Arbo goedgekeurde bureaustoelen voor iedereen

Een goede bureaustoel kan het verschil maken in uw zitcomfort tijdens het werken. Er zijn veel soorten bureaustoelen en smaken verschillen. De Se7en collectie ontwikkeld door Interstuhl is met de uitgebreide kennis en jarenlange ervaring ontwikkeld om u de perfecte zitoplossing te bieden met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Se7en zorgt voor comfort en kwaliteit en u kiest de bureaustoel.

3 klassen: Comfort, Pro en Premium, welke stoel past bij u?

Om de keuze voor u makkelijker te maken zijn de bureaustoelen onderverdeeld in 3 klassen, Comfort, Pro en Premium. Van instapmodellen naar de meest ergonomische versies die u de gehele dag optimaal ondersteunen.

Comfort: LX151 en LX111
Dit zijn de klassiek vormgegeven bureaustoelen die onderscheidend zijn in deze prijsklasse. De gestoffeerde Comfort kantoorstoelen zijn ARBO goedgekeurd volgens de EN1335 norm. Deze zijn op diverse manieren instelbaar en geschikt om ergonomisch verantwoord te werken.

Beschikbaar als:

  • Bureaustoelen
  • Counter-en werkplaatsstoelen: LX001, 9633 en 9631
Ergonomische bureaustoel Se7en LX151  Bureaustoel Se7en LX151
 
€ 269 
meer informatie »
Interstuhl bureaustoel zwart LX111  Bureaustoel Se7en LX111
 
€ 299 
meer informatie »
Counterstoel LX001 Counterstoel Se7en LX001
€ 429 
meer informatie »

 

Pro: LX114, LX212, LX216 en LX118
Met deze ergonomische bureaustoelen bent u verzekerd van een correcte zithouding. Door zijn tijdloze en moderne uitstraling passen de Pro bureaustoelen in ieder kantoor. Ook met deze arbo stoelen kunt u verschillende instellingen kiezen voor de beste ondersteuning en om eventuele lichamelijke klachten voorkomen.

Beschikbaar als:

  • Bureaustoelen
  • Counterstoelen LX002
  • Directiestoelen met hoofdsteun LX216 en LX118
Pro bureaustoel LX114  Bureaustoel Se7en LX114
 
€ 329 
meer informatie »
Pro arbo bureaustoel LX212  Bureaustoel Se7en LX212
 
€ 329 
meer informatie »
Pro directiestoel Interstuhl LX216 Directiestoel Se7en LX216
€ 449 
meer informatie »

 

Premium: LX164, LX184 en LX282
Dit zijn de meest ergonomische bureaustoelen uit de collectie en zorgen de gehele werkdag voor een goede ondersteuning. Heeft u optimale steun nodig? Dan zijn deze modellen de beste keuze.

De LX164 is voorzien van Flextech, dit is een vorm van 3D zitten waarbij de heupen en benen afwisselend belast worden en bewegend zitten gestimuleerd wordt

Bureaustoelen LX184 en LX282 zijn naast de arbo norm EN1335, ook goedgekeurd volgens de NPR1813 norm (Nederlandse Praktijk Richtlijn). Deze norm is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt, i.v.m. de grotere lichaamslengtes. De NPR Se7en Interstuhl bureaustoelen zijn bijvoorbeeld geschikt voor lengtes boven de 192cm en hebben ruimere instelmogelijkheden om iedereen goed te ondersteunen en actief zitten mogelijk te maken.

Beschikbaar als:

  • Bureaustoelen
Zwarte bureaustoel LX164 premium  Bureaustoel Se7en LX164
 
€ 399 
meer informatie »
Premium goede bureaustoel LX282  NPR bureaustoel Se7en LX282
 
€ 449 
meer informatie »
NPR bureaustoel LX184 NPR bureaustoel Se7en LX184
€ 449 
meer informatie »

 

Se7en bureaustoelen Interstuhl

 

7 voordelen van Se7en

Made in Germany
Dit staat voor goede kwaliteit en geavanceerde technologie dat past bij een eersteklas kwaliteitsproduct.

Green for life
De Se7en bureaustoelen worden geproduceerd met een betere wereld in gedachte. De Se7ens gaan zeker 7 jaar mee en is bijna 100% recyclebaar. Deze arbo stoelen worden in een groene deelstaat in Duitsland geproduceerd waar de verantwoordelijkheid voor het milieu, natuurlijke energiebronnen en de sociale omgeving als vanzelfsprekend worden beschouwd.

Healthy for you
Langdurig zitten en weinig beweging is niet bevorderlijk voor onze gezondheid. Op den duur kan dit voor lichamelijke en mentale klachten zorgen. De Se7en is voorzien van diverse ergonomische functies die ervoor zorgen dat u tijdens het zittend werken, optimaal ondersteund wordt met de beste afstemming zodat bewegend zitten mogelijk is.

All day fun
De arbo bureaustoel is eenvoudig in gebruik, de knoppen en hendels van de comfortabele kantoorstoel is makkelijk te bereiken en in een mum van tijd in te stellen naar eigen voorkeur. Gemakkelijk in één beweging goed zitten, zoals u dat fijn vindt.

No nonsense design
Se7en voelt zich overal thuis, op de werkvloer in een grote kantoortuin, klassiek ontworpen bedrijf of in uw eigen woonkamer. Door het tijdloze ontwerp past deze mooie bureaustoel in uw werkplek. Van volledig gestoffeerde bureaustoelen tot aan een zitting met luchtig netbespannen rugleuning.

Waiting in the warehouse for you
Zo snel mogelijk op een goede bureaustoel zitten? Alle modellen in zwart zijn binnen enkele dagen gemonteerd bij u geleverd.

Incredible strength
Deze arbo goedgekeurde bureaustoelen zijn stevige, hoogwaardige en duurzame modellen. Op de techniek van de stoel zit namelijk 7 jaar garantie.

 

Goede bureaustoelen werkplek

Kies de bureaustoel die bij u past

Er is een ruime keuze van ergonomische bureaustoelen. Bepaal wat u belangrijk vindt bij het kiezen van een bureaustoel en let daarop bij de specificaties. Kijk bijvoorbeeld naar de normen en instelmogelijkheden die bij uw lichaam passen.
Heeft u last van uw onderrug? Dan zou een bureaustoel met een verstelbare steun een goede keuze zijn. Gestoffeerd of met netbespanning, met of zonder hoofdsteun? In de Se7en collectie vindt u de juiste bureaustoel.

 

Bureaustoelen arbo goedgekeurd

 

Mocht u vragen hebben of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een bureaustoel? Onze bureaustoelen experts staan voor u klaar. Gaat u weer terugkeren naar de werkplek en is het tijd voor nieuwe ergonomische bureaustoelen die voldoen aan de Arbo normeringen? Wij adviseren graag.Plan een vrijblijvend adviesgesprek »