Bijzettafels

Een bijzettafel is handig én multifunctioneel inzetbaar in meerdere ruimtes in uw kantoor, kantine of ontvangstruimte. Bijzettafels of salontafels zijn ideaal om een ruimte compleet te maken. Een bijzettafel kan op veel verschillende manieren gecombineerd worden binnen de ruimte. Een multifunctioneel tafeltje dat elke ruimte een trendy en sfeervolle uitstraling geeft. MV Kantoor heeft ze in verschillende formaten en kleuren. Een bijzettafel gevonden die perfect past bij uw persoonlijke woonstijl? Bestel eenvoudig online of vraag een offerte aan. Bent u er nog niet helemaal uit? Onze adviseurs helpen u graag met het kiezen van het juist tafeltje, passend bij uw interieur en budget. Uiteraard bent u van harte welkom in een van onze winkels. Samen met u vinden we een geschikte bijzettafel voor uw interieur!

Artikelen 1 tot 12 van 28 in totaal

 • Bijzettafel B205
  De Pedrali B205 is een handige bijzettafel die bijvoorbeeld over de armleuning van een bank kan worden geschoven. De hoogte van de bijzettafel is 62 cm en het blad is 45 x 45 cm. De B205 is verkrijgbaar met een blad van HPL en in de kleuren eiken gebleekt en wengé. De bijzettafel heeft een staal gesatineerd frame.
  Prijs per stuk: € 270,00 Excl. BTW
 • Bijzettafel Enna
  Enna is de ideale bijzettafel voor op kantoor of in een kantine. Verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren.
  Prijs per stuk: € 271,00 Excl. BTW
 • Rechthoekige bijzettafel Malmö MLT
  Pedrali Malmö rechthoekige bijzettafel Malmö MLT, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het frame is van massief essen hout gebleekt.
  Prijs per stuk: € 864,00 Excl. BTW
 • Bartafel Lonc High A-lowha
  De hoge tafel van Lonc Low-A-Lowha is een driepootstafel en biedt maximale stabiliteit. Het blad is net niet rond waarmee iedereen aan tafel een gelijkwaardige plaats heeft.
  Prijs per stuk: € 616,00 Excl. BTW
 • Bijzettafel Ikon 52
  Mooie kunststof bijzettafel: De Pedrali Ikon 52. Deze bijzettafel is gemaakt van polypropyleen en is verkrijgbaar in 4 kleuren. Het tafelblad is 12 mm volkern met een zwarte kern. De bijzettafel is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, zand en lichtgrijs.
  Prijs per stuk: € 237,00 Excl. BTW
 • Bijzettafel Formula X
  Lage bijzettafel: De Formula X. Dit is een luxe tafel met een fraaie verchroomde kruisvoet
  Prijs per stuk: € 377,00 Excl. BTW
 • Bijzettafel B280
  De Pedrali B280 is een multifunctioneel bijzettafeltje met een tijdschriftenberging. Deze bijzettafel heeft een RVS mat geborstelde voet en een houten tafelblad met gehard helder glas. De hoogte van de bijzettafel is 50 cm en het tafelblad is 55 x 55 cm. Het hout is verkrijgbaar in de kleuren wengé, eiken gebleekt en wit.
  Prijs per stuk: € 384,00 Excl. BTW
 • Bijzettafel B260
  De Pedrali B260 is een lage bijzettafel met een rond glazen tafelblad en een verchroomd onderstel. De hoogte van de bijzettafel is 50 cm en het tafelblad heeft een diameter van 60 cm. De kolom van de tafel heeft een diameter van 76 mm en de voetplaat heeft een diameter van 40 cm. De B260 bijzettafel is alleen voor binnengebruik.
  Prijs per stuk: € 303,00 Excl. BTW
 • Bijzettafel B230
  De Pedrali B230 is een lage ronde tafel met een ronde voet en kan gebruikt worden als bijzettafel. De bijzettafel is verkrijgbaar in de kleuren wengé, eiken gebleekt en wit en heeft een HPL tafelblad. De B230 heeft een RVS mat geborsteld frame. De hoogte van de tafel is 50 cm en het blad heeft een diameter van 60 cm.
  Prijs per stuk: € 253,00 Excl. BTW
 • Bijzettafel B220
  De Pedrali B220 is een lage tafel met strakke lijnen. Het blad van de tafel is van HPL en verkrijgbaar in wengé, eiken gebleekt en wit.
  Prijs per stuk: € 272,00 Excl. BTW
 • Bijzettafel TA
  De TA bijzettafel is een bijzondere tafel met een inklapbaar frame waardoor de tafel horizontaal gestapeld kan worden. De tafel is volledig van metaal vervaardigd en leverbaar in 7 eigentijdse kleuren. Maak een keuze uit een vierkant of rond tafelblad en tafelblad afmeting. Een bijzondere variant is de hoge bijzettafel TA met een hoogte van 105cm.
  Prijs per stuk: € 289,00 Excl. BTW
 • Bijzettafel Plato
  Tafel programma dat zowel particulier als zakelijk veelvuldig wordt toegepast. Plato is leverbaar met twee bladvormen (rond en vierkant met afgeronde bladranden) in twee afmetingen op 40cm en 74cm hoog.
  Prijs per stuk: € 513,00 Excl. BTW
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3