Een selectie van meubels voor inspirerende schoolinrichtingen

Als projectinrichter hebben wij een aantal favoriete meubels die wij graag inzetten voor schoolinrichtingen.
Deze meubels zijn duurzaam, dynamisch, kleurrijk en stimuleren de creativiteit.
Van treinbanken in de kantine tot uitnodigend meubilair voor een rustige zit- of werkplek die de concentratie verhogen.

Een schoolinrichting gaat niet enkel om het klaslokaal, maar ook om alle andere ruimtes. MV Kantoor helpt u graag bij een sfeervolle en inspirerende inrichting van bijvoorbeeld de docentenkamer, mediatheken, aula’s en kantines.

1. Treinbank

De treinbank is het meest veelzijdige zitelement voor schoolinrichtingen. De mogelijkheden zijn eindeloos, zo kunt u kiezen uit enkele of dubbele treinbanken, allerlei afmetingen, stofsoorten en prints.
De in Nederland geproduceerde treinbanken zijn van hoogwaardige kwaliteit, zijn enorm stek en gaan lang mee. De treinbankzitting is mooi afgerond, heeft een goede zitdiepte en voor nog meer zitcomfort is nosagvering in de zitting verwerkt. 

De productie is duurzaam: er wordt uitsluitend gecertificeerd brandvertragend koudschuim toegevoegd, de meubelrompen worden van 18mm watervast verlijmd multiplex met PEFC keurmerk vervaardigd. Bovendien wordt het afval als koudschuim en plaatmateriaal hergebruikt voor bijv. kindermeubels, en poefen. Het knipafval wordt doorgegeven aan knutselclubs en scholen.

Treinbanken zijn het ideale meubel voor de schoolkantine, maar ook voor plekken waar leerlingen/studenten kunnen werken of samenwerken in kleine groepjes. Een coupé opstelling in combinatie met een kolomtafel is de populairste toepassing. Er worden zo heel wat zitplekken voor leerlingen creëert.

Treinbanken schoolinrichting


2. Ziteilanden en andere zitmeubelen

Deze meubelen creëren ruimtegevoel doordat deze vaak centraal in een ruimte geplaatst worden. Het is mogelijk om aan alle kanten van een ziteiland te zitten, u bent niet beperkt aan één uitzicht of een wand. Daarnaast kan je gezellig samen op de hocker met rug zitten, maar ook apart door aan de andere kan van de rugleuning te zitten. Je kan apart en/of samen zitten. Praktisch, functioneel en comfortabel. Creëer nog meer zitplekken met gebogen/halfronde banken, hockers of trapkussens.

Poef Isley  Poef Isley
 
€ 677 
meer informatie »
Ronde banken schoolinrichting  Bank Talks Rond
 
€ 12.728 
meer informatie »
Trapkussens schooltreden Schooltrap kussen
€ 145 
meer informatie »

Poef isley
Grote ruimtes zoals aula’s, leerpleinen en mediatheken zijn ideaal voor vrijstaande zitelementen zoals de Isley hocker. Deze ziteilanden in asymmetrische vorm zijn op zichzelf te gebruiken, maar kunnen ook aan elkaar verbonden worden voor een grotere en speelse zitopstelling.

ADX
De ADX ziteilanden zijn extreem sterk en daardoor een favoriet in schoolinrichtingen. Deze zitmeubelen zijn voorzien van een unieke ADX vuil-en waterkering. Dit voorkomt dat er vocht, vuil en afval in het ziteiland kan komen. Een tijdloze rechthoekige of ronde vorm kan altijd. Een slinger, honingraad of pinda vorm staan speelser in de ruimte.

Gebogen zitbanken
Soms is er niet te ontkomen aan pilaren die midden in de ruimte staan. Dit hoeft geen beperking te zijn voor het interieur, maar kan ook gebruikt worden. Kies voor ronde modulaire banken en maak rondom een gebogen zitopstelling.

