5 tips voor een dynamische en productieve werkomgeving

dynamische-kantoorinrichting

Ideeën voor een dynamische werkomgeving

Uw kantoorinrichting heeft veel invloed op de productiviteit en werkplezier van uw werknemers.
Een passende projectinrichting met de juiste dynamiek en sfeer zorgt ervoor dat uw werknemers met plezier kunnen werken en alle potentie optimaal wordt benut. MV Kantoor heeft al meer dan 30 jaar kennis en ervaring in het creëren van dynamische en productieve werkomgevingen.
Door middel van 3D tekeningen wordt er een ontwerp gemaakt voor de ideale kantooromgeving.

Waar herkent u een dynamische kantoorinrichting aan?

Een dynamische werkomgeving zal u stimuleren om te bewegen en gaat statisch werken tegen. De overheid en arbodienst omschrijft statisch werken als: Langer dan 4 seconden lichaamsdelen stil houden. Dit is waarschijnlijk sneller dan u denkt! Dit leidt tot allerlei nare lichamelijke klachten maar ook uw concentratie zal ver te zoeken zijn. Een voorbeeld van een dynamische inrichting is het tactisch positioneren van het koffiezet apparaat en printer maar wilt u verder gaan in het tegengaan van statisch werken, lees dan de tips van onze specialisten

1. Bewegend werken

Een zit-sta bureau nodigt uit om afwisselend staand en zittend te werken, een bijpassende stoel met hoge gaslift zorgt ervoor dat u ook half-hoog kunt zitten. Al deze afwisseling aan bewegingen stimuleren de bloedsomloop en start kickt alle spieren met alle gezondheidsvoordelen van dien!

2. Staand vergaderen

We zien meetings graag kort en effectief, een leuke manier om dit te stimuleren is staand vergaderen! Zo blijft u scherp en geconcentreerd en worden vergaderingen nooit te lang. Hoge vergadertafels zijn ook te combineren met bijvoorbeeld een stahulp, hierdoor kan u staan maar ervaart u ook steun.

Zit-sta bureau
Akoestische werkplek

3. Rust en concentratie

Een goede akoestiek draagt bij aan een productieve werkomgeving, harde geluiden en ruis worden gedempt waardoor er geconcentreerd gewerkt kan worden. Denk aan een overlegplek in een concentratieruimte, wanneer u klaar bent gaat u weer naar uw eigen werkplek. Of loop naar een akoestische telefooncel waar u staand kan telefoneren zonder dat u collega’s stoort.

4. Open communicatie

Bij grote kantoortuinen bent u misschien geneigd zijn alle verschillende afdelingen gescheiden te houden. Een prettigere manier is het plaatsen van akoestische bureaupanelen zodat ruis en omgevingsgeluid gereduceerd wordt. Of plaats akoestische scheidingswanden voor het creëren van verschillende afdelingen. Zo blijft er ruimte voor communicatie maar kan er ook rustig gewerkt worden.

5. Dynamische bureaustoel

Wanneer u zit, zorg er dan voor dat dit op een passende bureaustoel is. Een ergonomische bureaustoel beweegt met u mee en zal door een schommel beweging u ook stimuleren om subtiel te bewegen tijdens het zitten. Wilt u meer? Een zitbal of fietsstoel zijn een aangename afwisseling!

Artikelen 1 tot 12 van 37 in totaal

 • Schommel Marshmallow Big

  De Marshmallow Big schommel nodigt iedereen uit om plaats te nemen en even ontspannen te schommelen. Deze schommel doet het vooral goed in de tuin of vergaderruimte en creëert op deze manier een creatieve overlegplek. 

  Prijs per stuk: € 75,00 Excl. BTW
 • Fietsstoel - Fiets onder het bureau

  Deze bureaufiets wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft je lichaam een gezond portie lichaamsbeweging tijdens werk. Kenmerken van de fietsstoel: - Minimale bureau hoogte: 105 cm (dus niet geschikt voor zitbureaus) - Gratis Deskbike App om je beweging te monitoren - Comfortabel zadel - Verstelbare weerstand - Maximale belasting 120 Kg - Garantie 6 maanden - Wordt standaard ongemonteerd geleverd Scroll naar beneden voor meer informatie.

