Sterke en duurzame bank op maat: de treinbank

Na een aantal jaar nog steeds plezier van de treinbanken. Begin 2013 hebben wij mooie banken in kunstleer met gepersonaliseerde print mogen maken voor Bol.Com, zie de foto bij het artikel in het AD van deze week. De kantine bank wordt nog steeds goed gebruikt!

De coupe banken werden oorspronkelijk voor het restaurant besteld en worden inmiddels vaak als overlegplek, rustige werkplek of vergadercoupé gebruikt. Een project om met trots op terug te kijken!

 krantartikel-bol.com-coupebank-treinbank-bank-op-maat-print

Bank op maat 

Onze treinbanken (ook wel coupe banken genoemd) zijn sterk, comfortabel en duurzaam gefabriceerd. Zeer geschikt als kantinemeubilair. De banken zijn bijna in elke kleur, vorm en maat verkrijgbaar. De banken in kunstleer zitten heerlijk door de afgeronde vormen en de lendensteun. Maatwerk is de standaard! Er wordt gebruik gemaakt van duurzaam materiaal als koudschuim, beukenhout, multiplex en nozagvering. Hierdoor zijn het treinbanken van kwaliteit die enorm sterk zijn, lang meegaan en worden toegepast op vele plekken.

 

restaurant bank - wandbank kunstleder - bank op maatrestaurant bank - wandbank kunstleder - bank op maatgezonde-kantine-inrichting-kunstleren-bank-op-maatbol.com-restaurant bank - wandbank kunstleder - bank op maat

 

Kantine banken met eigen print!

De sterke kunstleren banken zijn multifunctioneel inzetbaar. Als aula banken voor op een school, als horeca bank in een restaurant, als coupe bank om met privacy te overleggen. De treinbanken kunnen in vrijwel elke afmeting, stof, kleur of print. Heeft u een eigen foto of logo? Dit kunnen we voor u regelen! Hieronder kunt u een aantal voorbeelden zien. 

 

 treinbank-eigen-printcoupebank-eigen-foto-gepersonaliseerdrestaurant bank - wandbank kunstleder - bank op maattreinbank-eigen-foto-print-kantinemeubilair-sterk

 

Wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@mvkantoor.nl of bel via 030-6912525.