie vergaderstoelen.

Luxe vergaderstoelen kantoorinrichting

Aparte zithoek

Een aparte zithoek in de directiekantoor complementeert de inrichting en is een uitnodigende plek voor een informeel gesprek. Net zoals in kantoren, zijn er op deze manieren plekken in de ruimte voor verschillende werkzaamheden/gesprekken.

Denk aan een combinatie van comfortabele loungestoelen, een bank met een bijzettafel en eventueel een kleed. Dit maakt geeft de ruimte direct een warme uitstraling. 

Zithoek directeurskantoor

Hulp nodig bij de directie kantoor inrichting?

Wij denken graag met je mee over de inrichting van de ruimte. Een ergonomisch en comfortabel directiekantoor die de bedrijfsactiviteiten ondersteunt en stimuleert.

Neem contact met ons op. Wij helpen jou graag met de invulling van het interieur.


Vraag om advies »