Indrukwekkende wanddecoraties

Een sfeervolle kantoorinrichting met mooie muren geven een verpletterende eerste indruk! U kunt blanco wanden op diverse manieren omtoveren tot decoratieve blikvangers. Elk bedrijf, organisatie of school is anders en heeft daarop aansluitend een andere huisstijl. Dit vraagt om bijpassende wanddecoraties.
Het is zonde om muren, vooral in de ontvangstruimte, gangen, kantoortuin en vergaderruimtes, kaal te houden. Lege wanden vragen om een transformatie voor een beleving aan de muur.
Lees meer over de creatieve en inspirerende mogelijkheden voor mooie muren.

Welke decoratieve wandoplossing kiest u?

  • Kunst aan de muur
  • Behang met print
  • Unieke panelen
  • Fotoprint

 

Wanddecoratie kantoor

 

Kunst aan de muur

Kunst aan de muur op kantoor doet vele dingen. Het reduceert stress, inspireert en laat een gunstige indruk achter bij zowel klanten als werknemers. Uit een onderzoek van de Engelse psycholoog Dr. Craig Knight blijkt, dat medewerkers juist kunst in hun kantoorinrichting willen. De aanwezigheid van kunst draagt bij aan de productiviteit en het welzijn van de medewerkers. Het verschil tussen een kale, grijze kantoortuin en een sfeervol kantoor met kunst is degelijk aanwezig.

De kunstwerken voor aan de wand die u bij MV Kantoor vindt, hebben daarnaast ook een akoestische werking. Deze akoestische kunstpanelen absorberen geluiden en zorgen voor een prettigere werkomgeving doordat u minder last heeft van omgevingsgeluiden.

Akoestische schilderijen

 

Akoestische kunstpanelen

 

Snowsound kunstpaneel

 

Behang met de print

Liever een gehele muur een transformatie geven? Wat dacht u dan van (akoestisch) behang met print. Op deze wijze kunt u eenvoudig een volledige wand van een prachtige print voorzien. Door één muur al te voorzien van een print geeft dit de ruimte direct een unieke uitstraling. Kies een apart design behang wat bij uw kantoorinrichting of interieur past.

Akoestisch behang met print

 

Behang print

 

Gestoffeerd behang buzziskin

 

Unieke wandpanelen

Naast kunstwerken of behang, kunt u ook kiezen uit unieke panelen. Alle wandpanelen zijn net zoals de kunstwerken, akoestisch en dempen hierdoor geluiden in de ruimte.
Er is een ruim aanbod in akoestische muurpanelen die de wanden opfleuren. Deze panelen kunt u in verschillende afmetingen, stoffen en kleuren kiezen.
Met 3D-panelen zoals Rhino Triangle, Batura, Niva, Flap of BuzziTile kunt u fraaie samenstellingen op uw muur creëren.
Of wat dacht u van een 3D-wereldkaart? Erg leuk om met punaises aan te geven welke plekken u al heeft bezocht of nog graag wilt bezoeken.

Wilt u buiten naar binnen brengen door middel van akoestische panelen? Ook dan heeft u een ruime keuze. Mooie geluiddempende panelen zoals Alberi, Botanica, Honey en BuzziFalls zijn geïnspireerd op de natuurlijke elementen. Dit is een toenemende trend die wij terugzien in diverse kantoorinrichtingen. Lees meer over deze hippe akoestische producten die een Biophillic design hebben.

Akoestische wandpaneel Buzzipleat

 

Geluiddempende muurpanelen

 

Grote wereldkaart aan muur

 


Fotoprint aan de wand

Een andere creatieve wijze waarop u gehele wanden kunt bekleden is door middel van een fotoprint aan de muur. Kies een print dat u mooi vindt die bij de ruimte past of kies voor uw eigen bedrijfslogo. Op deze manier kunt u uw kantoor personaliseren met een fotowand en uw bedrijfsidentiteit groots uitstralen. Wilt u dit graag voor in uw projectinrichting? Vraag dan naar de mogelijkheden voor dit type wanddecoratie.

 

Fotowand kantine

 

Fotoprint aan muur

 

Print aan muur

 

Creëer een sfeervolle omgeving met mooie muren die bij uw huisstijl passen. Of het nu voor een school, kantoortuin of ontvangstruimte is. Er zijn enorm veel mogelijkheden!
Neem een kijkje op onze projectenpagina voor bedrijven die u voorgingen met o.a. mooie wanden. Klanten geven ons een 9,9! MV Kantoor is een ervaren projectinrichter uit Zeist. Wij helpen met de inrichting van kantoor, kantine, ontvangst of vergaderruimte. Van een bescheiden kantoor tot grote organisaties verzorgen wij passende meubels. Wij vertalen uw wensen naar een 3D tekening en nemen het volledige proces uit handen. Benieuwd welke bedrijven u al voorgingen? Bekijk onze projectpagina en lees onze referenties, klanten geven ons een 9,9! Neem contact op met onze klantenservice om een afspraak in te plannen