Standaard kantinetafels

Uw kantine nog niet ingericht? In de online webshop heeft u een ruime keuze uit verschillende maten en kleuren kantinetafels. De kantinetafels zijn verkrijgbaar in verschillende types en afmetingen. De vierkante en rechthoekige tafels zijn zeer geschikt om uw kantine mee in te richten. Onze kantinetafels zijn geschikt voor in zowel een basic schoolkantine als een luxe bedrijfskantine. Wij denken met u mee, geven graag advies en verzorgen daarnaast volledige kantine inrichtingen! Kantinetafels zijn er in verschillende prijsklasses. Dit hangt af van de constructie en de materialen die zijn gebruikt. Een tafel met bijvoorbeeld een HPL-blad is veel duurder dan een kantinetafel met een melamine blad. Wij leveren zowel budget meubelen als luxe designmeubels. Voor ieder wat wils!

Artikelen 1 tot 12 van 36 in totaal

 • Kantinetafel vierkant Oscar
  Deze mooie vierkante kantinetafel met wit blad van 70 x 70 cm heeft een vaste hoogte van 75 cm.
  Prijs per stuk: € 273,00 Excl. BTW
 • Kantinetafel recht
  Deze kantinetafel is beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen. De kantinetafel heeft een vaste hoogte van 76 cm. De tafels worden ongemonteerd geleverd.
  Prijs per stuk: € 90,00 Excl. BTW
 • Verrijdbare klaptafel BEKL128
  Een verrijdbare klaptafel. Ideaal voor multifunctionele ruimtes en omgevingen. De tafel is makkelijk op te klappen en te verplaatsen door middel van de wielen die eronder zitten, kan je een ruimte makkelijk en snel leeghalen of ombouwen.
  Prijs per stuk: € 266,00 Excl. BTW
 • Lage tafel Lonc Low-A-Lowha
  De lage tafel van Lonc Low-A-Lowha is een driepootstafel en biedt maximale stabiliteit. Het blad is net niet rond waarmee iedereen aan tafel een gelijkwaardige plaats heeft.
  Prijs per stuk: € 528,00 Excl. BTW
 • Vierkante hoge tafel Oscar
  Deze mooie kantinetafel met wit blad heeft een vaste hoogte van 75/110 cm en het ronde blad meet 70 cm.
  Prijs per stuk: € 273,00 Excl. BTW
 • Gekleurde tafel Laja 73
  De vrolijke tafel Laja 73 is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Laja heeft een stalen blad en is ook geschikt voor buitengebruik. Voorzien van justeervoeten.
  Prijs per stuk: € 364,00 Excl. BTW
 • Sterke tafel Fabbrico
  Tafel model Fabbrico. De poten en het blad zijn volledig uit metaal. Door het gebruik van 100% staal zijn de tafels recyclebaar. Slank en sterk. Leverbaar in wit, roest en transparant gelakt.
  Prijs per stuk: € 402,00 Excl. BTW
 • Sterke tafel Fabbrico
  Tafel model Fabbrico. De poten en het blad zijn volledig uit metaal. Door het gebruik van 100% staal zijn de tafels recyclebaar. Slank en sterk. Leverbaar in wit, roest en transparant gelakt.
  Prijs per stuk: € 329,00 Excl. BTW
 • Tafel Inox 73 coloured
  Vrolijke tafel Inox 73 coloured. De tafel is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en heeft standaard een hoogte van 75cm. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 332,00 Excl. BTW
 • Kantinetafel Ypsilon 4
  Deze kantinetafel de Pedrali Ypsilon 4 is een tafel met een rond of vierkant blad en een vierteens tafelpoot. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 452,00 Excl. BTW
 • Kantinetafel Ypsilon 3 73
  Deze kantinetafel Pedrali Ypsilon 3 73 is een tafel met een speels driepoot onderstel en naar keuze in vierkant of rond. Verkrijgbaar met verschillende kleuren bladen en frames.
  Prijs per stuk: € 285,00 Excl. BTW
 • Kantinetafel Tria Uno
  Leuke gekleurde kantinetafel: De Tria Uno. Een speelse kantinetafel met een apart gevormd onderstel en passend bij de kantinestoel Sunny. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.
  Prijs per stuk: € 250,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3