Een mooi bureau

Een bureau is praktisch en is een essentieel stukje kantoormeubilair voor de werkplek. Het is de tafel waar u (veelal) het meeste aan werkt, waar u ideeën opdoet en uw doelen bereikt. Ondanks dat het een functioneel meubelstuk is, mag deze ook best stijlvol zijn en een esthetische waarde hebben. Zowel op kantoor als bij u thuis. Wij laten u graag een aantal mooie bureaus zien die uw werkplek verfraaien.

Er zijn verschillende soorten bureaus dat u kunt kopen.
- In hoogte instelbare bureaus: Het in hoogte instelbare bureau kan in hoogte ingesteld worden d.m.v. een inbussleutel. Dit bureau kunt u handmatig verstellen van ca.62 tot 86cm hoog.
- Slinger bureaus: Dit type bureau kan eenvoudig in hoogte versteld worden door middel van een handslinger onder het bureau. Hierdoor is het verstelbaar bureau met slinger geschikt voor de flexibele werkplek.
- Elektrische zit sta bureaus: Het elektrisch verstelbaar bureau is een zit-sta bureau. Met dit modern bureau kunt u afwisselen tussen zittend en staand werken. Deze in hoogte verstelbare bureaus kunnen versteld worden van ca. 65 tot 130cm hoog.
- Duo bureaus: Het dubbel bureau biedt een werkplek voor 2 personen. Sommige duo bureaus zijn ook mogelijk tot werkplekken voor 12 personen. Deze bureaus zijn tevens in hoogte instelbaar en verstelbaar.
- Hoekbureaus: Als u meer werkruimte nodig heeft, dan is een hoekbureau de ideale oplossing.
- Directiebureaus: Deze imposante bureaus hebben een luxueuze uitstraling en hebben een indrukwekkend design.

Bent u van plan om een bureau aan te schaffen? Lees dan ook ons artikel: bureau kopen, waar u op moet letten.

Bureau Blakeley

Deze Dutch Design tafel is een fraai design bureau. Deze tafel bestaat uit een solide eiken of essen houten blad met een stalen onderstel dat gecombineerd is met hout. Hierdoor krijgt de kantoortafel een industriële uitstraling.
De tafel (ontworpen door Roderick Vos) is opgebouwd van H-balken wat vaak gebruikt wordt in de architectuur. Roderick heeft de bureautafel een unieke twist gegeven door de stalen onderdelen van de Blakeley tafel te verfijnen met hout en het dunne houten blad.

Mooi bureau Blakeley spoinq

 

Max Hybrid bureaus

Deze bureaus maken onderdeel uit van de Hybrid collectie. Een collectie dat het comfort van thuis naar kantoor brengt en de beste werkplek voor u en uw medewerkers creëert. Deze moderne bureaus bestaan uit houten tafelonderstellen, melamine bladen en een gestoffeerd bureaupaneel wat bijdraagt aan een goede akoestiek, maar ook de warme uitstraling van het bureau.
Deze design bureaus zijn mogelijk als een duo zit-sta bureau, werkplekken voor 3 personen en zelfs als bureaus voor 4 personen. De Hybrid bureaus zijn zowel mogelijk als een instelbaar bureau d.m.v. een inbussleutel of als een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau.

 

Verstelbare bureaus Hybrid

 

Zit sta bureaus Stand Up en Stand Up R

Deze zit sta bureautafels hebben een uniek ontwerp en zijn voorzien van een innovatief en gepatenteerd hoogte verstelling systeem. In tegenstelling tot verstelbare tafels d.m.v. een slinger of elektrische motoren, is het Stand Up design bureau razendsnel in hoogte te verstellen door simpelweg de 2 hendels die onder het bureaublad zitten in te drukken.
Wat het mooie bureau Stand Up R onderscheidt van andere bureaus, is het design dat zowel de mogelijkheid tot transparantie of beslotenheid biedt. In welke configuratie dan ook, het Stand Up bureau is een ware design meubel voor uw werkplek. De Stand Up R is winnaar van de 2017 Reddot Awards, Best of Best.

Stand up bureau kantoor

 

Elektrisch zit-sta bureau

Eén van ons meest populaire bureaus is het elektrische zit-sta bureau dat volledig voldoet aan de Arbo eisen. Dit bureau is geschikt voor op kantoor en de flexibele werkplek door de eenvoud van verstelbaarheid. Met dit bureau kunt u eenvoudig afwisselen tussen zittend en staand werken. Het bureau is in hoogte verstelbaar van 65-130cm. Door het ontwerp van de tafel en de kleurmogelijkheden past het zit sta bureau bij de meest uiteenlopende interieurs. Wilt u meer weten over de arbo normeringen? Lees dan meer over de werkplek volgens de arbo regels.

Elektrisch verstelbaar bureau

MV Kantoor helpt u graag bij uw zoektocht naar een goed bureau. Neem een kijkje in ons assortiment van bureaus. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op en wij helpen u graag verder.
MV Kantoor is een ervaren projectinrichter en heeft meerdere werkplekken in diverse kantoorinterieurs verzorgd. Bekijk onze projectenpagina voor bedrijven die u voorgingen. Interesse? Ook dan kunt u ons bereiken voor een vrijblijvend advies.