Projectinrichting Nederland

Zoek jij een professionele projectinrichter in jouw regio in Nederland?
MV Kantoor verzorgt ruim 35 jaar met veel expertise en plezier complete projectinrichtingen in kantoren, scholen en zorgomgevingen in heel Nederland.
Of het gaat om een compleet nieuwe inrichting, de herinrichting van het pand of een aanvulling van het kantoormeubilair. Als leverancier van kantoormeubelen in Nederland, ben jij bij ons aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit een ruime collectie van kwalitatieve producten die gezonde, aantrekkelijke en inspirerende werkomgevingen mogelijk maken.

Zakelijk kantoor inrichter Nederland
Zakelijk kantoormeubel leverancier
Projectinrichter Nederland

Afspraak maken of andere vragen?

Of jij nu op zoek bent naar een compleet nieuw interieur of een productvraag hebt, onze klantenservice staat voor jou klaar. Bel 030 - 69 125 25 of mail naar info@mvkantoor.nl.

Hoe gaan wij te werk als projectinrichter?

Bij MV Kantoor hebben we een zeer ruim assortiment van verschillende merken kantoormeubelen. Van budget meubelen tot luxe design meubelen, MV Kantoor creëert voor u de mooiste werkomgeving in Nederland. Van advies tot aan realisatie, wij ontzorgen jou en nemen het project in handen.

Advies  

Als zakelijk kantoorinrichter, helpen onze experts jou graag met deskundig advies. Dit kan telefonisch, bij jullie op locatie of in onze showroom te Zeist. Denk bijvoorbeeld aan:

  • hulp bij materiaalkeuzes
  • advisering in gezonde en ergonomische aspecten van de werkomgeving 
  • hulp bij productkeuzes, kleuren en stoffen
  • budgetadvies en begeleiding bij passende producten voor jouw budget

Door samen met jou te sparren en jouw huidige inrichting te analyseren, creëren wij een passend plan met als doel, een inrichting dat bij jullie organisatie past. Met oog voor de gebruikers en ruimte.

3D ontwerp 

Na de inventarisatie van het project, gaan wij voor je aan de slag.
Om jou een duidelijk beeld te geven over de inrichting van het pand in Nederland, vertalen wij jouw wensen en eisen in een ontwerp in een 3D tekening met passende en unieke producten. Voor een complete ervaring, kan je ook een video van uw tekening ontvangen. Hierdoor krijg jij een nog beter beeld van de kantoorinrichting voordat je een keuze maakt. Onze 3D ontwerpen zijn op schaal, realistisch, creatief en duurzaam. Je weet zeker dat wat je in de 3D visualisatie ziet, past in de beschikbare ruimte. Er wordt rekening gehouden met diverse vereisten vanuit de Arbo regelgevingen voor een gezonde en veilige werkomgeving.

Offerte 

Ben je tevreden over het ontwerp? Dan ontvang je van ons een offerte (soms tegelijkertijd met de 3D-projecttekening). Hierin staan de genoemde producten met verdere specificaties en het totaaloverzicht. Zo heb je direct de investering in beeld. Wij geloven in een persoonlijke aanpak, en houden bij het geven van interieur advies rekening met aspecten zoals stijl, functionaliteit en budget. Door het samenvoegen van diverse merken presenteren wij altijd een uniek advies.

Realisatie 

Ben je akkoord met het ontwerp en de offerte? Dan gaan wij alles voor jou in gang zetten. Je kunt van ons heldere communicatie en korte lijnen verwachten. Wij houden je op de hoogte over het proces en stemmen met jou de oplevering van het project af.

Referenties

Bol.com

Maatwerk voor Bol.com

“Bij vragen over artikelen in hun assortiment is de contactpersoon erg behulpzaam. Service Plus!”

Bekijk project

T-Mobile

Kantoorinrichting T-Mobile

" Het is altijd heel prettig samenwerken, met een duidelijke inzage, en er wordt goed meegedacht in mogelijke opties voor de ruimtes. Top gedaan!" [...]

Bekijk project

Channable

Bedrijfskantine inrichting

" Vanaf het 1e contact een hele prettige samenwerking. Goed geluisterd naar onze wensen & eisen, ook vele ideeën en oplossingen waar wij zelf nooit aan gedacht hadden." [...]Bekijk project

Gemeente Zeist

Monumentale projectinrichting

" Echt kwaliteit geleverd! MV Kantoor denkt heel fijn met de klant mee en heeft een geweldige meubelmaker ingeschakeld."

Bekijk project

Referenties

HLW

Kleurrijke aula HLW

“MV kantoor heeft ons met deskundig advies, constructief meedenken en goede service geweldig geholpen bij het kleur geven van onze aula.”

Bekijk project

Lineage

Kantine + conferentie ruimte Lineage

" Goed geholpen door de adviseurs door on site te gaan kijken om het bedrijf te leren kennen. Hierdoor hebben we een mooie maar ook functionele nieuwe kantine gekregen. Vooral de wand foto springt in het oog. Complimenten voor iedereen"Bekijk project

CBG

Kantoorinrichting

" Het samen mogen werken met MV Kantoor hebben wij ervaren als een warm bad. Niets was te veel. Meedenken en het onderbouwen met schetsen was in een woord geweldig." [...]

Bekijk project

Coca-Cola

Bedrijfskantine Coca-Cola

" Door heel goed te luisteren weet MV kantoor op een perfecte wijze de ideeën en wensen van de klant te vertalen naar prachtige uitvoering. Er wordt enorm veel zorg en tijd in gestoken."[...]

Bekijk project
MV Kantoor projectinrichting Utrecht
MV Kantoor projectinrichter Utrecht
MV Kantoor kantoorinrichter Nederland

Opgeleverde projecten

Als projectinrichter in Nederland, heeft MV Kantoor ruim 35 jaar ervaring. Hierdoor hebben wij een mooi portfolio opgebouwd van inrichtingen in o.a. kantoren, kantines, scholen en publieke gebouwen. Bekijk onze projectenportfolio voor afgeronde projecten die wij als professioneel kantoorinrichter hebben gerealiseerd.

Bekijk projecten »

MV Kantoor helpt je graag met de inrichting

Maak een afspraak met ons voor een projectinrichting in een locatie in Nederland. Wij denken graag met jullie mee over het interieurontwerp voor de organisatie. Heb je interesse of vragen? Neem contact met ons op en wij helpen jou graag verder met onze expertise, creativiteit en divers aanbod van kantoormeubilair in Nederland. Wij staan voor jou klaar om een inspirerende werkomgeving te creëren.