Vanaf 1 september 2014 kunnen middelbare scholen het vignet Gezonde School aanvragen. Dit is een erkenning voor scholen die de gezondheid van hun leerlingen hoog in het vaandel hebben staan. Veel scholen spelen hierop in door hun kantine inrichting daarop aan te passen. MV Kantoor heeft al meerdere scholen en bedrijfskantines op weg geholpen met een gezonde kantine inrichting!

Treinbanken met fruit of groente

Comfortabele treinbanken, hockers en ziteilanden worden vaak ingezet in een schoolkantine. De banken zijn gemakkelijk af te nemen, van stevig materiaal en zitten erg comfortabel. Naast de praktische voordelen, zorgen treinbanken voor een extra sfeer in een kantine. Denk bijvoorbeeld aan een treinbank met een frisse sinaasappelprint of banken met verschillende soorten groeten.

Eigen ontwerp print treinbank

Scholen kunnen ook een eigen ontwerp aanleveren. Geen inspiratie? MV Kantoor denkt ook graag met u mee! Wij geven u vrijblijvend advies over geschikte prints en juiste kleuren en bijpassende meubelen voor een kantine inrichting. De treinbanken, hockers en zitelementen zijn leverbaar in alle gewenste afmetingen en de print kunt u helemaal naar eigen smaak uitkiezen.

Meer weten?

Benieuwd geworden naar een gezonde kantine inrichting en wat MV Kantoor voor u kan betekenen? Zie hier ons overzicht van alle projecten. Bel ons gerust via 030-691 25 25 of mail naar info@mvkantoor.nl.

gezonde-kantine-inrichting-sinaasappel-treinbankengezonde-kantine-inrichting-sinaasappel-treinbanken