Trapkussens
Is uw schoolgebouw voorzien van een grote trap? Kies dan voor trapkussens en de leerlingen hebben een aangename zitplek. Dit meerlaagse kussen is voorzien van een antisliplaag waardoor deze niet afglijdt van de tredes. Een favoriet in o.a. aula’s en bibliotheken.

ADX Ziteiland school


3. Huisjes

Deze huisjes nodigen uit om in samen te werken! Door de geluiddempende hoge wanden hoeft men niet ver te zoeken voor concentratie.

Vaak vinden dit soort werkplekken op scholen hun thuis in grote gangen, aula’s en leercentra.

Door middel van akoestische overlegplekken zoals The HutBeachhouse en Treehouse kunnen docenten en scholieren ongestoord samenwerken. Deze akoestische huisjes zijn niet alleen effectief, maar hebben tevens een uitnodigende uitstraling.
De geluiddempende units kunnen tevens gebruikt worden als individuele werkplek.
Comfort, gemak en rust vindt u in deze huisjes.

Helemaal geen last hebben van omgevingsgeluiden en volledige privacy hebben? Dan zijn de afgesloten akoestische units Hush, Busypod en Treehouse ideaal.

The Hut akoestisch huisje


4. Tafels

Met de aanwezigheid van tafels geeft u scholieren voldoende werk-en overlegplekken. Hierin zijn veel mogelijkheden.

Dock
Deze stijlvolle lange tafel heeft een stoere uitstraling. Een favoriet als het aankomt op een grote stamtafel waar leerlingen/studenten met hun laptop kunnen werken of wat kunnen lezen. Met de optionele stroompunten kunnen de laptops/telefoons opgeladen worden.

Buggy Snake
Deze speelse gebogen tafel passend voor in vele interieurs. Voor in kantines of in ruimtes zoals mediatheken en docentruimtes waar je aan kunt staan (hoge tafel), op een barkruk kunt zitten of gewoon met een comfortabele stoel kunt aanschuiven (lage tafel). Gebruik kleuren in uw schoolinrichting en kies de Buggy is in één van de vele sprekende kleuren.

Kolomtafels
Kolomtafels zijn een favoriet in vele ruimtes. Dit komt door de multifunctionaliteit, ze zijn te gebruiken als stevige kantinetafels en als werk-en overlegplekken. Door het onderstel nemen ze weinig ruimte in beslag en zijn makkelijk overal aan te sluiten.

Buggy snake tafel school


5. Speelse zitmeubelen

Toro
Een speels alternatief voor een stoel. Deze komt het beste tot zijn recht in een mediatheek of leercentrum, of als een unieke werkplek met handige schrijftafel. Het design van de Toro roept creativiteit op!

Tree Trunk
Een creatieve schoolmeubel als alternatief voor een stoel of als extra krukje om er even bij te pakken.

Romboseat
Deze speelse en flexibele RomboSeat kan gebruikt worden als comfortabele stoel of kleine werkplek.
Bepaal de functie van de meubel door de stoel te combineren met een tafel die gemonteerd zit aan de stoel en/of met tafel en scheidingswand

Piece of Cake
Leuke werk-overlegplekken creëren is een piece of cake met deze comfortabele zitmeubel!
De Piece of Cake hocker heeft een driehoeksvorm en met genoeg hockers kunt u een hele taart maken

Toro zitmeubel bibliotheek

Piece of Cake hocker  Piece of Cake hocker
 
€ 351 
meer informatie »
Tree Trunk poef  Kruk Tree Trunk
 
€ 331 
meer informatie »
Romboseat werkplek Romboseat stoel
€ 744 
meer informatie »
Meer weten over een nieuwe schoolinrichting? Neem gerust contact met ons op of kijk in onze webshop voor diverse schoolmeubelen
MV Kantoor is een ervaren schoolinrichter uit Zeist en creërt al jaren de mooiste leeromgevingen en schoolkantines voor vrijwel ieder budget. Bekijk onze projectenpagina voor interieur inspiratie. Benieuwd naar ervaringen van onze klanten? Eerlijke beoordelingen leest u hier.