Wat voor een soort bureau is geschikt voor jullie bedrijf? En in welke prijsklassen zijn bureaus te vinden? Allemaal vragen waar MV Kantoor raad mee weet! Ons assortiment bestaat uit verstelbare en instelbare bureaus en wij kunnen u altijd van vrijblijvend advies voorzien.

BUDGET BUREAUS

Een bureau hoeft helemaal niet heel veel te kosten. Bij MV Kantoor hebben we kantoormeubilair in verschillende prijsklassen. Een simpel stevig instelbaar bureau met T-poot is verkrijgbaar vanaf € 223. Een slinger verstelbaar bureau is er bijvoorbeeld al vanaf € 308. Zo is er nog veel meer mogelijk bij MV Kantoor!

INSTELBARE OF VERSTELBARE BUREAUHOOGTE

Een arbo eis voor een nieuw bureau is dat het in hoogte versteld kan worden. Er zijn diverse mogelijkheden, zowel hoogte instelbare bureaus en bijvoorbeeld duo-bureaus of zit-sta modellen. Heeft u een vaste werkplek? Dan is een instelbaar bureau daar perfect geschikt voor. Het is een voordelige oplossing en het bureau kan versteld worden met behulp van inbusverstelling met tussenstappen van 1 of 2 cm. Een plek die dient als flexplek zal juist frequent en snel versteld moeten worden, hier kiest men vaak voor hoogte verstelbare bureaus met bijvoorbeeld een slinger of elektrisch bedieningspaneel. Voor werknemers die graag wisselen tussen zittend en staand werken zijn er ook zit-sta bureaus die verstelbaar zijn tot maar liefst 130 cm. 

 

VERSTELBARE BUREAUS

KANTOORINRICHTING MV KANTOOR

MV Kantoor doet ook regelmatig kantoorinrichtingen voor bedrijven, organisaties of scholen. Bij afname van meerdere bureaus kunnen wij een aantrekkelijke prijs bieden! Benieuwd naar de mogelijkheden, prijzen en kleuropties? Bel ons gerust via 030-691 25 25 of mail naar info@mvkantoor.nl.