Proefstoelen

MV Kantoor is reeds 30 jaar zakelijk leverancier en specialist in ergonomische bureaustoelen voor bedrijven en instellingen. In onze showroom hebben wij een uitgebreide collectie bureaustoelen waarop u kunt proefzitten en een selectie kunt maken. Welke bureaustoel past het beste bij uw bedrijf, uw medewerkers en uw budget. Wij verlenen u graag advies en laten u zien welke bureaustoelen geschikt zijn. Wij geven zitinstructie en informeren u over de Arbo eisen die aan bureaustoelen en werkplekken worden gesteld. Een of meerdere proefstoelen bij u op locatie uitproberen is ook mogelijk. Bel of mail ons voor de voorwaarden of maak een afspraak. Bij ons in de showroom of bij u op locatie.

Artikelen 1 tot 12 van 21 in totaal

 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Hero 172H
  ACTIEMODEL: de Hero 172H is er voor de helden van de werkvloer. Of die nou zwaar, licht, lang of kort zijn- HERO past zich door het unieke Autofit-synchroonmechanisme automatisch aan de gebruiker aan. Deze techniek is onzichtbaar verwerkt in de stoel, waardoor Hero er slank en atletisch uitziet. Iedereen tussen de 45 en 120 kilo kan goed en comfortabel zitten op deze held. De ergonomische bureaustoel heeft een middelhoge rugleuning van netbespanning.

  Normale prijs: € 1.273,00Excl. BTW

  Special Price € 749,00

 • Bureaustoel AirPad 3C42 Leder
  Luxe Interstuhl bureaustoel Airpad 3C42 Leder is een ergonomische prijswinnaar met 10 jaar garantie. Geschikt voor allerlei gewichttypes en lengtes.
  Prijs per stuk: € 1.118,00 Excl. BTW
 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Yos Enjoy 160Y
  ACTIEMODEL: Bureaustoel Yos Enjoy 160Y. Deze bureaustoel weerspiegelt klassieke waarden, het model is tijdloos, kwalitatief en betrouwbaar. Daarom is de Yos Enjoy de perfecte stoel voor iedereen die aangenaam en gezond wilt zitten. Hij heeft de functionele en ergonomische kracht die mensen in staat stelt om comfortabel te werken.

  Normale prijs: € 979,00Excl. BTW

  Special Price € 539,00

 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Goal Edition 152GA
  U heeft een afwisselende baan. Maar of u ook een afwisselende zithouding heeft, wagen we te betwijfelen. Tenslotte bent u op kantoor vooral bezig met uw werk, niet met zitten! Toch is voor uw gezondheid de volgende zithouding altijd de beste. All-inclusive Goal Edition 152GA ondersteunt in iedere zithouding en is daarom de ideale partner op iedere werkplek. Nu al een klassieker, en dat wil wat zeggen. De bureaustoel is gestoffeerd met stof Lucia. Zwart is snel leverbaar en de andere kleuren hebben een levertijd van 5-6 weken.

  Normale prijs: € 979,00Excl. BTW

  Special Price € 449,00

 • Bureaustoel Airpad 3C42
  Luxe Interstuhl bureaustoel Airpad 3C42 is een ergonomische prijswinnaar met 10 jaar garantie. Geschikt voor allerlei gewichttypes en lengtes.
  Prijs per stuk: € 867,00 Excl. BTW
 • Zadelstoel Hag Capisco 8106
  De HAG bureaustoel Capisco 8106 is een ergonomische zadelstoel die zeer geschikt voor bewegend zitten. EN1335 norm en is instelbaar in hoogte, zitdiepte, rughoogte. Standaard voorzien met gaslift 200mm hoogte interval (zithoogte 470-655mm)
  Prijs per stuk: € 812,00 Excl. BTW
 • Maatje plus Bureaustoel
  Meer stoel, meer comfort! Een ergonomisch verantwoorde bureaustoel voor zwaardere of bredere mensen.
  Prijs per stuk: € 811,00 Excl. BTW
 • Bureaustoel Goal 154G
  De Interstuhl Goal 154G is een solide middelhoge bureaustoel in NPR uitvoering en leverbaar in verschillende kleuren.
  Prijs per stuk: € 722,00 Excl. BTW
 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Every 146E
  ACTIEMODEL: De Interstuhl bureaustoel Every 146E is uitgevoerd met zwart of wit kunststof. De bureaustoel heeft 10 jaar garantie (3 jaar op de bekleding en de wielen) en de gerenommeerde Interstuhl kwaliteit. Voorzien van synchroontechniek met gewichtsregeling, een zitdiepteverstelling, verstelbare lendensteun en multifunctionele 4D armleggers.

  Normale prijs: € 708,00Excl. BTW

  Special Price € 375,00

 • Bureaustoel HAG Sofi
  De luxe HAG Sofi bureaustoel is een zeer comfortabele bureaustoel en geschikt voor veel verschillende posturen. Aantrekkelijk, innemend, inspirerend. De HÅG SoFi kan naar eigen wens worden aangepast. Van een subtiel, verfijnd en coherent uiterlijk tot expressief en gewaagd. Er is een breed aantal modellen, materialen en kleuren waar u uit kunt kiezen en mee kunt combineren. Standaard voorzien met gaslift 165mm hoogte interval (zithoogte 400-550mm). Een gemonteerde versie heeft 1 week langere levertijd.
  Prijs per stuk: € 640,00 Excl. BTW
 • ACTIEMODEL: Bureaustoel Se7en Air
  Deze Se7en Air bureaustoel heeft een luxe netbespannen rug en zitting, voldoet aan de EN1335 norm, is 98% recyclebaar en heeft 5 jaar garantie. De Se7en bureaustoel Air is een stoel die iedereen past, maar niemand anders heeft. De stoel heeft een netbespannen rug (zwart) en zitting en is voorzien van een middelhoge rugleuning.
  Prijs per stuk: € 519,00 Excl. BTW
 • Bureaustoel Movy 13M3
  De Interstuhl bureaustoel MOVY 13M3 is een degelijke en ergonomische bureaustoel met 10 jaar garantie. Verkrijgbaar in veel varianten. Proefzitten kan in onze showroom in Zeist.
  Prijs per stuk: € 502,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2