  Prijs per stuk: € 329,00 Excl. BTW
 • Akoestische unit HUSH meet small
  Deze akoestische overlegplek Hush Meet small van Mikomax is een ideale oplossing om geconcentreerd te kunnen werken of om rustig te overleggen op het werk. De geluidsabsorberende wanden zorgen voor goede akoestiek en dus perfect voor kantoren en studieruimtes.
  Prijs per stuk: € 7.842,00 Excl. BTW
 • Vintage look zit bal
  Deze gezonde en stijlvolle zitbal heeft een ergonomisch ontwerp en zal ervoor zorgen dat u de gehele dag rechtop en comfortabel kunt zitten. Gebruik de zitbal als stoel aan uw bureau of extra zitelement in een ontvangstruimte of vergaderruimte. De zitbal heeft door de stof met lederlook een luxe uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Benieuwd of de zitbal een toevoeging is voor uw kantoorinrichting? Wij adviseren u graag.
  Prijs per stuk: € 152,00 Excl. BTW
 • Vergaderplek Community

  Community is een bijzonder meubelset en een unieke toevoeging aan uw kantoorinrichting. Community is afkomstig uit Italië en is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

  Vanaf: € 1.295,00 Excl. BTW
 • Akoestische overlegplek Huggi met dakelement en kolomtafel

  Akoestische overlegplek Huggi met dakelement en een kolomtafel is een ideale oplossing als u in alle rust wilt overleggen.

  Creëer uw eigen vergaderruimte midden in een andere ruimte en ga zo efficiënt om met de beschikbare vierkante meters.

  Prijs per stuk: € 7.724,00 Excl. BTW
 • Schommel Moonboat

  De Moonboat schommel nodigt iedereen uit om plaats te nemen en even ontspannen te schommelen. Deze schommel doet het goed op school, in de tuin of vergaderruimte en creëert op deze manier een creatieve overlegplek. 

  Prijs per stuk: € 116,00 Excl. BTW
 • Oxibike bureaufiets

  De Oxibike is bedoeld om te kunnen bewegen tijdens het werken. De bureaufiets heeft het dynamisch werken verrijkt. De trapweerstand heeft een micro verstelling dat zorgt voor de juiste weerstand. Het zadel is in hoogte verstelbaar wat de bureaufiets Oxibike geschikt maakt voor diverse bureaus. Met de bureaufiets Oxibike wordt uw werkplek veranderd in een actieve werkplek die voor een gezonde hoeveelheid aan lichaamsbeweging zorgt.

  Prijs per stuk: € 298,00 Excl. BTW
 • Overlegplek Chalet
  Overlegplek Chalet is ideaal om in alle rust te overleggen. Creëer uw eigen vergaderruimte midden in een andere ruimte en ga zo efficiënt om met de beschikbare vierkante meters.
  Prijs per stuk: € 5.051,00 Excl. BTW
 • Akoestische overlegplek Cara Highline met dakelement
  Cara Highline is een comfortabele akoestische overlegplek met hoge panelen. Creëert een rustige plek met weinig tot geen omgevingsgeluiden. Deze akoestische overlegplek Cara is in verschillende stoffen en kleuren leverbaar. Een combinatie van twee kleuren/stoffen is ook mogelijk (meerprijs van 3%).
  Prijs per stuk: € 3.741,00 Excl. BTW
 • Gesloten overlegplek HUSH Closed

  HUSH Closed is een luxe akoestische overlegplek, ideaal als u in alle rust wilt telefoneren, werken of overleggen. Deze werkplek wordt afgesloten met een glazen deur maar blijft volledig geventileerd om een gezonde en hygiënische werkplek te behouden. HUSH Closed is uitgevoerd met diverse faciliteiten als een lichtschakelaar, 220V elektrificatie en tafel. 

  Prijs per stuk: € 12.665,00 Excl. BTW
 • Office Ball

  Office Ball is een ergonomisch design zitmeubel die de spiergroepen versterkt in rug en benen en houdt ze actief tijdens het werk.

  Bekijk de mogelijkheden van Office Ball.

  Prijs per stuk: € 369,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Offerte aanvragen

Inrichten is een leuke klus. Maar hoe weet je dat alles bij elkaar past? MV Kantoor doet u graag een passende offerte.

OFFERTE AANVRAGEN

Contact

ma t/m vrij 09:00 - 17:00

Heeft u hulp nodig bij uw bestelling?
STEL ONS EEN VRAAG

Documentatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons product assortiment?
VRAAG ONZE DOCUMENTATIE AAN