4 verschillende kantoorinrichtingen

Als organisatie wilt u graag dat het kantoorinterieur past bij de bedrijfsidentiteit. Wij geven hier een aantal voorbeelden van verschillende soorten bedrijven en bijpassende kantoorinrichtingen. Lees mee voor alle tips!

Traditionele organisatie

De indeling van een traditioneel kantoor kenmerkt zich door veel privé werkplekken en afgesloten kantoren. Medewerkers hebben een vast bureau en zijn gewend eigen meubels en kantoorartikelen in de buurt te hebben. Daarnaast heeft een klassiek kantoor veel vergaderruimtes waar alle gesprekken plaatsvinden. Vergaderruimtes zijn een belangrijk onderdeel in dit type kantoor omdat medewerkers elkaar bewust en op afspraak moeten opzoeken om tot een overleg te komen.  

Producten die passen bij een traditioneel kantoor:

Lederen bureaustoel Leren Manager bureaustoel   vanaf € 442 meer informatie »
Vergaderstoel Movy  Vergaderstoel Movy 16M0 
€ 311 
meer informatie »
Kruk Upis1 Kruk Upis1

 


Creatieve organisatie

In een creatief kantoor zijn vaak verschillende interieurstijlen te vinden. Soms lijkt het bij elkaar geraapt maar het draagt bij aan de uitstraling van het bedrijf. Een open lay-out waarbij medewerkers vrij met elkaar kunnen communiceren past bij de bedrijfsmentaliteit. Er bestaan geen barrières tussen afdelingen, managers en leidinggevenden. Minder muren stimuleren meer samenwerken. In deze indeling zijn werkeilanden perfect, hierdoor wordt het heel makkelijk om met elkaar te communiceren. Door de open ruimte kunnen medewerkers ook wel eens overprikkeld raken of zich niet goed kunnen concentreren. Zorg daarom voor kleine afgesloten werkruimtes zoals een afgesloten telefooncel of een akoestische overlegplek waar iemand zich even terug kan trekken.  

Producten voor een creatieve werkomgeving:

 
Poef Paddy Poef Paddy  € 399 meer informatie »
Hush Phone - akoestische belcel  Hush akoestische telefooncel 
€ 8.000 
meer informatie »
Werktafel Blog Werkeiland Blog

 

Start up of co-working

Hoe behoud je een eigen identiteit in een gezamenlijke werkplek en creëer je een representatieve plek voor medewerkers en bezoekers? Een start up bedrijf is waarschijnlijk al lang blij om uit eigen huis te verplaatsen naar een grotere ruimte en niet alles virtueel te hoeven doen. Om tot een kantoorinrichting te komen waar alle partijen zich in kunnen vinden is het belangrijk zoveel mogelijk neutraal te houden. Lichte en frisse meubels passen bij de identiteit van vrijwel elke organisatie en blijven modern.  

Producten die bij een gezamenlijke werkplek passen:

Capisco 8126 Bureaustoel Bureaustoel Capisco € 888 meer informatie »
Akoestisch huisje The Hut  The Hut - Akoestisch huisje 
€ 3.260 
meer informatie »
Bureaustoel Capisco Puls Bureaustoel Capisco Puls

 

Call center

Een callcenter of kantoorruimte met veel persoonlijke werkplekken zien er vaak ongezellig uit. In een callcenter werken veel mensen op relatief weinig vierkante meters. Ook al wordt er onderscheid gemaakt in verschillende afdelingen en is elke medewerker voorzien van een eigen headset kunnen geluiden en gesprekken van collega’s afleiden. Akoestische schermen zijn hiervoor de oplossing. Stemmen en omgevingsgeluiden worden gedempt maar de werkplek blijft inspirerend door het hoogpolige materiaal en leuke kleuren. Werkplekken kunnen volledig omringt worden door geluidsabsorberende panelen of alleen aan de zijkanten of voorzijde van het bureau worden geplaatst.  

Producten geschikt voor callcenters:

Akoestische werkplek Bureaustoel Movy 14M6  € 479 meer informatie »
Akoestische bureau scheidingswand  Akoestisch bureaupaneel Pillow Desk 
€ 456 
meer informatie »
Akoestisch paneel Buzzidonut Akoestische plafond paneel BuzziDonut
Elk kantoor, welk type dan ook is aan de passen op de branche en welke uitstraling daarbij hoort. Vrijwel alle producten zijn te personaliseren door kleur, print of een logo toe te voegen. De interieurstylisten van MV Kantoor helpen graag bij het inrichten van uw kantoor. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Bekijk onze afgeronde projecten voor inspiratie.