Akoestische poefen

Akoestische poefen zijn een leuke accessoire voor elke ruimte! Ze brengen sfeer en gezelligheid komen in diverse vormen en kleuren. Ook al zijn deze poefen gemaakt van geluiddempend materiaal moeten deze poefjes altijd gecombineerd worden met andere akoestische oplossingen om een akoestiek probleem te verhelpen. Bekijk hieronder ons assortiment akoestische poefen.

6 Artikel(en)

 • Poef BuzziCube Flat

  Deze unieke poef met geluidsabsorberende functie is zeer comfortabel door de zachte viltlaag en past perfect in elk interieur. De BuzziCube ziet er leuk uit en is verkrijgbaar in diverse stoffen en kleuren. 

  Selecteer een model en ontdek alle vormen en beschikbare stoffering. 

  Prijs per stuk: € 244,00 Excl. BTW
 • SMS Box poef met opbergruimte

  De SMS Box is een comfortabele poef met opbergruimte. Een handige hocker ter aanvulling van het interieur. De vierkante poef is beschikbaar in diverse uitvoeringen en is hierdoor zeer veelzijdig. 

  Bekijk de mogelijkheden van de bijzondere poef en stel uw favoriete variant samen.

  Prijs per stuk: € 278,00 Excl. BTW
 • Poef BuzziCube 3D
  Deze 3D poef met geluidsabsorberend effect is comfortabel door de zachte viltlaag en past perfect in elk interieur. Deze unieke designpoef is verkrijgbaar in diverse afmetingen, stoffering en kleuren.
  Prijs per stuk: € 364,00 Excl. BTW
 • Poef BuzziSpot
  Deze moderne poef met geluidsabsorberende functie is zeer comfortabel door de zachte viltlaag en past perfect in elk interieur. De BuzziSpot ziet er leuk uit en is verkrijgbaar in diverse stoffen en kleuren. Alle stoffen zijn van gerecycled materiaal gemaakt. De poef is verkrijgbaar in een platte en in een 3D variant.
  Prijs per stuk: € 251,00 Excl. BTW
 • Poef BuzziPouf
  De Buzzipouf is een leuk zitelement in elke kamer! Hij heeft een akoestische werking en is verkrijgbaar in een rond en vierkant model. Buzzipouf kan worden gebruikt als zitmeubel maar ook als bijzettafel.
  Prijs per stuk: € 1.020,00 Excl. BTW
 • Poef BuzziPuzzle
  Deze unieke poef met geluidsabsorberende functie is comfortabel door de zachte viltlaag en past perfect in elk interieur. De BuzziPuzzle heeft een leuke puzzel vorm en is verkrijgbaar in diverse stoffen en vele kleuren. Pas de puzzelstukje in elkaar en creëer een kleurrijke puzzel!
  Prijs per stuk: € 312,00 Excl. BTW