De projecten van MV Kantoor

MV Kantoor is een professionele projectinrichter met oog voor detail en veel persoonlijke aandacht voor de klant. Wij hebben een groot assortiment meubelen geschikt voor grote en kleine kantoorruimtes, scholen, leeromgevingen en alle soorten kantines. Aanvragen en ideeën zijn visueel te maken door middel van een moodboard of 3D tekening als onderdeel van het interieuradvies. Het combineren van verschillende meubelleveranciers om tot het gewenste resultaat te komen is bij ons geen probleem! Dit resulteert in een unieke inrichting, volledig afgestemd op uw wensen. Kijk mee naar een aantal afgeronde projecten van MV Kantoor

Treinbank met print voor Bol.com

Bol.com was op zoek naar een bijzondere kantine inrichting, representatief voor personeel en bezoekers waar ook de mogelijkheid is voor overleg. Al snel waren ze enthousiast over de mogelijkheden van onze treinbanken met print. De treinbank is voorzien van de herkenbare Bol.com mascotte Billie. Door de treinbanken in coupé opstelling te plaatsen creëren ze veel zitplaatsen en zorgen voor een informele setting voor kleine overlegmomenten. Om de bank van een print te voorzien wordt deze bekleed met Polycolour Extreme. Deze stof geeft de mogelijkheid om de mooiste afbeeldingen en logo’s te verwerken op lounge- en treinbanken. Polycolour Extreme is kleurecht, brandvertragend, vochtwerend en uitstekend te reinigen. Bekijk hier alle afbeeldingen van de Bol.com treinbank.

bol.com treinbank met logo Treinbank met print   vanaf € 809 meer informatie »
Treinbank met print  Kantine meubilair Bol.com 
Vanaf € 146 
meer informatie »
Treinbank met bol.com print Treinbank met logo
Vanaf € 809 meer informatie »

 


Moderne Kantoorinrichting T-Mobile

T-Mobile wilde hun kantoor compleet maken door naast ergonomische werkplekken de kantine, vergaderruimtes en ontvangst in te richten met comfortabele en speelse meubels waar de Magenta roze kleur van T-Mobile niet in mocht ontbreken. De verschillende ruimtes zijn gevuld met vergadermeubilair bestaande uit gerecyclede houten tafels en hoge tafels om ook staand te kunnen vergaderen. Een echte eyecatcher is de grote boomstamtafel met industriële x-poot die op een centraal punt in het kantoor staat. Daarnaast zijn er loungehoeken ingericht met comfortabele fauteuils en zitzakken voor een relax momentje. De kantine is ingericht met stevige kantinetafels, zwarte kantinestoelen en vintage lampen voor een moderne uitstraling. Bekijk de volledige kantoorinrichting van T-Mobile hier.

 
Roze loungehoek voor t-mobile Loungestoel Coco  € 859 meer informatie »
Boomstam vergadertafel t-mobile Industriële houten tafel 
€ 854 
meer informatie »
Kantoorinrichting T-Mobile Kruk Frill

 

Bedrijfskantine Coca-Cola

De wens was een praktische en duurzame kantine voor Coca-Cola medewerkers. MV Kantoor kwam met een interieuradvies voor een moderne bedrijfskantine in de herkenbare Coca-Cola kleuren, rood, lichtgrijs (Light) en zwart (Zero). Het resultaat is een dynamische kantine met verschillende zitplaatsen als treinbanken, hoge tafels met krukken en grote ovale en rechthoekige tafels in combinatie met sterke stoelen. Benieuwd naar de volledige Coca-Cola kantine inrichting? Bekijk alle afbeeldingen.

Rode treinbanken voor Coca-Cola Rode treinbank € 663 meer informatie »
Kantine inrichting Coca-Cola  Kantine meubelen Coca-Cola 
Vanaf € 108 
meer informatie »
Bedrijfskantine Coca-Cola Koffietafel met tafelonderstel SC199

 

Ergonomisch kantoor interieur

Een modern kantoor met ergonomische werkplekken voor deze financiële dienstverlener. Werkplekken met zit-sta bureaus waaraan afwisselend zittend en staand gewerkt kan worden zijn gecombineerd met ergonomische bureaustoelen. De bureaustoelen kunnen afgewisseld worden met een zitbal of fietsstoel, alles voor een gezonde werkdag! De meubels in de centrale hal zorgen voor een representatief ontvangst. Het gekozen fotobehang zorgt voor een unieke en persoonlijke uitstraling in de zakelijke vergaderruimtes. Gecombineerd met comfortabele vergaderstoelen en moderne tafels zijn het fijne werkplekken geworden. Bekijk hier het volledige project.

Hoge boomstamtafel  Hoge industriele tafelpoot  € 265 meer informatie »
Vergaderruimte met Amsterdams fotobehang  Fotobehang op maat  
Prijs op aanvraag 
meer informatie »
Frisse en open kantoorinrichting Bureaustoel Capisco Puls 8020
MV Kantoor heeft al meer dan 30 jaar ervaring met kantoor meubels en projectinrichtingen. Bekijk alle afgeronde projecten op onze projectpagina. Wij denken met veel plezier mee over een nieuwe inrichting van uw huidige werkplek of geven interieuradvies voor een volledig nieuwe ruimte. Wij werken uw wensen uit tot een praktisch en visueel interieuradvies en verzorgen het project van begin tot eind. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.