MV Kantoor verzorgt het project van A tot Z

U bent op zoek naar een nieuwe inrichting voor uw werkplek.Omdat u meer aandacht wil besteden aan ergonomie, u naar een nieuw pand verhuist of de huidige meubels aan vervanging toe zijn. Maar hoe zoekt u alles bij elkaar en aan welke regels moet het meubilair eigenlijk voldoen?

Dat is waar MV Kantoor in beeld komt. Wij nemen het gehele project uit handen en realiseren een volledig nieuwe inrichting of herinrichting. Wij hebben ervaring met kantoorinrichting, schoolinrichting en inrichting voor de zorgomgeving.

Advies projectinrichting

We beginnen altijd met een gesprek zodat wij uw wensen in kaart kunnen brengen. Dit kan telefonisch, persoonlijk op locatie of in onze showroom te Zeist. Hierbij inventariseren wij aan welke eisen de meubels moeten voldoen, hoeveel mensen er gebruik van gaan maken en wat voor stijl, kleuren en stoffen u voor ogen heeft. Wij geloven dat medewerkers groeien in een inspirerende omgeving, dit is onze uitgangspositie bij elk project.


3D ontwerp

Naar aanleiding van het persoonlijke contact maken wij vaak een tekening op schaal en een 3D visualisatie om een goed totaal beeld te krijgen. Onze ontwerpen zijn altijd realistisch, creatief en duurzaam. Met deze presentatie krijgt u een compleet overzicht van hoe het er straks uit komt te zien. In onze ontwerpen houden wij altijd rekening met arboregelgeving en integreren dan ook altijd ergonomische meubels. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op het gebied van een gezonde en veilige werkomgeving. Wij vinden het belangrijk duurzame producten te gebruiken in onze voorstellen. Goed voor de wereld én uw organisatie.


Leverancier onafhankelijk

Wij werken samen met diverse leveranciers en combineren deze binnen een project om tot het gewenste resultaat te komen. U bent bij ons niet gebonden aan een merk met een bepaalde stijl. Wij bieden een mooie mix van producten en leveranciers!


Ontwerp tot realisatie

Het volledige (her)inrichtingsproces nemen wij voor u uit handen, van ontwerp tot realisatie. U kunt van ons heldere communicatie verwachten en de lijnen zijn kort. MV Kantoor is al ruim 30 jaar met plezier aanbieder van complete projectinrichtingen. Klik hier  voor een overzicht van een aantal afgeronde projecten.

 

Wat zeggen klanten over ons?

Op dit moment geven klanten onze een 9,8 van 10 (81 reviews) Lees hieronder een aantal beoordelingen:

"Door heel goed te luisteren weet MV kantoor op een perfecte wijze de ideeën en wensen van de klant te vertalen naar prachtige uitvoering. Er wordt enorm veel zorg en tijd in gestoken. Goede communicatie en ook de montageploeg zeer vriendelijk en kundig. Dit alles bij elkaar maakt het een zeer fijn om zaken te doen met MV kantoor."
Coca-Cola

"MV Kantoor heeft voor T-Mobile de levering van nieuw meubilair bij het Callcenter in Arnhem verzorgd. Het is altijd heel prettig samenwerken, met een duidelijke inzage in levertijden, en er wordt goed meegedacht in mogelijke opties voor de ruimtes. Top gedaan!"
T-Mobile

"Bij vragen over artikelen in hun assortiment is de contactpersoon erg behulpzaam. Service Plus!"
Bol.com

"MV Kantoor heeft niet alleen een fantastisch groot assortiment, maar gaat door tot de puntjes op de i staan! Zeer prettige samenwerking en fantastisch wat wij samen bereikt hebben!"
HLG accountants en adviseurs

"Snelle interactie en meedenken in het maken van keuzes van meubilair en inrichting."
AkzoNobel

 

 

Kantoorinrichting voor HLG Kantoorinrichting voor HLG accountants en belastingadviseurs

 

Treinbanken voor bol.com Treinbanken met print voor Bol.com

 

Vergaderruimte T-Mobile Vergaderruimte voor T-Mobile

 

Kantine inrichting Merieux Nutrisciences Kantine inrichting voor MXNS

 

Schoolinrichting OSG Schoonoord Schoolinrichting voor OSG Schoonoord

 


Een greep uit onze merken:

Buzzispace                      Interstuhl 
Cascando                        Markant Office
Colos                               Maxdesign 
Davant                             Mikomax  
DeBerenn                        MyYour
FP Collection                   Pedrali
HAG                                Qeeboo 
Herso                              Spoinq 
Gotessons                      Snowsound

 

Schakel MV Kantoor in voor uw inrichtingsproject, maak een afspraak  om de mogelijkheden te bespreken!