Viva Magenta in de projectinrichting

Pantone heeft de kleur van 2023 bekend gemaakt. Dit keer is het Viva Magenta. Een levendige kleur die uit de rode familie komt met een krachtige uitstraling. De kleur van het jaar wordt omschreven als moedig, onbevreesd en een nieuw geanimeerde rood dat plezier, experimenten en zelfexpressie aanmoedigt. Een opvallend statement.

 

Pantone kleur van het jaar 2023: Viva Magenta

 “In dit tijdperk van technologie proberen we inspiratie te halen uit de natuur en wat echt is. PANTONE 18-1750 Viva Magenta stamt af van de rode familie en is geïnspireerd door het rood van cochenille, een van de kostbaarste kleurstoffen die behoren tot de familie van natuurlijke kleurstoffen en een van de sterkste en helderste die de wereld ooit heeft gekend."

"Viva Magenta is geworteld in het oorspronkelijke en verbindt ons opnieuw met de oorspronkelijke materie. Door de krachten van de natuur aan te roepen, stimuleert PANTONE 18-1750 Viva Magenta onze geest en helpt ons onze innerlijke kracht op te bouwen.” Aldus exectutive director van Pantone, Leatrice Eiseman. 

In 2022 werd de paarse kleur Very Peri uitgeroepen als kleur van het jaar.

Pantone kleur van het jaar 2023

Pantone kleur van het jaar: Viva Magenta

 

Viva Magenta in de projectinrichting en kantoorinrichting

Viva Magenta is een opvallende kleur en zorgt voor een sprankelende uitstraling van het interieur.
Kies voor de kleur van 2023 in jouw kantoorinrichting, laat het terugkomen in kleine accessoires als accenten, in het kantoormeubilair of als wand voor een sprekende en inspirerende werkomgeving.

Magenta inrichting kantoor

Magenta kantoorinrichting met Pully

 

Akoestische overlegplek Leafpod

Akoestische overlegplek Leaf Pod

 

De Vorm gerecyclede inrichting

Hale stoelen

 

Spoinq dutch design kantoormeubelen

Tafel Arcum, Piramide en Maya stoelen van Spoinq

 

Kleurenpallets met Viva Magenta

Breng vrolijkheid in de kantoorruimte! Viva Magena werkt als een opvallend kleuraccent in een verder kalm kleurpallet.

Benieuwd welke kleuren bij Magenta passen? Hieronder laten we een aantal stofkleuren zien die geschikt zijn voor de kantoor- en projectmarkt die in de Magentaverse ziten. Het combineren van Viva Magenta met andere tinten is heel gemakkelijk! De kleur werkt goed met natuurlijke tinten. 

Neem contact op voor advies bij het kiezen van de juiste stofkleur.

Kleurenpallet Pantone kleur van het jaar 2023

Pantone Very Peri

 

Pantone Viva Magenta
Neem contact op voor interieur advies
Hulp nodig bij een projectinrichting? Of op zoek naar advies over producten? Bij MV Kantoor denken we graag mee met interieurvragen. We komen met een advies op maat en nemen de volledige projectinrichting uit handen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek »