Akoestische wandpanelen

Geluidsdemping in ruimtes met beperkte ruimte op de werkvloer kunt u eenvoudig realiseren door trendy akoestische wandpanelen te plaatsen. Door wandpanelen te plaatsen creëert u direct een moderne omgeving en zorgt u voor een ruime vermindering in lawaai op de werkvloer.

12 Artikel(en)

 • Akoestisch wandpaneel Sound Off
  De Sound Off is gemaakt uit 100% recyclebaar materiaal. Het is mogelijk om deze te verkrijgen met en zonder LED verlichting. Het is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleurcombinaties.
  Prijs per stuk: € 113,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wand paneel BuzziDonut
  De BuzziDonut is een opvallend wandpaneel in de vorm van een donut met geluiddempende werking. Het leuke paneel kan bevestigd worden aan de muur en zelfs aan het plafond. De donut is verkrijgbaar in een platte vorm en in de 3D structuur met verschillende patronen. Ook verkrijgbaar als hangpaneel.
  Prijs per stuk: € 693,00 Excl. BTW
 • Akoestisch paneel Honey
  Akoestisch wandpaneel Honey geeft sfeer aan de ruimte en verbetert tegelijkertijd de akoestiek. Speel met de beschikbare formaten en kleuren om tot een mooi design te komen.
  Prijs per stuk: € 123,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandpaneel Niva
  Niva is een akoestisch wandpaneel en wordt vervaardigd in de afmeting 600x600mm in diktes van 30-80mm. Niva is leverbaar in zwart en wit. Door gebruik te maken van diverse diktes ontstaat een heel creatief effect.
  Prijs per stuk: € 132,00 Excl. BTW
 • Akoestische Collage
  Een akoestisch notitiebord/collagebord. Decoratief en praktisch.
  Prijs per stuk: € 60,00 Excl. BTW
 • Akoestische Wereldkaart
  De World Map is een akoestische wereldkaart met een 3D-effect. Decoratief in een kantooromgeving en verkrijgbaar in diverse afmetingen.
  Prijs per stuk: € 839,00 Excl. BTW
 • Akoestische letters Sound Off
  Sound off akoestische letters voor aan de wand. Met deze letters kunt u iedere gewenste tekst op uw muur plaatsen. Daarnaast hebben de letters een geluidsabsorberend vermogen. Deze letters zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester. U kunt kiezen uit een ongestoffeerde of gestoffeerde variant met de stof Hush in de gewenste kleur.
  Prijs per stuk: € 57,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wand paneel BuzziLand
  De BuzziLand is een opvallend wandpaneel met geluiddempende werking. Het leuke paneel kan bevestigd worden aan de muur. De BuzziLand is verkrijgbaar in een platte vorm en in de 3D structuur met verschillende patronen. Ook verkrijgbaar als hangpaneel.
  Prijs per stuk: € 363,00 Excl. BTW
 • Akoestisch memobord BuzziGrip
  De BuzziGrip is een geluidsabsorberend wandpaneel, dat gebruikt kan worden als prikbord. Met behulp van zuignappen kan het paneel eenvoudig aan een glaswand bevestigd worden zonder gebruik te maken van spijkers en schroeven. Afmetingen: min. 40 x 40 cm | max. 120 x 200 cm.
  Prijs per stuk: € 157,00 Excl. BTW
 • Scheidingswand BuzziFalls
  Deze unieke scheidingswand is een echte eyecatcher! De BuzziFalls zijn in maar liefst 8 patronen en in diverse kleuren verkrijgbaar. Een van de bijzondere patronen is "Skyline" met 6 varianten: New York, Chicago, San Francisco, Atlanta, London en Paris.
  Prijs per stuk: € 340,00 Excl. BTW
 • Akoestisch memobord BuzziBoard
  De BuzziBoard is een geluidsabsorberend wandpaneel, dat gebruikt kan worden als prikbord en als magneetbord. Met behulp van twee krachtige magneten kan het paneel aan metalen oppervlakten bevestigd worden of aan beide kanten van een glazen wand
  Prijs per stuk: € 133,00 Excl. BTW
 • Akoestisch wandpaneel BuzziBack
  De BuzziBack is een multifunctioneel wandpaneel met akoestische werking en kan als prikbord gebruikt worden. De BuzziBack is daarom erg handig voor op het kantoor. Het wandpaneel is verkrijgbaar in diverse maten, van S tot XXL, en in verschillende stoffen en kleuren. De bevestiging gaat zeer eenvoudig door middel van een magneetstrip (voor metalen kasten) of plakstrip (voor hout/melamine).
  Prijs per stuk: € 117,00 Excl. BTW