Van machineverkoop tot aan projectinrichter

MV Kantoor viert dit jaar haar 35 jarig bestaan en staat de komende weken stil bij dit feestelijke feit.

MV Kantoor is in 1986 opgericht op een zolderetage en begon met de verkoop van machines (kopieer-en typemachines en kassa’s) en kantoormeubelen zoals bureaustoelen, bureaus en roldeurkasten.
Al snel groeide de zaak en verhuisde MV Kantoor naar een andere locatie waar wij op de dag van vandaag nog steeds gevestigd zijn.

De verkoop van kantoorartikelen kwam er vlug bij en het assortiment van meubilair is door de jaren heen uitgebreid, samen met de expertise op het gebied van ergonomie, akoestiek en design.
MV Kantoor is uitgegroeid tot een projectinrichter dat totaaloplossingen aanbiedt op het gebied van (her-)inrichting, kantoorartikelen, akoestiek, ergonomie en maatwerk.

Met onze blik op de toekomst, nemen wij toch de tijd om terug te blikken op onze gewaardeerde klanten en gerealiseerde projecten.


MV Kantoor showroom 2021

Een selectie van een aantal projecten uit de afgelopen jaren

Samen met u hebben wij diverse projectinrichtingen gerealiseerd. Van volledige kantoor (her-)inrichtingen, bedrijfskantines tot aan schoolinrichtingen.

Het volledige (her)inrichtingsproces namen wij voor u uit handen, van ontwerp tot realisatie.

Wat zeggen klanten over ons
Het was fijn om "ontzorgt" te worden bij de inrichting van onze bedrijfsruimtes. Ik heb de samenwerking als heel prettig en professioneel ervaren... Wij zijn er heel blij mee! - Aqua Look   

Service plus!- Bol.com  

Na ervaring met andere projectinrichters, is de samenwerking met MV Kantoor een verademing. Zij denken goed mee, zijn creatief, juiste prijsstelling, snelle en duidelijke communicatie en top service - Novi Hogeschool 

Door heel goed te luisteren weet MV Kantoor op een perfecte wijze de ideën en wensen van de klant te vertalen naar prachtige uitvoering. Er wordt enorm veel zorg en tijd in gestoken.... Dit alles bij elkaar maakt het zeer fijn om zaken te doen met MV Kantoor - Coca Cola 

Voor T-Mobile heeft MV Kantoor al meerdere geslaagde interieurs mogen verzorgen... Het is altijd prettig samenwerken met duidelijke inzage.... Er wordt goed meegedacht in mogelijk opties. Top gedaan - T-Mobile  

Houd onze website en sociale mediakanelen voor een mooie winactie!

 Meest recente nieuwsberichten

Ontdek de multifunctionaliteit van Flexwall
Duurzame stoelen voor in een circulaire kantoorinrichting
Buitenmeubilair voor uw organisatie
Een werkplek volgens de arbo regels
Hoekbureaus voor meer werkruimte

MV Kantoor is een ervaren projectinrichter uit Zeist. Wij helpen u ook graag met de inrichting van kantoor, kantine, ontvangst of vergaderruimte. Van een bescheiden kantoor tot grote organisaties verzorgen wij passende meubels. Wij vertalen uw wensen naar een 3D tekening en nemen het volledige proces uit handen. Benieuwd welke bedrijven u al voorgingen? Bekijk onze projectpagina en lees onze referenties, klanten geven ons een 9,9! Neem contact op met onze klantenservice om een afspraak in te plannen.