De categorie verlichting is aangevuld met mooie lampen voor in de kantine, verlichting voor op kantoor of gezellige sfeerlampen in een wachtruimte. Het assortiment bestaat uit tafellampen, hanglampen, wandlampen en vloerlampen. Verlichting heeft een diepgaand effect op hoe we ons voelen en is van essentieel belang. MV Kantoor heeft de categorie verlichting daarom aangevuld met een mooie nieuwe collectie!

Kantine verlichting

Een gezellige kantine inrichting gaat hand in hand met de juiste verlichting. Of het nou om een bedrijfskantine of schoolkantine gaat. De eyecatcher in ons nieuwe assortiment is de hanglamp van touw. Deze lamp is verkrijgbaar in meerdere kleuren en vormen en zorgt voor nog meer sfeer in een ruimte.

Kantoorverlichting

Om een prettige werkomgeving te creëren is verlichting van essentieel belang. MV kantoor heeft nu hippe tafellampen in allerlei kleuren. Ook is er genoeg keuze aan hanglampen voor boven de bureaus of kantinetafels.

Projectinrichting

Tijdens projecten wordt er ook regelmatig gevraagd naar geschikte verlichting voor bijvoorbeeld een schoolkantine. MV Kantoor kan hier goed op in spelen door het nieuwe, uitgebreide assortiment en kan vrijblijvend gepast advies geven. Meer informatie? Bel ons via 030-691 25 25 of mail naar info@mvkantoor.nl.