Proefstoelen

Wilt u voordat u een goede bureaustoel aanschaft deze eerst testen?
Bij MV Kantoor bent u van harte welkom om in onze showroom in Zeist diverse proefstoelen uit te proberen. Dit is een selectie van de meest populaire en meest verkochte ergonomische bureaustoelen. Deze selectie bestaat uit een uitgebreid assortiment van arbo bureaustoelen waarop u kunt proefzitten en de bureaustoel kunt testen. Zo kunt u er achter komen welke bureaustoel het beste bij u en/of uw bedrijf, medewerkers en budget past.
Van luxe bureaustoelen tot aan voordelige bureaustoelen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Wilt u advies als u een bureaustoel test? Geen probleem onze medewerkers helpen u graag bij vragen en bij het geven van zitinstructies zodat u goed op de bureaustoel kunt zitten. Een bureaustoel op proef waarbij een proefplaatsing op locatie mogelijk is? Bel of mail ons gerust voor de voorwaarden tot het maken van een afspraak. Bij ons in de showroom of bij u op locatie.

Artikelen 1 tot 12 van 24 in totaal

 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Goal Smart 1S08A

  ACTIEMODEL: Bureaustoel Goal Smart 1S08A is een klassieke bureaustoel met een ergonomische oplossing. Goal Smart past zich aan de gebruiker aan en is verstelbaar in diverse standen. Goal Smart is een ideale stoel om comfortabel te werken.

  Bekijk de mogelijkheden van Goal Smart 1S08A.

  Normale prijs: € 926,00Excl. BTW

  Special Price € 449,00

 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Movy 23M6

  ACTIEMODEL: de bureaudraaistoel MOVY 23M6 staat voor een zitcomfort dat meestal alleen ervaren wordt in de eerste klasse. Net als elke andere Interstuhl stoel, zijn de vorm, functie en ergonomie allen gericht op het verstrekken van een echt goed zitten ervaring.

  Deze bureaustoel verhoogt synchroontechniek op een echt premium niveau - dit is wat we het Body-float effect noemen. Het gevoel is zwevend en gewichtloos. Het ontwerp is licht, dynamisch, zuiver. Een bureaustoel voor vandaag.

  Bekijk de mogelijkheden van Movy 23M6.

  Normale prijs: € 1.011,00Excl. BTW

  Special Price € 575,00

 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Movy NPR 14M8
  MOVY 14M8 staat voor een zitcomfort dat meestal alleen ervaren wordt in de eerste klasse. Net als elke andere Interstuhl stoel, zijn de vorm, functie en ergonomie allen gericht op het verstrekken van een echt goed zitten ervaring. Deze bureaustoel verhoogt synchroontechniek op een echt premium niveau - dit is wat we het Body-float effect noemen. Het gevoel is zwevend en gewichtloos. Het ontwerp is licht, dynamisch, zuiver. Een bureaustoel voor vandaag.

  Normale prijs: € 926,00Excl. BTW

  Special Price € 525,00

 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Every 146E

  ACTIEMODEL: De Interstuhl bureaustoel Every 146E is een ergonomische bureaustoel met een comfortabele zitting. De bureaustoel is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

  Bekijk de mogelijkheden van Interstuhl Every 146E.

  Normale prijs: € 725,00Excl. BTW

  Special Price € 395,00

 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Every 156E

  ACTIEMODEL: De Interstuhl bureaustoel Every 156E is een ergonomische bureaustoel met een comfortabele zitting. De bureaustoel is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

  Bekijk de mogelijkheden van Interstuhl Every 156E.

  Normale prijs: € 758,00Excl. BTW

  Special Price € 395,00

 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Every 142E

  ACTIEMODEL: De Interstuhl bureaustoel Every 142E is uitgevoerd met netbespanning. Met de Every 142E bureaustoel hoeft u niet te kiezen tussen ontwerp en functie.

  Bekijk de mogelijkheden van Bureaustoel Every 142E.

  Normale prijs: € 676,00Excl. BTW

  Special Price € 365,00

 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Se7en Basic 16G2

  Bureaustoel Se7en Basic 16G2 is een actie bureaustoel en heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding.
  Se7en Basic bureaustoel 16G2 is ergonomisch gevormd, voorzien van synchroontechniek en rughoogte verstelling.

