1| Huiselijk interieur gekoppeld aan efficiënt werken

Het beste van twee werelden: de gezelligheid van een huizelijk interieur gekoppeld aan de efficiëntie van een kantoorplek. We komen uiteraard naar kantoor om te werken, maar we willen tegelijkertijd dat we ons goed in ons vel voelen en af en toe kunnen ontspannen. Decoratieve prints, kleuren en licht dragen hier hun steentje aan bij.

2| Akoestiek is HOT

Met moderne en opvallende panelen in combinatie met het creëren van dempende oplossingen worden grote en kleine bedrijfsruimte direct een stuk overzichtelijker en bevordert het de productiviteit. Daarnaast ziet het er ook nog eens heel gezellig uit.

3| Ergonomisch

Een goed zit comfort en de juiste houding in één product. Steeds meer bedrijven streven er naar om ergonomisch zitmeubilair te creëren waarbij vele elementen verstelbaar zijn en van alle functionele gemakken zijn voorzien.

4| Kleurrijk design

Om het kantoor een frisse uitstraling te geven wordt er gebruik gemaakt van speelse producten. Bijvoorbeeld voor de inrichting van brainstorm ruimtes, flexkantoren of de centrale hal. Kleuren en unieke ontwerpen zijn hiervoor volop aanwezig. 

5| Duurzaamheid op kantoor

De vijfde, maar zeker niet de minste trend in kantoormeubilair: duurzaamheid. Er komt steeds vaker natuurlijk materiaal voor in kantoormeubilair. Zo zien we veel tafels met een blad van gerecycled hout. Het is niet alleen milieuvriendelijk geproduceerd, maar het is ook een ware eye-catcher!

 

kantoortrends-meubilair-inrichting-kantoorinrichting