Akoestische wandpanelen

Geluidsdemping in ruimtes met beperkte ruimte op de werkvloer kunt u eenvoudig realiseren door trendy akoestische wandpanelen te plaatsen. Door wandpanelen te plaatsen creëert u direct een moderne omgeving en zorgt u voor een ruime vermindering in lawaai op de werkvloer.

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

 • Akoestisch plafondpaneel Niva

  Niva is een akoestisch plafondpaneel met een bijzonder ontwerp. Door gebruik te maken van diverse diktes ontstaat er een creatief effect op de muren wat de ruimte direct meer dimensie biedt.

  Bekijk de mogelijkheden van het akoestisch plafondpaneel.

  Prijs per stuk: € 69,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandpaneel Sound Off

  De Sound Off is gemaakt uit 100% recyclebaar materiaal. 

  Akoestisch wandpaneel Sound Off is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleurcombinaties.

  Prijs per stuk: € 86,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wand paneel BuzziDonut
  De BuzziDonut is een opvallend wandpaneel in de vorm van een donut met geluiddempende werking. Het leuke paneel kan bevestigd worden aan de muur en zelfs aan het plafond. De donut is verkrijgbaar in een platte vorm en in de 3D structuur met verschillende patronen. Ook verkrijgbaar als hangpaneel.
  Prijs per stuk: € 714,00 Excl. BTW
 • Akoestisch paneel Honey
  Akoestisch wandpaneel Honey geeft sfeer aan de ruimte en verbetert tegelijkertijd de akoestiek. Speel met de beschikbare formaten en kleuren om tot een mooi design te komen.
  Prijs per stuk: € 47,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandpaneel Niva

  Niva is een akoestisch wandpaneel met een bijzonder ontwerp. Door gebruik te maken van diverse diktes ontstaat er een creatief effect op de muren wat de ruimte direct meer dimensie biedt.

  Bekijk de mogelijkheden van het akoestisch wandpaneel.

  Prijs per stuk: € 77,00 Excl. BTW
 • Akoestische Collage

  Een akoestisch notitiebord/collagebord. Decoratief en praktisch. Dit akoestische wandpaneel is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen.

  Bekijk de mogelijkheden van het akoestische collagebord.

  Prijs per stuk: € 227,00 Excl. BTW
 • Akoestische Wereldkaart

  De World Map is een akoestische wereldkaart met een 3D-effect. Een decoratieve toevoeging aan uw kantooromgeving en een geluidsabsorberende werking.

  Prijs per stuk: € 595,00 Excl. BTW
 • Akoestische letters Sound Off

  Sound Off akoestische letters voor aan de wand. Met deze letters kunt u iedere gewenste tekst op uw muur plaatsen.
  Deze letters hebben een geluidsabsorberend vermogen en zorgen voor een mindering in geluid. De akoestische letters zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester.

  U kunt kiezen uit een ongestoffeerde of gestoffeerde variant met de stoffering Hush in de gewenste kleur.

  Prijs per stuk: € 43,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wand paneel BuzziLand

  De BuzziLand is een opvallend wandpaneel met geluiddempende werking. Het leuke paneel kan bevestigd worden aan de muur. De BuzziLand is verkrijgbaar in een platte vorm en in de 3D structuur met verschillende patronen. Ook verkrijgbaar als hangpaneel.

  Prijs per stuk: € 374,00 Excl. BTW
 • Akoestisch memobord BuzziGrip
  De BuzziGrip is een geluidsabsorberend wandpaneel, dat gebruikt kan worden als prikbord. Met behulp van zuignappen kan het paneel eenvoudig aan een glaswand bevestigd worden zonder gebruik te maken van spijkers en schroeven. Afmetingen: min. 40 x 40 cm | max. 120 x 200 cm.
  Prijs per stuk: € 162,00 Excl. BTW
 • Scheidingswand BuzziFalls
  Deze unieke scheidingswand is een echte eyecatcher! De BuzziFalls zijn in maar liefst 8 patronen en in diverse kleuren verkrijgbaar. Een van de bijzondere patronen is "Skyline" met 6 varianten: New York, Chicago, San Francisco, Atlanta, London en Paris.
  Prijs per stuk: € 350,00 Excl. BTW
 • Akoestisch memobord BuzziBoard
  De BuzziBoard is een geluidsabsorberend wandpaneel, dat gebruikt kan worden als prikbord en als magneetbord. Met behulp van twee krachtige magneten kan het paneel aan metalen oppervlakten bevestigd worden of aan beide kanten van een glazen wand
  Prijs per stuk: € 137,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2