  De arbo bureaustoel is voorzien van zwart kunststof voetkruis en de zitting is naar keuze in kleuren Phoenix stof. De bureaustoel in zwart is snel leverbaar.

  Kies de gewenste kleur van de arbo goedgekeurde bureaustoel en maak uw werkplek compleet.

  Normale prijs: € 265,00Excl. BTW

  Special Price € 255,00

 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Se7en Flex NPR 3496

  De Se7en Flex heeft zich keer op keer bewezen als dé bureaustoel voor de zakelijke markt.
  Een kwaliteits bureaustoel voorzien van alle mogelijke technieken en keurmerken.

  Deze betaalbare NPR stoel is geschikt voor een brede doelgroep door de ruime instel mogelijkheden, wat hem daarom ook zeer populair maakt.
  De bureaustoel Se7en Flex 3496 is een bureaustoel in NPR uitvoering met een netbespannen rug. Voldoet aan de EN1335 en NPR1813 richtlijn.

  Kies uw gewenste uitvoering van de ergonomische bureaustoel en zit comfortabel in de juiste houding achter uw werkplek.

  Normale prijs: € 449,00Excl. BTW

  Special Price € 439,00

 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Se7en 3462

  De Se7en bureaustoel 3462 is een actiemodel met een luxe netbespannen rug, voldoet aan de EN1335 norm en is 98% recyclebaar.

  De goede bureaustoel in zwart is voorradig en wordt gemonteerd geleverd. Andere kleuren van de ergonomische bureaustoel zijn ook mogelijk. Hiervoor geldt een langere levertijd.

  Bekijk de mogelijkheden van de actie bureaustoel Se7en met netbespannen rugleuning.

  Normale prijs: € 299,00Excl. BTW

  Special Price € 289,00

 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Se7en 3464

  Deze goede bureaustoel van Prosedia is een actiemodel. De Se7en bureaustoel 3462 heeft een volledig gestoffeerde rug, voldoet aan de EN1335 norm, is 98% recyclebaar en heeft 5 jaar garantie.

  De ergonomische bureaustoel in zwart is voorradig en word gratis gemonteerd geleverd. De arbo bureaustoel is mogelijk in verschillende kleuren. Voor deze Se7ens geldt een langere levertijd.

  Bekijk de mogelijkheden en voeg deze arbo goedgekeurde bureaustoel aan uw werkplek toe.

  Normale prijs: € 299,00Excl. BTW

  Special Price € 289,00

 • Hag Capisco Puls 8010

  De Hag Capisco Puls 8010 bureaustoel is zeer licht en flexibel, verkrijgbaar in frisse kleuren. Geschikt voor actief zitten en perfect te combineren met een zit sta bureau. 

  Kiest u voor een gemonteerde versie? Houd dan rekening met een leverijd van ca. 5 weken. Een ongemonteerde bureaustoel heeft een levertijd van ca. 4 weken. 

  Ontdek hieronder alle mogelijkheden van deze bureaustoel. 

  Normale prijs: € 435,00Excl. BTW

  Special Price € 370,00

 • Hag Capisco Puls 8020

  De Hag bureaustoel Capisco Puls 8020 is een lichte en flexibel zadelstoel, verkrijgbaar in frisse kleuren. Geschikt voor actief zitten en ideaal in combinatie met een zit sta bureau. Capisco Puls 8020 heeft een kunststof zitting en rug en een stoffering bovenop de zitting. Voldoet aan de EN1335 norm. en heeft een anatomisch gevormd aluminium voetkruis in het wit, zwart of zilver.

  Kiest u voor een gemonteerde versie? Houd dan rekening met een leverijd van ca. 5 weken. Een ongemonteerde bureaustoel heeft een levertijd van ca. 4 weken. 

  Bekijk hieronder de mogelijkheden van deze veelzijdige bureaustoel.

  Normale prijs: € 505,00Excl. BTW

  Special Price € 430,00

Pagina:
 1. 1
 2. 2