Enkele treinbanken

Onze treinbanken zijn sterk, comfortabel en duurzaam gefabriceerd. De treinbanken zijn bijna in elke kleur, vorm en maat verkrijgbaar. De banken zitten heerlijk door de afgeronde vormen en de lendensteun. Voor ons is maatwerk de standaard! Er wordt gebruik gemaakt van duurzaam materiaal als koudschuim, beukenhout, multiplex en een nosag vering. Hierdoor zijn het treinbanken van kwaliteit die enorm sterk zijn, lang meegaan en worden toegepast zowel in bedrijven, instellingen als in scholen. U bent van harte welkom in onze showroom om de treinbanken en poefen met print of kunstleder te bekijken en uit te proberen.

Artikelen 1 tot 12 van 53 in totaal

 • Treinbank op maat - zelf samenstellen
  Creëer je eigen gepersonaliseerde treinbank! Kies je eigen afmeting. Heb je een eigen print of logo? Laat het ons weten en dan heb jij straks je eigen gepersonaliseerde treinbank!
  Prijs per stuk: € 770,00 Excl. BTW
 • Treinbank beige Cav10
  Deze zeer comfortabele treinbank is bekleed met beige kunstleder (Cavaliere 10). Onze treinbanken zijn verkrijgbaar in vele maten, stofsoorten en kleuren. Onze treinbanken zijn verkrijgbaar in vele maten, stofsoorten en kleuren. Ook verkrijgbaar met een eigen print. De zit is 46 cm diep, de totale diepte is 72 cm: de afmetingen kunt u zelf bepalen. Onze treinbanken onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de materialen en door het hoge zitcomfort.
  Prijs per stuk: € 645,00 Excl. BTW
 • Treinbank beige Cav17
  Deze zeer comfortabele treinbank is bekleed met beige kunstleder (Cavaliere 17). Onze treinbanken zijn verkrijgbaar in vele maten, stofsoorten en kleuren. Ook verkrijgbaar met een eigen print. De zit is 46 cm diep, de totale diepte is 72 cm: de afmetingen kunt u zelf bepalen. Onze treinbanken onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de materialen en door het hoge zitcomfort.
  Prijs per stuk: € 645,00 Excl. BTW
 • Treinbank zand Cav14
  Deze zeer comfortabele treinbank is bekleed met zand-kleur kunstleder (Cavaliere 14). Onze treinbanken zijn verkrijgbaar in vele maten, stofsoorten en kleuren. Ook verkrijgbaar met een eigen print. De zit is 46 cm diep, de totale diepte is 72 cm: de afmetingen kunt u zelf bepalen. Onze treinbanken onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de materialen en door het hoge zitcomfort.
  Prijs per stuk: € 645,00 Excl. BTW
 • Treinbank lichtblauw Cav11
  Deze zeer comfortabele treinbank is bekleed met lichtblauw kunstleder (Cavaliere 11). Onze treinbanken zijn verkrijgbaar in vele maten, stofsoorten en kleuren. Ook verkrijgbaar met een eigen print. De zit is 46 cm diep, de totale diepte is 72 cm: de afmetingen kunt u zelf bepalen. Onze treinbanken onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de materialen en door het hoge zitcomfort.
  Prijs per stuk: € 645,00 Excl. BTW
 • Treinbank d.beige Cav18
  Deze zeer comfortabele treinbank is bekleed met donker beige kunstleder (Cavaliere 18). Onze treinbanken zijn verkrijgbaar in vele maten, stofsoorten en kleuren. Ook verkrijgbaar met een eigen print. De zit is 46 cm diep, de totale diepte is 72 cm: de afmetingen kunt u zelf bepalen. Onze treinbanken onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de materialen en door het hoge zitcomfort.
  Prijs per stuk: € 645,00 Excl. BTW
 • Treinbank mat zwart Cav1
  Deze zeer comfortabele treinbank is bekleed met mat zwart kunstleder (Cavaliere 1). Onze treinbanken zijn verkrijgbaar in vele maten, stofsoorten en kleuren. Ook verkrijgbaar met een eigen print. De zit is 46 cm diep, de totale diepte is 72 cm: de afmetingen kunt u zelf bepalen. Onze treinbanken onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de materialen en door het hoge zitcomfort.
  Prijs per stuk: € 645,00 Excl. BTW
 • Treinbank l.bruin Cav16
  Deze zeer comfortabele treinbank is bekleed met lichtbruin kunstleder (Cavaliere 16). Onze treinbanken zijn verkrijgbaar in vele maten, stofsoorten en kleuren. Ook verkrijgbaar met een eigen print. De zit is 46 cm diep, de totale diepte is 72 cm: de afmetingen kunt u zelf bepalen. Onze treinbanken onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de materialen en door het hoge zitcomfort.
  Prijs per stuk: € 645,00 Excl. BTW
 • Treinbank beige Cav12
  Deze zeer comfortabele treinbank is bekleed met beige kunstleder (Cavaliere 12). Onze treinbanken zijn verkrijgbaar in vele maten, stofsoorten en kleuren. Ook verkrijgbaar met een eigen print. De zit is 46 cm diep, de totale diepte is 72 cm: de afmetingen kunt u zelf bepalen. Onze treinbanken onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de materialen en door het hoge zitcomfort.
  Prijs per stuk: € 645,00 Excl. BTW
 • Treinbank lichtgroen Cav21
  Deze zeer comfortabele treinbank is bekleed met lichtgroen kunstleder (stof: Cavaliere 21). Onze treinbanken zijn verkrijgbaar in vele maten, stofsoorten en kleuren.
  Prijs per stuk: € 645,00 Excl. BTW
 • Treinbank oranje Cav27
  Deze zeer comfortabele treinbank is bekleed met oranje kunstleder (stof: Cavaliere 27). Onze treinbanken zijn verkrijgbaar in vele maten, stofsoorten en kleuren.
  Prijs per stuk: € 645,00 Excl. BTW
 • Treinbank d.blauw Cav2
  Deze zeer comfortabele treinbank is bekleed met donkerblauw kunstleder (stof: Cavaliere 2). Onze treinbanken zijn verkrijgbaar in vele maten, stofsoorten en kleuren.
  Prijs per stuk: € 645,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5