In een bedrijf/instelling werken allerlei verschillende mensen, van lang tot kort van slank tot fors. Welke bureaus kun je dan het beste aanschaffen, zonder dat je voor elke werknemer een ander soort bureau nodig hebt? Bij MV Kantoor, regio Utrecht, hebben we een ruim assortiment aan verstelbare bureaus, die geschikt zijn voor vaste plekken, thuiswerkplekken of flexplekken.

verstelbaar-bureau-flexwerkplek-duobureau

HOOGTE INSTELBAAR OF VERSTELBAAR

Een arbo eis voor een nieuw bureau is dat het bureau in hoogte versteld kan worden. Er zijn diverse mogelijkheden, zowel hoogte instelbare bureaus als verstelbare bureaus. Een plek die dient als vaste werkplek kan vaak volstaan met een hoogte instelbaar bureau, dit is de meest voordelige oplossing en kan versteld worden met behulp van inbusverstelling met tussenstappen van 1 of 2 cm. Een plek die dient als flexplek zal juist frequent en snel versteld moeten kunnen worden, hier kiest men vaak voor verstelbare bureaus, wat inhoudt dat het bureau traploos versteld kan worden d.m.v. een slinger of elektrisch bedieningspaneel. De hoogteverstelling ligt tussen de 62 en 86 cm. Voor werknemers die graag wisselen tussen zittend en staand werken zijn er ook zit-sta bureaus die verstelbaar zijn tot maar liefst 130 cm.

BUREAUS IN VERSCHILLENDE KLEUREN, VORMEN EN MATEN

In ons assortiment bureaus is er keuze in allerlei verschillende soorten en maten. Zo zijn er meerdere bladkleuren, pootkleuren en ook de vormen van de bladen en poten zijn te kiezen. U kunt het bureau dus helemaal afstemmen op de inrichting waarin u werkt. Kijkt u gerust eens in onze webshop of vraag onze catalogi aan. 

VOORDELIGE EN GOEDE KWALITEIT BUREAUS

Bij MV Kantoor, regio Utrecht, vindt u kwaliteit bureaus tegen een scherpe prijs. Bel ons gerust eens via 030-691 25 25 of mail naar info@mvkantoor.nl.